Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serpentin (törölt)

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állandó olvasóink bizonyára ismerik a Black Sabbath-szappanopera minden állomását, aminek központjában a méltánytalan szerződés miatt sajtóhadjáratot folytató Bill Ward dobos áll, aki nem volt hajlandó elvállalni a három idei koncertet, mert nem kapott korrekt ajánlatot. A ma…..
serpentin (törölt) 2012.05.20 00:21:38
Legalábbis a Blikk cikke szerint: Puzsér Róbert azt vallja, az RTL Klub tehetségkutató műsorában zsűritársai nem értik a feladatot, ezért nem mondják el a véleményüket.  A hétéves Radics Béla produkciójánál például Hernádi Judittal vitázott, amikor a fiú…..
serpentin (törölt) 2012.04.10 16:15:55
@Macska rúgja meg: szerinted ez érdekel valakit???

de most komolyan
Teljesítményőrült Forma1-es mérnökök csiszolták a motorjait, hogy a hétköznapok racionális választása lehessen. Szép is lett, jó is lett mindegyik Mégane, de azért az RS Az Egy, Ami Mindent Visz. Renault menetpróbán jártunk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
serpentin (törölt) 2012.04.04 08:21:58
@gyvy: a coupé szerintem vállalható, dehát izlések és...
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
serpentin (törölt) 2012.03.19 20:47:01
Régi ismerősünk, válogatottunk szövetségi kapitánya újra odacsapott: ezúttal az oroszok elleni, hazai pályán elvesztett, Európa bajnoki selejtező mérkőzés utáni sajtótájékoztatón robbant. A déli szomszédunknál bevezetett fejelés helyett, Weiss mester kifinomult…..
serpentin (törölt) 2011.10.10 14:09:53
Belsőség Ki mint veti ágyát… 2011.08.13 08:15:00
Megemészteni is nehéz, hogy hazánkban minden negyedik balesetet egy ennyire triviális dolog okozhat: a fáradtság. Mai cikkünk blogposztja...
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A Való Világ győztese álomvilágban él, mintha meg se hallaná az őt érő kritikákat. Az EFOTT-on kiderült: azon kívül hogy pálinkázni tud, túl sok okosat nem tud hozzá tenni produkciójához. Andy Vajna, aki korábbi ígérete ellenére, az utolsó pillanatban írásban lemondta a…..
Az iPhone 4 magában sem ronda éppen, de azért még lehet tovább pimpelni. Aki szeretné a műanyag toknál erősebben kényeztetni telefonját, valamint nem sajnál további 120 dollárt, annak remek választás lehet a Snow Peak Titanium iPhone 4 Case. A karcmentes titánból készült házat…..
serpentin (törölt) 2011.07.12 00:26:53
Már foglalkoztunk a Wizzair jófajta születésnapi fantomakciójával, amikor 20% kedvezménnyel drágábbak voltak a jegyek, mint előtte vagy utána bármikor, XYZ most elmeséli, milyen volt. A jelek szerint egyáltalán nem tűnt fel neki, hogy 67460-20%, az sehogysem lehet 63060 forint,…..
serpentin (törölt) 2011.05.26 11:50:26
 Jáksó László magánélete elég erőteljesen humor alapú. Mindig viccel azzal, hogy éppen kivel jár, esetleg kivel nem. A Class FM-ben épp színészekkel készített mikro hangjátékokokat. Mezei Kittyről és Welker Gáborról (ő most az AXN és Arany Ászok hangja is) kiderült…..
serpentin (törölt) 2011.05.22 23:26:42
@johevi: valami hasonlót akartam én is írni...
Debreczeni Zita manapság már nem olyan pletykagép, mint néhány éve. Mostanában azt hiteti el magáról, hogy a celeb fruskából üzletasszonyka lett. Emlékeztek még arra amikor reklámért cserébe műmellet akart, aztán meggondolta magát. Ez ma már bulvártörténelem. Ami viszont…..
serpentin (törölt) 2011.05.19 12:12:01
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
A Radiocaféban már hónapok óta nem kaptak fizetést a munkatársak, és úgy tűnik ezen az sem segített, hogy az Econet (amit március óta Est Médiának hívnak, talán hogy összezavarják a hitelezőket) eladta a fővárosban és tiszta időben a környékén is fogható adót Veres…..
Ki gondolta volna, hogy egyszer még a fizikatanárokra is szükség lehet ezen a világon? A kamuti Index park avatóünnepségének legjobb nevű fellépője a mezőberényi Petőfi gimnázium diákjaiból szerveződött Sit Down Tragedy - bocs, Kula, bocs, Praktikers, és FŐLEG bocs, Attis és…..
serpentin (törölt) 2011.05.12 14:16:59
@Látnokzsálya: az a buzi struccc tényleg kaccsint

felháborít, hogy egy ilyen laza videó-n is egyesek erkölcsi, és morális kérdéseket vetnek fel, ahelyet hogy szórakoznának

kérdem én, mi a f@szra számítottak egy kétperces-index-videóban

áááááááááááááá
Úgy tűnik, Sauternes a magyar borlélek egy súlyos traumája, és a vele kapcsolatos elfojtások az ismétlési kényszer hatására – bár mindig kicsit más formában – újra és újra a felszínre törnek. Néhány éve még egy veszélyes új stílus képviselőjét látták benne…..
 Hétszázezer forintját tüntette el az OTP Lakástakarék Zrt. a Pénzcentrum.hu egyik olvasójának. Tiltakozása ellenére egy nem létező számlára küldték el a lakás-takarékpénztári megtakarítását. Levélírónk a Dél-Dunántúli Regionális Bank (DRB) Zrt.-nél meglévő…..
serpentin (törölt) 2011.04.15 19:40:28
A Bors szerint Laci kivonulása miatt egy egész hétre való műsoridő szabadult fel, ezért infóik szerint az RTL Klub arra készül, hogy visszaköltözteti a már kiesett játékosokat. A napilap szerint Olivér és Gigi biztos visszaköltözik a villába, de lehet, hogy akár az összes…..
Voltam én már az Arazban, sunday bruncholtunk egyet, ennek keretében tetemes mennyiségű arab ételt fogyasztottunk el a belvárisi hotel-étteremben. A poszt megjelenése után kaptunk egy levelet a hotelvezetőtől, amiben a forgalom érezhető növekedéséről számolt be, egyúttal…..
serpentin (törölt) 2011.04.08 14:02:06
@b13: Fajin vagy
A Tour de France-nak ott a Mont Ventoux, a 2010-2011-es Serie A-idénynek ott a 31. forduló. Lesz Milan-Inter, lesz Roma-Juve, lesz szicíliai derbi, s lesz Nápoly-Lazio is a BL-ért.S dugiban jön előre az Udine. Így néz ki a tábla: 1, Milan 62, 2. Inter 60, 3. Nápoly 59, 4.…..
serpentin (törölt) 2011.04.05 13:17:48
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

a Lazio egy rakás szar volt vasárnap szerintem, ekkora előnyt nem szabad kiadni

Elmúltak már a szép esztendők, amikor csak a fővárosi, illetve északi nagy csapatok számára fújtak a bírók, MINDEN semleges forrás szerint jogos (vagy legalábbis megadható) volt a büntető, és a kiállítás

a megnemadott gólról csak annyit, hogy azt két perc múlva követte Aronica öngólja, vagyis szervesen nem befolyásolta a meccs alakulását, ez benne van a pakliban

tudom, hogy nehéz elfogadni vereséget, de nem kell déli szemetezni, meg szemézhez küldeni az embereket, nekem is könnyebb lenne lepatkánynácizni a Laziót

Nápoly éhezik a sikerre, annyi szűkös esztendő után
serpentin (törölt) 2011.04.05 22:43:18
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
 Az előző bejegyzésben láthattuk, mekkora a potenciálisan felajánlható összeg és mennyit ajánlunk fel valójában civil szervezeteknek. A mostani ábra csak a különbséget mutatja éves bontásban, azt a részt, amit gyakorlatilag "elvesztünk". Ne számolj, elárulom,…..
serpentin (törölt) 2011.03.17 11:41:06
„A srác nem adta fel, mire hirtelen leüvöltöttem a fejét: „fogd már be, te korcs!!!” Erre minden tekintet felém fordul” – egy szerencsétlen beszólás miatt a csaj elvesztette a barátait és a pasiját is. Utólag nem bánja, hiszen a társaság jelentősen…..
Olasz fórum A Barca kistestvére 2011.02.27 22:00:00
Megnéztem a Juve-Udinét is, Marchisio bevágta élete gólját, de az Udine úgy focizott, hogy az jutott eszembe: én még nem láttam csapatot, amelyik ennyire hasonlít a Barcelonához. Erről írnék bővebben is, majd ha idő is lesz. Ezt írtam január 30-án. Vagyis nem csak arról van…..
Most akkor mi van veled Juve? Hármas ugrással jön-e előrébb az Inter? Egyáltalán mit csinálnak a nemzetközi kupákban történt gyalázat után a nagyfiúk? Ezek jó kérdések, de összességében mindenkit az érdekel, hogy mi lesz hétfőn a San Siróban. A Milan és a…..