Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pumukli 12

0 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Lagarde asszony, szeretve tisztelt tárgyalópartnerem! Hát kisztihand. Hogy vagyunk drága asszonyom? Mert én rosszul, ezért írom e sorokat. De remélem Önnek kedves egészsége jól szolgál, a vírusok, bacilusok messze elkerülik. Rossz rágondolni, hogy ebben a szottyos időben…..
pumukli 12 2012.11.02 11:54:39
@MACISAJT:
Tényleg nagyon bosszantó, mikor a ballibák örömködnek. De attól még a gazdaság a békasegge alatt. És nagyon úgy néz ki, hogy egy ideig még ott is fog tanyázni. Csak mert oda helyezte az unortodox kormány. Ha meg márciusban az MNB tartalékához a Nagyúr hozzáfér, átszakad a gát. Mert, ha nem vetted volna észre, a befektetők addig látják biztonságban a pénzüket, amíg a 8-9 %-os kamat fedezete a MNB tartalékalapja. Igen ám! De a választások előtt valamit osztogatni is kell, mert még ez a nagy regisztrációs elán sem biztosíték, a körítésekkel együtt, hogy Orbánék nyerjenek. Foglalkozz egy kicsit ezzel a problémával is. A ballibákkal meg ne foglalkozz. Majd alakulnak a dolgok.
Egyes rajtszámú Pótviktorunk szerint a Mohamed film aláássa a szólásszabadságba vetett hitet. Mert, hogy a hasonló tartalmú kritika/karikatúra/bármi egyéb indokot szolgáltató tartalom aláássa "a társadalom létalapját jelentő kölcsönös bizalmat." Szegény muzulmánok is…..
pumukli 12 2012.10.01 09:42:56
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na, csak jó lesz, ha nem várjátok meg, hogy befogják a pofátokat. Csak úgy saccra: minek kell olyan törvény, hogy elrendelhetik a rendkívüli állapotot?Nem kell neki indok sem, mert azt csinálnak, amit akarnak. Nem viccölnek ezek a fijúk. Akkor pedig már síri csönd lesz.
Semmi nincs mi mérhető volna röhejességben ahhoz, mikor Fénylő Csillagunk nagyon akar megmondani valamit. Mert kicsit megmondani a gyávák menedéke, a pátosz nélküli értelmes beszéd meg ballib ármánykodás. Ilyenkor akkora sebességgel pörög fejében a giccspaneleket sorakoztató…..
pumukli 12 2012.09.30 09:58:11
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hi!

Lelkipásztor. Kimaradt. Pedig de nagyon fontos a hívek szavazatainak a megnyeréséhez.
Na. Valahogy így jöhetett Jézus a képbe.
Vegyétek úgy, hogy ez a beszéd "Egy őrült naplója" egyik fejezete.
Nép! Akarom mondani egykori allatvallóim! Méjségessen le vagyok súlytva, mint Cséfalusi Matócsi titkárállam napirend előtt!  Nem hitem hogy edig tud sűjedni ez a valamikor szép ország! De mára rá kel ébredezek hogy belőlletek kihalt a ner utolsó szikrálya is! Szégyelem…..
pumukli 12 2012.09.22 11:04:09
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szóval csak halkan megjegyezném, hogy tele vagytok rosszindulattal. Ilyeneket írogatni egy közkedvelt blog hsz-ben? Elképesztő. Ti nem is ismeritek a saját országotokat, népeteket. Akkor jól figyeljetek. Aki magasan áll fölöttünk, az többet lát.
Miniszterelnökünk kinyilatkoztatta hogy
"Orbán Viktor szerint Magyarország egy gazdasági és társadalmi siker küszöbén áll, mert egyszerre képes csökkenteni az államadósságot, növelni a versenyképességet, és egyre több a munkából élők száma. A miniszterelnök erről pénteken a Kereszténydemokrata Internacionálé vezetőségi ülésén beszélt, Rómában."

Hát ehhez tartsátok magatokat. Nem kritizálni, imádni, mint Istent. Csak halvány sejtésem van, mi lesz, ha át is lépjük ezt a küszöböt.
Kedves Népem!  Ezúttal elektronikus formában terjedek, mint spam, mert azt hallottam papír alapon összegyűrtök, kidobáltok, és én leszek a szemét, ti szemetek. Így most két kamuviagra és három mi lenne a nerneved, ha Cukkerbergen múlna reklám között próbállak megszólítani…..
pumukli 12 2012.09.19 09:50:31
@hacsaturján:
Jól van na! Még én is változtathatok a jóslatomon. Már ami az időpontot illeti. Csak én azt gondolom, hogy addig azért kitart az MNB devizatartaléka. Már, ha egy részét nem utalják át valamelyik lenyomozhatatlan bankszámlára. Mert, ha buknának, valamiből nekik is élni kell a messzi idegenföldön.
Feri éhezik. Értünk. Ő nem Orbánt kívánja meggyőzni hanem minket felrázni. Mert apátia van és és és Orbán fatorlaszt keveri a latorfasszal, és és és erre legjobb megoldás, ha Feri kiül a sátorba nyilvánosan sanyarogni. Elementáris erővel. De lehet az a hatás amit kivált,…..
pumukli 12 2012.09.11 09:31:43
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Köszönöm, hogy megírtad helyettem. Egy véleményen vagyunk. Az valahogy soha nem kerül elő a gyurcsányozásnál, hogy az akkor kialakult helyzetért nagyban felelős volt az SZDSZ is. Meg nem beszélnek a kialakult válsághelyzetről sem, amiért az IMF-hez kellett fordulni. Szóval a lényeg marad ki Az ok. Mindég csak az okozatot emelik ki.
És szerintem a nagy "zabálás" csak fel fogja hergelni a budapestieket.
Még nagyobb nyilvánosságot fog kapni Gyurcsány meg társai. És Orbán nem fog röhögni, mert megjelent az "ősellenség", és elég nagy nyilvánosságot fog kapni.
Varánusz A jó IMF hitel meséje 2012.09.09 05:25:17
Kedves Felebarátaim, Harcostársaim és egyéb Nertagok! Azért gyűltünk itt össze, amiért minden évben: hogy csodáljatok! Ám idei szeánszunk rendhagyó lesz, mert az elmúlt napok eseményei miatt ugyan győzni jöttem, de jó lesz a kettes is. Úgy érzem magam, mintha a Legyen Ön is…..
pumukli 12 2012.09.09 11:00:54
@dr. Balta$ár:
Ahogy írod. Oda a levesbe a MOL rézvények mellé, meg a többi elcseszett mani mellé. Mire 2014 lesz, itt kő-kövön nem marad, csak egy kisemmizett lerabolt ország. És az Ország Nemtője meg majd valahol Brazíliában fogja élni boldog és megelégedett életét néhány kiváltságos kőgazdag barátjával. . És boldogok lesznek. Mert azt azért megint nem kell elfelejteni, hogy az államkötvényeket most a magyarok veszik a magas kamatok reményében. Ha bejelentik a szükségállapotot és az államcsődöt 2014 elején, akkor már senki nem tehet semmit. Visznek minden pénzt. A Gárda majd helyt áll. Azokat fogják meglincselni a tömegek, akiknek már csak a kötél jut. Csak az a kérdés, hogy hogyan lehet talpra állítani majd ezt a nyomorult kis országot? És kinek lesz mersze hozzá? Időben kellene lépni emberek.
Legjobb védekezés a futás. Ezt az alapvetést minden önvédelmi tanfolyam első óráján a delikvensek fejébe erőltetik valahogy. Addig a képzelt ellenség sem kezd fojtogatni, nem támadnak meg egyik oldalról sem fabicskával amíg ezt nem tudod. Ez lehet az alapelv a politikai önvédelmi…..
pumukli 12 2012.09.05 08:48:02
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: És akkor mi van? Államcsőd. Senki nem kap semmit. A stadionok meg épülnek, oda sok ember befér, aki nem kívánatos. Még börtönök sem kellenek. Dél Amerika elég jó példa. A gárda meg készen áll. Szóval, pofa be, ha nem akarjátok ott végezni. Az Unióra meg sz.rik a Nagy Mágus. Neki ugyan még az Úristen sem parancsol a kétharmaddal a háta mögött.És ha azt vesszük, még egy rendes tüntetést sem tud a baloldal összehozni. Erő? Az csak Orbánnak van. A többi csak málészáj.
Miénk a  gyilkos, tiéd a gyász, Tiéd a számla, miénk a gáz, Miénk a vigyor, miénk a vár, Miénk a haszon és tiéd a kár!  Nevetek mindig, ha rád gondolok, Remélem, látszik, hogy boldog vagyok! Ugye látszik? Oh, igen! Ugye látszik? Oh, igen! (via) Aki hétfőre…..
pumukli 12 2012.09.04 09:52:24
@Secnir:
Azt azért nem kellene elfelejteni, hogy Bajnai csak Gyurcsány nyomvonalán haladt, mert Gyurcsány mögül kihátrált a párt és szembefordult vele az SZDSZ./ Hol van már az a párt is?/Szóval nem Bajnai itt az ész, hanem Gyurcsány. Csak hát a karaktergyilkosság nagyon menő fideszéknél a kereszténység nevében.
Új test, régi lélek. Nagyjából ennyivel foglalható össze a hódmezővásárhelyi lázárutódlási kérdés. A város polgármesterét Almási Istvánnak hívják, de ez többé kevésbé teljesen lényegtelen. Ennyi erővel lehetne Jóska Pista Béla is, ha Lázár egykori alattvalójáról…..
pumukli 12 2012.09.03 11:24:26
@Viktor Miniszterelnök Asszony:
Igazad van. Megérdemeljük a Fényességest. Nekünk ez kell. És ez lesz 2014-ben is. Egészen a csődig. Vagy még annál is tovább. Amíg egy vak lóért el nem adja az egész országot. Csak Felcsút, meg Debrecenen, meg
Vásárhely marad magyar. De az aztán mélymagyar. És világelsők leszünk a fociban és világelsők a focidrukkerek kiképzésében. 45 évig éltem Vásárhelyen. Hát tudom, mi a nagy helyzet.
pumukli 12 2012.09.03 15:04:32
@Dr. simonmondja.:
Ma nem bolondgomba volt ebédre. Kicsit kések a válassza, mer pörög itten a népség. Nekem meg dógom vót.Mer, hogy én jobban tudok tájszolni, mint anno "Rúzsa Söndör".
Különben Vásárhely olyan, mint egy nagy lapos tehénszar. Soha nem szerettem ott lakni. Amúgy nagyon jó fekete földek vannak arra és érdemes Lázárnak jussolni belől amit meg is tesz szorgalmasan.Ahogy a pletyka szól, ki is hasítja a javát jócskán. A közmunkások majd megművelik közpénzen.
Hej, szegény Selmecziki Gabriella hiába mondta tegnap délben, hogy: mámma' már mámma' van már, igaz tennap' eladtunk egy baltás gyilkost, de mámma'má mámma' van, úgyhogy le van ez már zárva, mert a piac bezárt, Orbánnak csak nem sikerült a szopórollerről lekászálódni. Pedig…..
pumukli 12 2012.09.02 14:34:21
@a szív fészkei:
Ugyanmá, ugyanmá. Ne foglalkozzatok vele. Tegyetek úgy, mint a Mi Fényességünk. Mondván, minden csoda 3 napig tart. Majd holnaputánra megnyugszanak az örmények, meg az oroszok, meg mindenki. Aztán mehet minden tovább az unortodox úton. Még annyi hülyeséget meg kell csinálni, még annyi tökéletlen tervet kell bedobni a magyaroknak. Örüljenek, hogy ilyen csuda jó vezetőjük van, aki áll, mint a cövek kétharmadostúl. Persze az azért tényleg nagy pofátlanság lenne, ha a suskát meg nem kapnánk meg. Fel is lennék háborodva. Mer azért az üzlet az üzlet. Meg betyárbecsület is van a világon.
Felértünk a csúcsra. Nem röhög, tényleg. Most már biztos. Kitűzhetjük a zászlót a Feritél csúcsra, lerogyhatunk mellé kicsit megpihenni, mert ha lemászunk újra foglaljuk a Kárpát-medencét. Hogyhogyhogy? Kimegyünk Vereckénél és majd visszajövünk, úgy. Menet közben…..
pumukli 12 2012.08.28 09:20:10
@rodeo36:
Csak úgy árad belőletek a rosszindulat. Mert fogalmatok nincs, milyen egyszerű lesz a megoldás az ország bajaira. Hiány a költségvetésben? Ugyan már. Nem azért miniszterelnök a miniszterelnök, hogy ne tudná a megoldást. Csak jöjjön el az a 2013 márciusa. Mindjárt lesz pénz dögivel az MNB devizatartalékából. A következményekkel meg úgysem számol, mert minek? Akkor sem számolt, mikor végig rodeózta ellenzékben a fideszes polgármestereket, hogy vegyék fel a sok hitelt. Eszébe sem jutott, hogyha megválasztják, akkor neki kell fizetni. Hát most sem gondolja végig, hogy milyen következményei lesznek, ha beletúr az alapba. Elhomályosítja látását a sok pénz. Pénz, pénz. Röhögcsikéltek azon is, hogy a szja-t csökkenteni akarja. De az infláció emelkedésével meg nő az ÁFA bevétel. Hogy az egyik kompenzálja-e a másikat, az már nem érdekes.
Ami egy orbáni kiszólásnak indult pénteken, abból mára hivatalos kormányprogram lett. A másfél millió munkahely egy-két év alatt létrehozásáról szóló mesét még betudhattuk volna Kisgömböc nagyot mondásának egy gyáravatón, de mivel Selmeciki Gabriella Fidesz szócipelő is…..
pumukli 12 2012.08.27 10:39:44
@kadarnepe:
Szerintem meg nem kell várni 2014-ig.
Ha jövőre Orbán beszabadul a MNB tatalékalapjába, a külföldi befektetők piacra dobják a magyar állampapírokat, mivel bizonytalanná válik a fedezet. Az infláció megugrik már az ősszel. Hiába fogják esetleg csökkenteni a szja-t, jó lesz, ha az inflációból kapott többlet ÁFA csak félig hozza be a kieső szja-t. A kereslet még jobban csökkenni fog. De hát itt van kéznél a "szükségállapot", amit akkor rendel el, amikor akar.Kéznél van a "Gárda", mert azért a rendőrségre nem biztos, hogy számíthat. Na meg Brazíliát is szemrevételezték már Hoffmanék, mint menekülési útvonalat.
Tegnap óta töröm a fejem, hogy hol lehettek Orbánék nyaralni? Mert az üzemkészre töltött akkumulátorokkal felvértezett Viktorunk első megnyilvánulásaiból nekem a Seholsziget gyanús, ahol Lévai Giling-galang tömte a fejébe a tündérmesét, és elhitette, bármilyen csodához elég…..
pumukli 12 2012.08.25 11:57:21
@Nemzetidegenek nyálverése:
És most már újra van szervezve ez az ország? Mert sokan nem így látjuk. Mondjuk azok, akik elvesztették az állásukat, hogy hely legyen a fideszes szimpatizánsoknak. Mondjuk a rokkantak, akiknek esetleg fél lábbal meg fél tüdővel is felülvizsgálatra kellett menniük, hogy a nyomorúságos kis pénzüket tovább is kaphassák? Vagy az árokszéleket kaszáló kényszermunkások? Sorolhatnám ki mindenki lett vesztese ennek a nagy újra szervezésnek.És hab a tortán, hogy recesszió van. A környező országokban nincs, itt van. Ebben tényleg jó a nemzetünk megmentője De azért csak írjatok minden baloldalhoz közelálló blogba. Már látom, ez pártfeladat. Szépen szétosztottak benneteket, hogy mindenhova jusson, hátha, hátha sikerülne hiteltelenné tenni a blogert.
Az ellenzék még mindig nem érti Magyarországot. Ezzel az egy mondattal és az alá linkelt vasárnapi hírek összeállításról szóló cikkel le is lehetne tudni ezt az egész ellenzékeskedést. Legalábbis a jelenlegi formáját. Mert az van, kedves idióták, hogy ha ti ezt tényleg…..
pumukli 12 2012.08.19 08:55:12
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Jaj. Ugyan már. Miért bántjátok mindég szegény Stefániát. Hiszen látjátok, hogy reggel fél nyolckor holtfáradtan beesik a klaviatúra elé és elmondja, milyen alkotó tevékenységet folytat. Ennek a munkának legalább van haszna, nem úgy mint a kényszer-közmunkának, amit közpénzből fizetünk. Haszna meg semmi.
Varánusz Hofiország összefogása 2012.08.07 05:42:02
Lassan olyan érzésem van, mintha a szép emlékű Hofi Géza által megálmodott falugyűlés lenne az egész ország. Tudod - ha nem, katt ide - benne vagyunk a slamasztikában, oszt akinek tipptye van az hordja szorgos halomba! - mondják a pártok, mikor a kormányváltásról esik szó. De az…..
pumukli 12 2012.08.07 14:04:38
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Ahogy idézted is, vezetőröl írtam, nem vezérről. Azunk most van. De vezető az kell, mert azért 9 millió nemtudomén hányan, ne 18 millió felé menjünk. Csak kell egy kolomp, aminek a hangja után bizton mehetünk.Na ezt a valakit kellene már megtalálni,aki hajlandó lesz a nyakába akasztani, mert most csak annyit írtok, mindegy, csak ezek menjenek a búsba. De, ahogy az ábra is mutatja, nem mindegy, hogy ki lesz. Nagyon nem mindegy. Akinek meg a nyakába lesz akasztva a kolomp, annak meg főleg nem mindegy, mert nagy súlyt kell cipelnie.
pumukli 12 2012.08.07 14:11:00
@Blogger Géza:
De jó kis pofa vagy.
Írjál ilyet még többet is. De azt ne hagyd ki a számításból, hogy akik ide írogatnak, azok a nyolc osztályt, igaz kínnal, keservesen, de elvégezték. Így aztán az 1x1-et megtanultuk. Neked is meg kellene már.
Kié lesz a magyar föld? Ez a téma tartja lázban a vidéket nem minden alap nélkül. Az NFA pályázatok tanulságait levonva, Ángyán jelentéseit átolvasva számukra is került: félni nem a szélsőjobboldali mitológiában megénekelt kétpólusú támadástól kell, amiben Kohn Simon…..
pumukli 12 2012.07.30 09:14:17
@K.Tomoceusz:
Miért vonták volna őket felelősségre? Hogy a szocik disznóságai is napfényre kerüljenek? Szidjátok Gyurcsányt, pedig az öszödi beszéd már előre vetítette a számonkérést minkét oldalról. Hát ezért aztán meg is nyuvasztották, a liberálisokkal kéz a kézben. Mert mindenkinek a füléig csorgott volna a vaj. Már akik hozzáfértek a húsos fazékhoz.
Kedves Vezetőnk nem csak a Legnagyobb Államférfinak tartja magát, hanem a Legkiválóbb Félázsiai Artistának is. Halált megvető bátorságát bizonyítandó védőháló nélkül készül lógni a manézsban, mert az előre szaltó négy fordulattal és Cukaharával mutatvány után ha a…..
pumukli 12 2012.07.28 13:10:02
@BZ1975:
Tudod, ez a blog egy tükör. Ha nem látod benne a magyar valóságot, hát nem látod.Vagy nem akarod látni. Te dolgod. A lényegen nem változtat.
pumukli 12 2012.07.28 18:41:41
@BZ1975:
Szia! Te még mindég itt vagy? Vagy a képet nézegeted ilyen sokáig? Mert bevallásod szerint a szöveget nem olvasod. Persze nem baj, ha szeretsz kukkolni. Csak ne gorombáskodj, mert azt nem illik vendégként.
Demján Sándor elfelejtette bevenni a nyugitablettát tegnap reggel. Más magyarázatot félek találni arra, hogy nertársunk a vállalkozók szakszervezetében - akarom mondani VOSZ-ban - elragadtatta magát, és valami egészen furcsa kijelentés szalad ki a száján: „Miniszterelnök…..
pumukli 12 2012.07.27 09:19:34
@shinichi:
Igen. Én is úgy látom, hogy elkezdődött a végjáték, már, ami az idegösszeomlást illeti. Mikor már senkiben nem bízik, mikor már ő akar irányítani kézi vezérléssel gazdaságot, ideológiát, egy országot 10 millió embert. Olvasom a hvg cikkeit és elborzadok. Szijjártóval mit akarhat? Hiszen mindég csak szóvivő volt. Most az egész külgazdaságot rábízza, persze az ő személyes felügyeletével.
És úgy látszik, a nagytőke kezd ellene fordulni.
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
Varánusz Egy oligarcha siráma 2012.07.20 01:40:00
Földesi Szabó László egy fasz. Bővebben olyan díszfasz aki komolyan hiszi,hogy sajnálatra méltó oligarcha lehet. Mert ő tartotta az omertát mindhalálig, cserébe meg a haverek megvédik, stafírungozzák a családot, időnként házhoz rendelik az elhagyott celeb barátnőt a kis…..
pumukli 12 2012.07.20 11:21:02
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány):
Na és Kedves. Szerinted jól élünk?
Mert, ha itt a Kánaán, akkor tényleg nem szólhatunk egy szót sem. De attól, hogy Te jobban élsz, 8 millióan ezt nem mondhatjuk el. Na, ezért kellenek ezek a blogok. Hogy megtudjuk, miért nem fenékig tejfel ez a mocsok, amibe szerencsétlenségünkre beletaszigálnak.
pumukli 12 2012.07.20 11:27:06
@Zuckerbrot:
Ez meg miből ismerszik meg?Négy keze van? Két orra? A szeme a homlokán? Vagy miről? Mert a tetteiről biztosan nem. Disznóságot az ember követi el vallási hovatartozástól függetlenül.
Tényleg. Simicska is zsidó? És a parlamentben hány zsidó képviselő van? Áder most volt Izraelben. Ő is zsidó?
pumukli 12 2012.07.20 11:28:45
@Zuckerbrot:
2030-ban? Kusza erre az időpontra ígérte hogy lesz annyi kolbász készleten, hogy minden kerítéshez elég lesz.
Mondtam én, hogy habonyárpi és a spindoktorgyár komoly bajban van Orbán megszólalásait illetően. De tegnaptól biztos, hogy ezt az egészet ők is unják, és azzal szórakoznak, hogy Orbánnal kimondatják ami ott helyben először eszébe jut. Ő meg kimondja, hisz bízik. Ezek meg…..
pumukli 12 2012.07.18 11:45:14
@Link Elek:
Azt nem lehet. Azt viszont igen, hogy "Harc a Magyar Bankért" elnevezésű kölcsön papírokat bocsátanak ki, és törvényben köteleznek mindenkit, hogy a szj.-jának megfelelő összeget minden hónapban fizessen be egy számlára, ami az ő nevét viseli. Így majd, ha megalakul a bank, akkor majd mindenki kap egy plecsnit, hogy közreműködött a magyar nép érdekeit szolgáló Magyar népi bank megalapításában. Lásd, MANYUP, lásd Békekölcsön.De az is lehet, hogy 2030-ban majd mindenki visszakapja, amit befizetett. Legalábbis Kusza erre az időre datálja a felzárkózást.