Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torment Atya

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen és eddig hasznos és működő megoldás a FolderMounth.apk nevű applikáció mellyel rootolt készülékünkön futtatva érhetjük el hogy 2 gb nál nagyobb játékok is fussanak azon.Csak rootolt készüléken műkődik. Ingyenes változata letölthető a Play…..
  Hogyan rootoljuk készülékünket? Ahhoz, hogy rootolhassuk mobileszközünket, némely esetben le kell töltenünk egy alkalmazást (SuperOneClick, Z4Root, Universal AndRoot) az internetről. Ezeket a rooteszközöket szerencsére könnyű használni. Más esetben azonban már a manuális…..
A lenyűgöző szolgáltatások elérhetővé váltak: gyors processzor, folyamatosan frissülő hírcsatornák a kezdőképernyőn és egy kamera, amely rövid filmeket készít a saját videóidból és fényképeidből. A HTC Desire 310 újraértelmezi az okostelefon által nyújtott…..
   Hol lehet ilyen vizsgálatot elvégeztetni?   Levél: „A segítségedet szeretném kérni. Januártól el tudnék helyezkedni egy bankban fegyveres őrként, de ehhez gyorsan le kellene tennem a pszichológia alkalmassági vizsgát. Évekkel ezelőtt már megcsináltam, de…..
 Újabb remek funkciókkal bővült az Indamail! A közösségi szolgáltatások értesítései ezentúl rögtön a Közösségek nevű mappában gyűlnek, így nem terhelik a beérkezett leveleket. A közösségi oldalak automatikus levelei között ikonok segítik az eligazodást.…..
Torment Atya 2011.10.13 17:10:14
Krumplishal Mi ez? 2011.09.05 13:26:00
Aki elsőnek megmondja, a következő bulin vendégünk egy sörre!  ..
Torment Atya 2011.09.05 13:52:30