Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ember zembere

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várható volt, hogy valamilyen módon a Fidesz is kifejti véleményét az MSZP lehetséges szakadásával kapcsolatban. A Nézőpont Intézet egy gyors kutatással igyekszik orientálni - elsősorban az MSZP tagjait és híveit.Az intézet alapítása kapcsán idézzük a nol-t: "A Nézőpont…..
Kóczián Péter Orbán örülhet 2011.09.28 16:45:14
Orbán Viktor díszkeretbe foglalhatja Barroso EU –elnök szavait és aláírhatja: lám, megmondtam. Utána pedig kiakaszthatja a miniszterelnöki széke fölé, hogy minden látogatója láthassa, furcsának minősített megoldásai közül egyik -másik akár Európában is elfogadásra…..
Nem tudom, meddig mehet ez még így, de ahogy elnézem, fogytán a türelem. A kormány úgy döntött: normává emeli Lázár János hírhedt mondatát. Eszerint aki szegény, az annyit is ér. A szemmel láthatóan mentális problémákkal küzdő Orbán Viktor, végképp elfeledve, honnan…..
1. Először megvédték az ÁSZ függetlenségét - és Domokos Lászlót nevezték ki az élére.2. Aztán a Köztársasági Elnök választásánál - Schmitt Pál 7 év után visszavette a függetlenségét. (Schmitt aztán megvédte a magyar nyelvet.)3. Megvédték az…..
Gréczyblog A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05 05:57:00
Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy az…..