Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grisa1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csárdi Antal beismerte, Hadházy Ákos rá gondolt, mint az egyik olyan emberre, akit a Fidesz érdekeiért dolgozik. ..
grisa1 2018.05.20 12:47:01
@Antlfinger Edvárd: Lehet azt élvezni, ha valaki buta? Komolyan kérdezem, mint rengeteg tapasztalattal rendelkezőtől!
A következő hat szövegrészlet ugyanabból az esszéből származik, ám a diktatórikus államok hat különböző sajátosságára világítanak rá. Aldous Huxley: Írók és olvasók című írása 1936-ban jelent meg, ám ma talán még aktuálisabb is, mint a két világháború közötti időszakban. Érdemes az egészet…..
grisa1 2018.05.20 12:42:38
@maxval birca szürke balkáni proletár: Az legalább biztos, hogy már sosem leszel normális!
Gyakorlatilag a modernkori határátkelés kezdete óta az egyik legneuralgikusabb kérdés, hogy a külföldön élő magyarok beleszóljanak-e és ha igen, milyen mértékig a magyarországi kérdésekbe. Mondjuk a magam részéről nem értem, miért ne mondhatnák el a véleményüket, de hát…..
grisa1 2018.05.13 09:44:29
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Nem unod még, hogy mindenhová bebégeted a birkaságaidat? Karakterpénzt kapsz, vagy csak ennyire meggyőződéses birka vagy? Unalmas kikopott szőrű birka vagy! Ne erőltesd a bégetést tovább!
...bármilyen törvényt hoz ez a kormány, nem az a kérdés merül fel, hogy miért jó ez az embereknek, hanem az, hogy miképp keres rajta a fideszes gazdasági hátország? Mert sajnos mindenről az derül ki, hogy a törvények végső célja mostanában ez  - írtam már évekkel ezelőtt ugyanitt, és a FIDESZ…..
Komolyabb kommentár nélkül két Norbi nyilatkozat a valenciai 2. futamról. Egyelőre biztató... NSO „Nagyon sajnálom, ami történt, az egész csapatnak akkora feltöltődés lett volna, ha dobogóra állhatok, hogy azt el sem lehet mondani. Bár nagyon rossz volt visszatérni a boxba,…..