Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geris

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biff izomból aludt és feszülten ébredt, hirtelen, mint egy áram alá helyezett Terminátor. A fecske bágyadtan lóg rajta, a reggeli merevedés elmaradt, ma nincs ilyesmire idő, harcba indul. Hidegvérrel lapozza át a napi tuning-magazint, miközben jelentős súlyfeleslegtől szabadul meg,…..
Hiába sok zenekar legnagyobb álma, mégis nagyon hálátlan feladat olyan zenekarnak nyitni, mint a Metallica. Nem elég, hogy korán kell kezdeni, hogy szinte biztosítva van a szar hangzás, de még azzal is meg kell birkózni, hogy a közönség 99%-a simán ledobálna a színpadról, mert…..
geris 2010.05.15 14:59:54
@HunFailure: Remek ülőhelyek vannak...Az "állóhely" hivatalos megnevezése _küzdőtér. Ezt tényleg magyarázni kell?
geris 2010.05.16 11:15:49
@HunFailure: "engedtessék meg nekem, hogy saját hatáskörömben eldöntsem, hogy állok, vagy ülök.
Ahogy azt is, hogy ugrabugrálok, vagy sem."

Pont ezzel van itt a baj, hogy a közönség ilyen lett. Pár éve még nem akart senki ülni vagy állni, mindenki "ugrabugrálni" akart. Olyan zenét is játszott a Metallica, és az a hangulat ragadt át rájuk is, és nem is érezte senki hakninak a koncertet. Lecserélődött a közönség, vagy tényleg megöregedett, lehet, hogy 10 év múlva a vasárnapi ebédhez fog szólni a Dyers Eve. (vagy inkább sehol sem fog szólni) Amikor beléptem a stadionban a bakancsok hiánya tűnt fel először (rajtam sem az volt, gondoltam, majd kapkodom a lábam :) ). Nem gyanakodtam még. Lehet, hogy a köv. koncertre már a tanga papucs lesz az általános viselet, sőt, még Metallicás is lesz belőle...
geris 2010.05.16 18:21:22
@HunFailure:
Persze, hogy szomorú. Téged is ez érdekel. Ha Te nem akarsz ugrálni, de körülötted mindenki ugrál Te is szomorú vagy. Én meg fordítva.
Ha csak az érdekelne, ami a színpadon történik, akkor megnéznék egy ügyesen kevert koncert dvd-t és nem rinyálnék, hogy szar a hangzás, meg öregek, meg kevés a budi, esetleg kevés a piro. Jobban érzem magam, és rám nézve kevésbé szomorú, ha velem együtt énekelnek körülöttem, és esetleg még ugrálnak is, mint ha deviánsnak kell éreznem magam olyan viselkedés miatt, ami pár éve még természetes volt egy trash metal koncerten. Én elfogadom, hogy emberek különbözőképp szeretnek élvezni egy koncertet, csak meglep, hogy mennyit változott ez a világ, mennyire megfordultak az arányok. ÉN ezért nem tudtam igazán élvezni a koncertet, a kritikus meg a hangzás miatt.
Nem kell engem lesajnálni, kérlek, ne legyél paraszt, én sem voltam az.

@lurko Nyilván tökmindegy ki mit visel, amíg rá nem lépnek a lábára. :) De ez a pacsker nagyon durva... :)
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Sőt, sokkal kevesebb, hiszen délelőtt kezdtem írni ezt a posztot, most meg éjjel van, volt közte minden, még egy másik poszt is, de az már megjelent. Meg Tibby is nyomott írásokat. Délelőtt tizenegykor megtörtént a csoda, az előző napinál nagyságrendekkel nehezebben, de nekilendült a csapat. Az…..
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..
A KRESZ-módosításról szóló előző cikkünk kapcsán jelentkezett a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium sajtóreferense, Arzt Gergely, és felajánlotta segítségét a felmerülő kérdések megválaszolásában.Köszönettel éltünk a lehetőséggel, íme a KHEM…..
A szilveszteri petárdázás, meg trombitaszó kicsit elnyomta a dolgot, de megszületett a hazai Mesterszakács széria első győztese, vagyis első amatőr-mesterszakácsa: Thurzó Gabi. Nagy meglepetés nem volt, hiszen lehetett érzékelni, ahogy a műsorvezetők epizódról epizódra…..
A főnökasszony félt, hogy könyörögni fognak a bejutásra váró kuncsaftok, ezért, hogy kímélje a pénztárosokat az elképzelt rimánkodástól, inkább a fagyban váratott kisgyerekes anyákat. Akik amúgy fizetni akartak, hogy igénybe vegyék a fürdő szolgáltatásait. Jól hangzik,…..
Amióta elindult a Vipmail, folyamatos fejlődés jellemezte szolgáltatásunkat: igyekeztünk megoldásokat találni a felhasználók minden igényére. Büszkék vagyunk arra, ami sikerült, és igyekszünk tanulni abból, ami kevésbé.Az elmúlt egy évben többször kértük a véleményeteket,…..
geris 2008.12.01 21:23:27
Kedves Gépház!
corvinus egyetemre akartam e-mailt küldeni web felületről (vipmailos címről), és a Barrcuda tűzfalszolgáltatás letiltott. Írtam nekik, feloldották az ip-t (nem az én ip-m, hanem az indamail.hu-ét). alább a két levél, mit kaptam tőlük:

"Thank you for contacting Barracuda Networks regarding confirmation number: BBR258-12.

We apologize for any inconvenience that this may have caused you. Since this is is your first request for this IP, the reputation of this IP address will be temporarily upgraded from "poor" for 48 hours *or* until we complete our investigation. When our investigation is complete, you will receive a decision via email. It may take up to 1 hour for the changes in the Barracuda Reputation System to propagate to all the Barracuda Spam Firewalls in the world.

There are a number of reasons this IP address may have been listed as "poor", including:

1. The email server at this IP address contains a virus and has been sending out spam
2. The email server at this IP address may be configured incorrectly
3. The PC at this IP address may be infected with a virus or botnet software program
4. An individual in the organization at this IP address may have a PC infected with a virus or botnet program
5. This IP address may be a dynamic IP address which was previously utilized by a known spammer
6. The marketing department of a company at this IP address may be sending out bulk emails that do not comply with the CAN-SPAM Act
7. This IP address may have a insecure wireless network attached to it which could allow unknown users to use it's network connection to send out bulk email
8. In some rare cases, your recipients' Barracuda Spam Firewall may be misconfigured

If you do not think any of the above apply, please contact the person who manages this IP address, as they may be better able to investigate this issue.


Thank you for your time and understanding.

Barracuda Central by Barracuda Networks
www.barracudacentral.com/
intent@barracuda.com

---
If you reply to this email, please ensure the following lines are intact:
[Sent to: geris@citromail.hu]
[IP: 195.56.151.64]
[CONFIRMATION: BBR258-12]
[XASGDEBUGID: 1228049710-940575843715248-Vfd00I349800fM209084] "


Thank you for contacting Barracuda Networks regarding the block of IP address: 195.56.151.64

The Barracuda Spam Firewall has rules that apply to email sent from an IP address known to Barracuda Central to send spam. At this time the Barracuda Spam Firewall has the ability to decline email from these IPs. This is an option that the Administrator of the Barracuda Spam Firewall may enable. If the Administrator chooses to enable this option it may block your IP address.

This IP has been seen by Barracuda Central to transmit spam email in the past 30 days.

We have removed it from the Barracuda Blacklist. This IP will be automatically rechecked several times each day and may be added again if the threat level has increased.

Please allow between 12 and 24 hours for changes to propagate around the world to all Barracuda Spam Firewalls -- at which time you will be able to send email from the aforementioned IP address without a problem. This is the last email you should receive about this occurrence.

Thank you for your time and understanding.

Barracuda Central by Barracuda Networks
www.barracudacentral.com/
intent@barracuda.com

---
If you reply to this email, please ensure the following lines are intact:
[Sent to: geris@citromail.hu]
[IP: 195.56.151.64]
[XASGDEBUGID: 1228049710-940575843715248-Vfd00I349800fM209084]

Tegyetek ellene, mert elég kellemetlen meglepetés egy angolul nem tudó júzernek, és elég ciki a szolgáltatást tekintve...

Üdv, Geris
A magyar tévénéző a szerbekkel és románokkal ellentétben, de a németekhez, spanyolokhoz, franciákhoz hasonlóan hozzá van szokva, hogy beül a doboz elé, és kedvencei saját anyanyelvén szólnak hozzá. De lássuk csak, mi is történik, míg Jack egy velős "Damn it!" helyett…..
A Digitalspy írta tegnap, hogy annak idején Hugh Laurie úgy vállalta el a sorozat pilotjának főszerepét, hogy egy percig sem bízott a sorozat többi epizódjénak berendelésében. Elég furcsa olvasni, hogy mennyire szkeptikus volt azzal a szereppel kapcsolatban, ami tulajdonképpen a…..
geris 2008.04.03 15:08:31
Buday otthagyta Stahlt, meg a dobozba zárt meglepetéskajákat, és jól tette, mert ezt a mázsás testet bűn volt beszorítani abba a falatnyi konyhába és összezárni egy krémsajttal, meg egy Erős Pistával. Simán el tud vinni ő a hátán egy önálló, 25 perces…..
Subba Már nem tudjuk mi van 2008.03.17 17:27:00
Valaki jöjjön be az életünkbe és magyarázza el mi történik amikor így csinál Isten báránya. Miért veszi rokisra a figurát? Hálát adunk az Úrnak a gyülis aerobikért.  ..
Még szerencse, hogy végül megverte a Toronto a New York Islanderst, különben Vesa Toskala kapuvédő évekig emészthette volna magát. Persze így is rajta nevet a világ: akkora potyagólt kapott szegény az első harmadban, mint egy ház. Van róla videónk. A találatot a pusztán csak…..
Subba Az év fingós poénja 2008.01.11 15:25:00
Két napja esett be a postaládánkba ez a popipari spam, azóta röhögünk rajta: Az igazán patry hangulathoz, a totális műélvezethez mi a következőket javasoljuk: a Szelek ura című megasláger itt meghallgatható, letölthető (az edzettebbek a komplett kislemezt [Radio Edit, Airplay…..
Akárhogy számolom, nem jön ki. Mert ugye január 31 napos, február 28, utána március 31, ujjak és ujjközök, ahogy az oviban tanították, kivéve persze júliust és augusztust, mert ugye Augustusnak is ugyanolyan hosszú hónap járt, mint nevelőapjának, Julius Caesarnak. De hát ezzel…..
Volt már ma egy bizarr véradásos poszt, de akkor itt van mégegy. Igazán brutális állapotba került Jehova egyik portugál tanuja, akinek 14 évesen támadta meg egy érdaganat a száját, viszont vérátömlesztés nélkül (amit ugye tilt a vallása) az orvosok eddig nem tudtak segíteni…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..
geris 2007.03.25 13:32:47
Manipuláció L O L.Végignéztem, de a Nemeskürtyre nem is emlékeztem, meg hogy ki ő, tök lényegtelen, de jó kis elkötelezett (nem független) újságíróra vall egy tök lényegtelen pontot meglovagolni, ahelyett, hogy beismernénk ez a beszélgetés egy idegenben szerzett 5:0 volt a Fábrynak.
Erről "megpróbál gyorsan párhuzamosan beszélni a kérdezővel, nehogy meg kelljen hallania a kínos kérdést" csak annyit, hogy nekem a főiskolán megtanították, hogy úgy lehet az interjúalanyt a legszebben kicsinálni, ha újabb "kínos" kérdésekkel aprózzuk fel, amiket (ha bedől a cselnek) úgysem hagy megválaszolatlanul. 3 ilyen kérdés ami megakadályozza gondolata kifejtésében elég ahhoz, hogy egy hebegő-habogó és ezáltal hiteltelen embert lássanak a nézők...A Fábry ezt kivédte. Ennyi. Fix, hogy bármelyik "kínos" kérdést meg tudta volna válaszolni, ha kap 5 óra műsoridőt...
És gondoljunk bele jobban. 3 egyoldalon álló ember egyszerre kérdez 1 alanyt. Baromság. Ez csak arra jó, hogy valakit szétszedjenek (próbáltatok már 3 más állásponton lévővel vitatkozni?), vagy hogy adja az alany alá a lovat (mert ha ugye egy oldalon állunk, nem nehéz megtalálni a közös hangot). Közhely, de mégsem látják sokan, a média manipulál. Csak nem is esik le nektek, hogy hogyan. A legfőbb eszköz (oldaltol föggetlenül, kizárólag szakmailag) a részletek kiragadása, adott szitu komplex megismerésénk ellehetetlenítése. És azt senki se gondolja, hogy kérdés az csak kérdés. Azokkal lehet a legjobban manipulálni (kettős kérdés a legtriviálisabb), de csak nézzétek meg a népszavazás kérdéseinek megfogalmazását...Nekem fura volt az erdélyiek állampolgárságának kérdésénél a nem mellé tenni az x-et, és ezzel elmondani, hogy IGEN, akarom, hogy megkapják.
Egy további jótanács, (amit nekem is lehet, h meg kellett volna fogadnom), elkötelezett "biztos választókkal" ne érdemes vitázni. A megértetés, meggyőzés kizárt.
Subba Barkács hip-hop 2007.02.07 19:03:00
Azt mindenki tudja, hogy az interneten bármit szabad, és egy kis keresgéléssel szinte bármi fellelhető. Gyűjtöttünk hát egy szép kis csokorra valót a kispályás hip-hop különféle értelmezéséről.Lakossági hip-hop, megfejthetetlen kiejtéssel. Amikor a zene annyira…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Bodycount – Bodycount's in da House Kitűnő szám a melegítésre, a rendőrszirénák…..