Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Korhely

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az pedig pusztán hit kérdése lesz, hogy hazudott-e a kormány, vagy megvédte ismét az embereket az IMF-től. A beszélő bot náluk van” – írta tegnap egy olvasóm, aki szerint elkapkodott volt azt gondolnom, hogy Orbán Viktor sárvári videózása után csak két kimenet lehetséges.…..
Érdeklődve olvastuk, hogy érdeklődve olvasták a mikroblog-labirintus tumblren az augusztus 20-ai Nekünk a magyar posztunkat. Úgy gondoltuk, érdemes lenne egy újabb kört bevonni a körkérdésbe: a tumblr mikrobloggereit. Ugyanazt kértük tőlük, mint a szerzőinktől: írják meg…..
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
Korhely 2012.07.17 00:08:46
  Kerényi Imre elégedetten csettinthet: az Alaptörvény végre tényleg a magyar valóság része lett...
Döbbenetes a Fidesz szomszédság-politikája, de még azon is túltesz, ahogyan a párt lakáj médiája bemutatja a környező országokat. Legújabb mélypont, Szlovénia. A kommunista Moszkvából adott valaha Csák Elemér hasonló, egyoldalú beszámolót, amit a Mandiner követett el a…..
  Németországban.   Christian Wulff megválasztása előtt a Mandineren is megírtam: Wulff elsősorban azért lett államfő, mert Angela Merkel azt akarta. Wulff 2010-ben Merkel egyik fő riválisának számított a CDU-ban, és azzal, hogy a kancellár megtette államfőnek, két…..
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
Mostanában újra tombol a rémálom, elkezdtek a megosztó politika falai, a kritikátlan gyűlölet politikai oszlopai felépülni. Kurva szuggesztív egy dolog, és mivel a politikában mindenkinek megvan a saját igazsága, egyszerű is. Azok a fogalmak amiket az elmúlt 1 évben temetni…..
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
A szakértői kormány elképzelése nem szolgálja a demokratizálódást. Inkább a magyar demokrácia súlyos deficitjét mutatja. Orbán Viktor meggyengülése miatt, s az életképes ellenzék hiányában az utóbbi hetekben felerősödött a szakértői kormány iránti vágy; tulajdonképpen…..
  Rónay Tamásnak és a Népszavának fogalma sincs arról, mit ír az Ige, a vallás alapfogalmaival sincsenek tisztában, és arról sem sikerült semmiféle ismeretet szerezniük, hogy például a pápa hogyan vélekedik a többi egyházról. Példaértékű, ahogy a láttam, aki hallotta…..
„Olaszországot nem nehéz irányítani, de hiábavaló”- Benito Mussolini  Válság van, vége a mókának. Mindenki Papi-ja le fog mondani Olaszország kormányzásáról. Könnyeink áradnak, mint a Trevi-kút ezüstösen csillogó vízsugara; mi lesz így veled, Európa? …..
Meglehetősen rideggé vált a kapcsolat az amerikai és a magyar kormány között, ahogy azt számos híradásból, amerikai nyilatkozatból tudhatjuk.  A kormánytól balra álló ellenzék egy része a washingtoni hátszéllel igyekszik bizonygatni szólamait, miszerint valóban,…..
  Ha minden igaz, órákon belül kiderül, kik lesznek az ENSZ Biztonsági Tanácsának nem állandó tagjai. Szeptemberi felmérésünkben Palesztina ENSZ-tagsága mellett erről is kérdeztük olvasóinkat.   Válaszadóink 78,4%-a nyilatkozott úgy, hogy támogatja Magyarország…..
  Az ügyészség kihallgatta Gyurcsány Ferencet. Forog tehát az elszámoltatás vaskereke, sőt elérte a XXI. század Nagy Imréjét is, most már csak azt kellene tudni, hogy ennek a politikai lépéssorozatnak mi az értelme, a logikája, lesz-e politikai vagy akár gazdasági haszna a…..
Korhely 2011.10.08 19:33:06
@tevevanegypupu:

Az a baj, hogy ugyan katasztrofális pusztítást visz végbe, mégsem lehet Orbánt most komolyan venni. Akkor kellett volna, mikor megválasztották miniszterelnoknek. Kizart, hogy a kornyezete nem tudta róla, hogy nem normális. Nem biztos, hogy érdemes lesz beperelni, hiszen látszik rajta, hogy szerepet játszik. Ebbe a játékba pedig nem érdemes beszállni..
Eredetileg a svájci bicska és a nagy magyar benzinkútlánc kapcsolatáról szerettem volna egy pikáns történetet elmesélni, de a tegnapi rögzített árfolyamos végtörlesztős bejelentés után ebből csak Svájc marad, meg az ő jó öreg devizájuk. Majd talán visszatérek egyszer a…..
  Megvan, hogy mit írt rólunk a WikiLeaks. Az Origó jár élen az összegereblyézésben, és ahogy nem lepődtünk meg azon, amit Sarkozyről, vagy Kadhafiról gondoltak az amerikai diplomaták, úgy azon sem kell nagyon csodálkozni, amit Budapestről postáztak az új világba. Persze az…..
Az Origo által szépen feldolgozott WikiLeaks anyagban van egy kifejezetten érdekes, a kávéházi sztorizáson messze túlmutató mondat. Orbán Viktor az amerikai nagykövetség munkatársaival folytatott beszélgetés során pártja egyik vezető politikusának hibájaként rótta fel, hogy…..