Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Briko

116 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Idén februárban vezettük be úgy a Corvin, mint a Campona Salonban a "Beauty Salon Card" programunkat, aminek lényege, hogy vendégeink minden igénybe vett szolgáltatásunk után forintra váltható pontokat kapnak kártyájukra (a szolgáltatás értékenek 10%-ban). Ezeket a pontokat a…..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
Briko 2013.01.09 16:38:05
 Kozma Dorottya az elmúlt egy évben rengeteg gyönyörű műkörmöt épített a Corvin Salonban, fogadjátok szeretettel legújabb válogatását!..
 Szintén Ági készítette Annamari alábbi képeken látható frizuráját:   Vendégünk haja a Corvin Salonba való érkezésekor középbarna volt, melyet sötétbarna színre festettek, majd a "Blond Me" termékcsalád szőkítőporát és fedőfestékét…..
 Szokolszky Ágnes készítette a következő képeken látható hölgy frizuráját:                            Éva eredeti haja teljes mértékben ősz,…..
Bérdi Éva festette a Schwarzkopf Professional "Blond Me" termékcsaládjának a felhasználásával a következő frizurát: Bernadett eredeti haja sötétbarna színű volt, az utolsó festés óta kialakult lenövéssel. Ebből szeretett volna egy nagyon világos, inkább hamvas, de…..
Szintén Roland kollégám készítette az alábbi frizurát:   Roland vendége közel vállig érő, kissé száraz, töredezett hajvéggel érkezett a Corvin Salonba. Mivel festett-igénybevett hajról volt szó, a Schwarzkopf Professional egyik új luxus termékcsaládját…..
 Amióta a Viasat3-n elindult az "Egészségőr" magazinműsor, azóta Deutch Anita is rendszeres vendége lett a Corvin Salonnak, frizuráját Sultis Roland gondozza heti rendszerességgel.    Szintén Roland volt, aki a Schwarzkopf Professional tartós hajegyenesítő szérumával…..
Első születésnapját ünnepelte a hétvégén a Corvin Bevásárlóközpont rengeteg programmal, koncertekkel, divatbemutatókkal, hatalmas (több, mint 500 szeletes) tortával.A Corvin Salon a divatbemutató előkészületeiben volt a szervező Hill and Knowlton pr-kommunikációs ügynökség…..
Az egészséggel élni kell!Új műsor indul a Viasat3 tv-ben: az Egészségőr. Deutsch Anita műsorvezető és vendégeinek a haját is a Corvin Salon munkatársai varázsolják majd egészségesen…..
Közel két hete Radosza Zsolt is erősíti a Corvin Salon fodrász csapatát. Hihetetlenül vidám, pörgős srác, dumájánál talán csak tehetsége nagyobb. Specialitása a nyugtató fejmasszázs, ami után az új frizura minősége csak hab a tortán... ..
Mint már tudjátok, a Corvin Salonban OKJ-s fodrászképzés is folyik, melynek nagy előnye, hogy a tanulók valódi üzleti körülmények, mesterfodrászok, diplomás szakoktatók irányításával sajátíthatják el a szakma fortélyait. A jövő fodrászai így nem csak egy papírral, hanem…..
Sziasztok szépülni vágyóak!Eltelt a tavasz, a nyár, belecsaptunk az őszbe - rengeteg újdonsággal lepünk meg Titeket az elkövetkező napokban: új professzionális termékek, akciók, új kollégák, szolgáltatások. Várunk mindenkit nagy szeretettel a Corvin Salonba, legyetek a…..
Bár a jó hangulat alap a Corvin Salonban, azért a "Showder Klub"-ból megismert Aranyosi Péter mindig tudja fokozni a vidámságot.....
Ha a magasan képzett, kreatív fodrász (Helga) jó anyagokkal dolgozik (Schwarzkopf Professional), akkor ilyen a végeredmény:..
Teri és Dóri, a nálunk dolgozó műkörmösök fáradhatatlanul ontják magukból a szebbnél - szebb műköröm kreációkat úgy zseléből, mint porcelánból.Mindkettőjüknek felkerült a mai dátummal egy-egy új galériája a Corvin Salon honlapjára. ..
Ma éjszakai akció lesz a Corvin Bevásárlóközpontban: ma 19 óra és éjfél között minden üzlet speciális akciókkal várja vásárlóit. Így teszünk mi is: a Corvin Salonban ma este (és éjjel) a fodrászati munkadíjakból 20% kedvezményt adunk mindenkinek!További akciónk: a…..
Vidám délutánt töltött a Corvin Salon V.I.P. részlegében Széles Iza énekesnő, akinek a frizuráját Czövek Lilla varázsolta kápráztatóvá...A képek javát a Corvin Salon galériájában lehet megtekinteni. ..
A HardSoda új kollekciójának reklámfotózásán a frizurák megálmodására és elkészítésére a Corvin Salon-t kérték fel. A felkérést természetesen örömmel fogadtuk, Bérdi Éva kolléganőnk képviselt minket a fotózáson - mindenki teljes megelégedésére.Álljon itt két kép…..
A piros lesz az új műköröm divatszín? Ki tudja? Dóri tegnap abból alkotott...            További képek a Corvin Salon galériájában.....
Ma flash mentes lett a corvinsalon.hu, (köszönet érte a NeoSoft-nak) iPhone tulajdonosok is megnézhetik végre...Meg is hízott az oldal, az eddigi 800 pixel 1024-re bővült. Ennek előnye, hogy nagyobb képek is elhelyezhetők a szövegtörzsben, hátránya, hogy tördelhetem újra az egészet…..
   Sok alkalmi frizurát készítettek már fodrászaink a Corvin Salonban, illetve különböző kiállításokon, ezeket irigyelte el Zsuzsi (recepciósunk) és Niki…..
Czövek Lilla kollégánk nevéhez nem csak a szalonban készített igényes frizurák, hanem tavaly év végén egy ausztriai divatmagazin számára szervezett modellfotózás is fűződik...Szakértelmét határainkon túl is elismerik, bizonyíték erre az újság két oldala (amely kattintásra…..
Tegnap loknis nap volt a Corvin Salonban...                   ..
Új képeket kaptunk a Kongresszusi Központban megrendezett Esküvő Kiállításról, melyeket a Corvin Salon galériájában tekithettek meg...