Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Briko

135 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BrikóFilm Inkább videók 2022.12.12 08:12:07
BrikoFilm YouTube csatorna Biztos észrevettétek, szüneteltek az új bejegyzések - mostanában ráálltam a videós tartalmakra, amiket a YouTube csatornámon és a TikTok felületén is láthattok. Az edzések természetesen nem maradtak el, gyűrjük kicsi testemet Ninával, de lassú a haladás, hiába,…..
Pénteken ismét erőnléti edzés volt Georgina Nina Valentin vezényletével, hát és bicepsz izmokat megmozgatva. Ami biztos: nagyon nehéz úgy végrehajtani a gyakorlatokat, hogy a helyes testtartást megőrizzem elejétől a végéig (egyenes hát - ez a legnehezebb). A mozgáskultúrám a bányászbéka feneke…..
A mai edzés a vállamról szólt, aminek a végére rendesen elfáradtam... A videóknál kicsit újítottam, egyrészt összevágtam egy hosszabb filmnek, másrészt beszélek benne kicsit a motivációmról, Georgina Nina Valentin-t pedig megkértem, hogy ne csak vegye fel a gyakorlatokat, hanem kommentálja is,…..
BrikóFilm 7. edzés Ninával 2022.11.22 09:54:48
Tegnap a hétfői mell és tricepsz gyakorlatokkal várt rám Georgina Nina Valentin - volt, amelyek jobban mentek a vártnál, de volt olyan is, ami gyengébben sajnos. Pedig nem voltam fáradt, frissen és üdén érkeztem az A Fitness-be. Igaz, az elliptikus tréneren melegítettem be, ami szokatlan volt…..
BrikóFilm Eltelt egy hónap 2022.11.19 11:08:37
Tegnap (pénteken) lejárt a havi bérletem az A Fitness-ben - talán egy nap kivételével minden nap itt voltam. Többen kérdezték, hogy bírom ezt, mi ad ekkora erőt, kitartást? Ezt egy FB kommentben ezt viszonylag jól meg tudtam fogalmazni, bemásolom ide is: “ Van olyan, hogy az ember elhagy valami…..
Ma ismét Nina-nap volt, azaz erőnléti edzés, némi cardio bemelegítéssel. Az edzés első részében váll erősítő gyakorlatokat végeztem, majd lábaztunk - utóbbi nagyon kemény volt, de nem baj, nem is azért járok ide, hogy jól érezzem magam... Bár ez se teljesen igaz, mert bármennyire is nehéz, vagy…..
BrikóFilm 4. edzés Ninával 2022.11.15 11:55:49
A tegnapi (hétfői) gyaloglás mellett (hazafelé cudar hideg volt...) ismét Georgina Nina Valentin segítségével volt edzés. Ez alkalommal a mell - tricepsz - has szenthármasság erősítése volt a cél. Ismét új gépeket ismertem meg, új feladatok elé állított Nina. Az a szerencsém, hogy a magam elé…..
A pénteki gyaloglás és némi cardio után ismét erőnléti edzés Georgina Nina Valentin segítségével, aki a hátizmokra, a bicepszemre (vagy annak a helyére), végül a hasamra koncentrálta a feladatokat. Olyan dolgokra vagyok képes mellette, ami saját magam számára is hihetetlen, bár az is igaz, hogy…..
Kedden egy szimpla cardio gyaloglás volt csak, de tegnap adtam a kalóriáknak: egyrészt megvolt az 5 km kültéri gyaloglás (a szokásos, erőltetett menetben), majd 1 óra extra cardio (5 km/h sebesség, 2% emelkedés), ez után a nap fénypontjaként majd' másfél óra erőnléti edzés Ninával (itt a váll és láb…..
Vasárnap ismét cardio edzést tartottam: megvolt a 10 km gyaloglás ( 2,5 km az edzőterembe, 5 km a gépen, 2,5 km haza ), mindig tartva az 5 km/h tempót. Hétfő: Nagyon vártam a tegnapi napot, milyen lesz Georgina Nina Valentin segítségével, útmutatásával edzeni: jelentem, NAGYON…..
BrikóFilm Jótanácsok 2022.11.05 18:37:50
Tegnap nem volt túl jó napom, de mint tudjuk, "ami nem öl meg, az megerősít". Mindig tud döfni belém egy nagyot az Élet(em), de most ezt kell szeretnem... Úgy állok a dologhoz, hogy tényleg minden erőt ad, minden hasonló helyzet után nagyobb elszántsággal haladok a saját magam által kijelölt úton,…..
BrikóFilm November 1-3 2022.11.03 17:58:39
November elsejét is gyaloglással kezdtem: irány a temető, kicsi panaszkodás anyukám sírja előtt - ő legalább meghallgat...  Délután edzőterem - lassan hazajárok, állapították meg a recepciós lányok. Lassan kezdenek az oda rendszeresen járó arcok ismerősök lenni, volt, aki megjegyezte, hogy nagyon…..
BrikóFilm Az elmúlt három nap 2022.10.31 18:56:06
Pénteken, 29-én nem tudtam elmenni edzeni, mert akkor volt az Erőművek Éjszakája rendezvénysorozat, amin én is előadóként vettem részt. Összesen hét előadást tartottam, mondjuk az állásidőm sokszorosát pörgettem ki a Fitnesz applikációban :-) Szombaton viszont úgy gondoltam, hogy a pihenőnap sem…..
BrikóFilm Egyedül 2022.10.28 08:06:10
Extra nasi még ebéd előtt: két mandarin :-) Tegnap is motivált voltam! Az 5 km gyaloglás már napi rutin lett, de az edzést is vártam. Próbáltam végig ügyelni a helyes testtartásra és így is végig tudtam csinálni az 5 x 10-es szériákat. Az egyik képen a nyakamban látható szerszám…..
BrikóFilm Edzés tudatosan 2022.10.27 11:16:50
Tegnap, egy kedves barátomnak hála, új értelmet nyert számomra a súlyok és a gépek ellen folytatott harcom. Bár elképzelhető, hogy ezt a háborút inkább a saját testem ellen vívom, rákényszerítve egy olyan átalakulásra, amit kb 30 évvel ezelőtt kellett volna elkezdenem. Megmutatta, hogy milyen…..
BrikóFilm Edzés, új étel 2022.10.26 11:56:00
Tegnap olyat tettem (ettem), amit eddig még önszántamból soha: bementem a pékségbe és vettem egy teljes kiörlésű zsömlét... Zsuzsi csinálta úgy, hogy először evett, majd 1 óra pihenés és utána edzés - átvettem tőle ezt a módszert (is). Megettem a zsömlét némi felvágottal, jelentem egyáltalán nem…..
BrikóFilm Esti tekerés 2022.10.25 09:43:17
Tegnap, ahogy terveztem, betekertem a városba (Soroksáron lakok, a Dél-pesti kórház közelében) A Ferenciek tere-re mentem, egy nagyon jó barátomnak van ott sörözője, ott találkoztam Sanyival és feleségével Vikivel, aki aerobic-edző és vállalta, hogy segít nekem kalóriabevitel, étkezés…..
Nehéz erre a kérdésre válaszolni. Röviden nagyon sok minden, kicsit bővebben nagyon sok rossz és természetesen némi jó is. Kifejtve részletesen, nem bánva, ha senki nem olvassa, de legalább megörökítve annak, akit esetleg érdekel. Nem mondom, hogy lehet tanulni belőle, de ennek is megvan a maga kis…..
Házvarázs Jelen és jövőkép 2020.02.28 12:50:43
Válás után, hitellel a nyakamban egy új élet kezdete. Meglévő házam (házunk) teljes átalakítása a cél, hogy annak belseje nyomokban se emlékeztessen az elmúlt évekre. Ezt próbálom meg párom kreativitásának kimaxolásával elérni az elkövetkező hónapokban. Amit lehet saját két kezünkkel fogunk…..
  Idén februárban vezettük be úgy a Corvin, mint a Campona Salonban a "Beauty Salon Card" programunkat, aminek lényege, hogy vendégeink minden igénybe vett szolgáltatásunk után forintra váltható pontokat kapnak kártyájukra (a szolgáltatás értékenek 10%-ban). Ezeket a pontokat a…..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
Briko 2013.01.09 16:38:05
 Kozma Dorottya az elmúlt egy évben rengeteg gyönyörű műkörmöt épített a Corvin Salonban, fogadjátok szeretettel legújabb válogatását!..
 Szintén Ági készítette Annamari alábbi képeken látható frizuráját:   Vendégünk haja a Corvin Salonba való érkezésekor középbarna volt, melyet sötétbarna színre festettek, majd a "Blond Me" termékcsalád szőkítőporát és fedőfestékét…..
 Szokolszky Ágnes készítette a következő képeken látható hölgy frizuráját:                            Éva eredeti haja teljes mértékben ősz,…..
Bérdi Éva festette a Schwarzkopf Professional "Blond Me" termékcsaládjának a felhasználásával a következő frizurát: Bernadett eredeti haja sötétbarna színű volt, az utolsó festés óta kialakult lenövéssel. Ebből szeretett volna egy nagyon világos, inkább hamvas, de…..