Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DDD

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Van egy nagyon idegesítő trükkje Havas Henriknek, néha a beszélgetések legvégén odafordul a kamerához, és elmondja a Véleményét, úgy, hogy a riportalanyok már nemigen tudnak reagálni. Kicsit mintha levonná a konklúziót, kicsit mintha kihasználná, hogy övé az utolsó szó, és…..
„Az indexesek nem jöhetnek ma be ide hozzánk Lapzártára, ez bővítené az amúgy is remek sajtószabadságot?” – kérdezi dühödten Erdős Miklós a HírTv-ben, mert ugyebár az SZDSZ bojkottálja a csatornát, az MTV-székházból is kirúgták a tévé stábját, és most…..
Fél nyolc előtt néhány perccel szakadt meg a HírTv adása, és közel háromnegyed órán át sötét volt a képernyő. Bombariadó volt, ezért ki kellett üríteni a tévé épületét, még az Orbán-interjút is lekeverték. De miért is? Talán kézi hajtányos magnóról ment az előre…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Bodycount – Bodycount's in da House Kitűnő szám a melegítésre, a rendőrszirénák…..
DDD 2006.09.19 16:57:13
Tiszteletem Hölgyek/Urak!

Ezt a cuki oldalt a kreten.hu-n lattam:

www.cukivagyok.hu

Na, azt hiszem ez még a legpacifistább beszívott hippikből is kihozná a forradalmi hangulatot.
Kötelező mű!