Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atörökk fater

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsófi az Auchan 15. születésnapjára hirdetett 15%-os kedvezménnyel vásárolt volna iPadet ingyenhitelre, amire az áruház saját bankja szerint nem jogosult. Még indokot sem közöltek, hogy miért. Az ügyintéző szerint általában ez szokott történni: Az Auchan áruházakban…..
atörökk fater 2013.05.16 15:33:55
@Tony Almeida: A törökk édesanyjával én lakok együtt? Problem?!
Naiv ügyfél bepróbált egy kézműves terméket, amit vélhetőleg illuminált állapotban fejlesztett a feltalálója. A hazavitt szárított paprika fülbevalónak teljességgel használhatatlannak bizonyult, hiszen az előtt szétesett, hogy kijutott volna a szabadba. Mindenesetre még így is…..
atörökk fater 2013.01.22 13:10:45
@kersyl: Nem én akadok bele mindenkibe. Nem én osztom az észt. Nem én játszom a mindenhez értőt.

Tényleg elég belőled. viszlát!
atörökk fater 2013.01.22 13:20:29
@kersyl: Elmegy valaki és vesz egy ajándékot, ami szétesik, ha harmatos lesz. Visszaviszi és joggal elvárja, hogy kapjon helyette újat, mert egyértelmű, hogy csakis ott vehette.
Erre te azt mondod, hogy megérdemelte.
Hát nem, nem érdemelte meg, ezt csak a te beteg agyadban jelenti azt, hogy megérdemelte.
Vagy te is megérdemled, hogy ha egyszer nem figyelsz oda az úton, akkor elüssön egy úthenger? Mert miért nem figyeltél?
Na ezért vagy tahó.
Sajnálom, ha nem érted.
atörökk fater 2013.01.22 13:36:30
@kersyl: na ilyet se láttam még, hogy valaki békejobbot nyújt!
Spongyát az egészre.
Felújítják az Újszász utcát. Ez gondolom keveseket hoz lázba, mert a Cinkotáról Mátyásföldön át Sashalomra tartó út nem Budapest legismertebb közterülete, de akik erre laknak, azok biztos boldogok: az itt élőknek igen fontos gyűjtő ez. A munkáknak nem csak azért lehet…..
atörökk fater 2013.01.02 10:18:15
@Mityu: megpróbálnád újra elmondani, de most úgy, hogy egyezteted az alanyt és az állítmányt?
atörökk fater 2013.01.02 09:53:51
@Mityu: aha, te valami kurvaokos ember lehetsz, ha hátulról megmondod, hogy egy táblán balra kanyarodni tilos van, vagy jobbra kanyarodni tilos.
idióta.
Naiv ügyfél 2003-ban telepített Alföldi vécéjét egy repedés miatt szó nélkül kicserélték, minthogy azokra 10 év garanciát adnak. Tudom, ez nem igazán az a fórum, mégis talán az esetből más cégeknél is elgondolkoznak azon, hogy másképp is lehet viszonyulni a vásárlóhoz:…..
atörökk fater 2012.12.10 10:59:24
Katusék találtak egy gyanúsan olcsó idei Ford modellt a neten, amiről egy gyors kereséssel kiderült, hogy természetesen kamu. Méghozzá annyira kamu, hogy egy nemzetközileg széles körben ismert csalót sikerült kiszúrniuk: Néhány héttel ezelőtt autóvásárlásra adtuk a…..
atörökk fater 2012.11.22 09:29:44
@klarky: Ott a csalás, hogy ráírják bazmeg a zacskóra, hogy kell bele szalonna, és hiába olvasod a leírást, szalonna sehol benne.
Képzeld, van aki még erről is képes posztot írni! De hát nyilván ez nagyobb horderejű dolog, mint pár ezer euró.
Nem lesz teljesen hiábavaló a Bajnait lejárató állami kampány, hiszen Békéscsabán 3,5 évvel lemondása után is találni megbúvó antigyurcsányista sejteket:  A mellékelt képeket tegnap (12.11.18), a Békéscsabai Tesco Műszaki Osztályán készítettem. Sok laptop volt…..
atörökk fater 2012.11.21 08:21:27
@salamander: Jól mondod, még annyit tennék hozzá, hogy aki nem fideszes és nem elvakult híve az unortodox matolcsyzmusnak, azt mind a Dunába kéne lőni, mert nemzetrontó.
Na meg azokat is, akik nem plagizáltak!
Vastagbőr Szolgáltak és védtek 2012.07.04 09:01:00
Múlt hét szerdán megszületett az első fokú ítélet a West Balkán-ügyben. A bírónő azonban azt is megemlítette, hogy a rendőrök is mulasztottak, amikor nem mentek ki a telefonhívásokra, amiket csatoltak a peranyaghoz.Vasárnap Morva Krisztina feljelentést tett a legfőbb…..
atörökk fater 2012.07.06 13:52:50
@Cateran: Hagyjad szegényt, nagyon csúnyán beégett. J
Naiv ügyfélnek a T-Mobile azt mondta, hálózaton belül ingyenes az átirányítás. Csak egy 60 ezres számlával később derült ki, hogy mégse. Az eredeti tájékoztatást viszont nem találják, hiába rögzítenek elvileg mindent központilag: T-mobile-os történetem következik.…..
atörökk fater 2012.05.18 07:09:04
@Környezettudatos: Nem tudom ki vagy te, de az egészet te kezdted, mikor leeinsteinezted a zsiráfot.
Szóval vegyél már vissza egy kicsit, főleg annak tudatában, hogy még igazad sincs, mert nincs már koncessziója a gáz és villanyszolgáltatónak.
"A Heti Hetes vasárnapi adásában a Marslakók producere megrágalmazta lapunkat és munkatársunkat" -  írja a Magyar Narancs.  Majd így folytatódik: „A fenét se érdekelné, ha Jáksó pusztán lesújtó véleményét közölte volna a Narancsról vagy Iványi Zsófiról. De Jáksó…..
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
atörökk fater 2012.04.20 14:06:44
@Gery Greyhound / Jön az el-számolás 2012! Infó itt: jó látni, hogy itt vidámkodsz, pedig te is bevertél egy pár szöget a koporsónkba
Cserhalmi Sára első nagyjátékfilmjét elhalasztja a hazai forgalmazó, a Vertigo Média. A tervek szerint április 26-án került volna a hazai mozikba, de csak később fog, jelenlegi információink szerint ősszel kerülhet a vászonra. Mi is ez? " A rendszerváltozás után, amikor a…..
Mivel régóta vagyok nyelvvizsgabiztos, szeretnék néhány igen elterjedt tévhitet eloszlatni amelyekkel úton-útfélen találkozom. Az apropót az adta, hogy beol.hu-n ma megjelent,hogy ismét bíróság elé áll egy csaló, aki valaki más személyi igazolványával próbált "segíteni"…..
atörökk fater 2012.03.14 11:17:17
@W0M1TT: Büszkék vagyunk rád!
Remélem majd egyszer oylan orvos műt meg, akinek a haverja tette le az anatómia szigorlatot.
atörökk fater 2012.03.14 11:26:57
@d.hardman: nem ott születtem, de azért még hozzászólhatok az ilyen városi huncutságokhoz?
A Stop.hu megszerezte a Millások NAV-os jegyzőkönyvét, igaz, sikerült teljesen olvashatatlan formában közzétenniük. Tegnapi hír, hogy a NAV beidézte az Egymillióan a magyar sajtószabadságért mozgalom két szervezőjét adóellenőrzésre, de a NAV-ot inkább az adományozó személyek…..
Előre le szeretném szögezni: nem hiszek az olyan fekete-fehér felosztásokban, hogy "szegény" vagy "gazdag". A világ ennél - hála Istennek - sokkal árnyaltabb és bonyolultabb. A "szegény" szót azért bátorkodom majd ma többször is alkalmazni, mert Te húzod magadra ezt a jelzőt…..
atörökk fater 2011.12.08 16:25:51
@Professor Pizka: azért a jóságos ügyvéd attitűdöd elég vicces!
sőt, mára elértünk oda, hogy a "jóságos" és az "ügyvéd" szó egymásnak szinonimái
LOL!
És különben is, hogyan lehet 1 forintos számlát csinálni, és főleg minek? Bélának sikerült a Sparban, kishíján az egész áruházvezetést összecsődíteni az egy forintos mogyoró dilemmájával:Már lehet 0-ás villanyszámla, de még sajnos nem lehet 1-2 Ft-os nyugtát kifizetni a…..
atörökk fater 2011.09.14 14:16:20
@Gery.Greyhound: Lehet, hogy szegény néninek nincs szerződése a fidesszel és minden forint számít neki.

Nagyon gáz, de ilyen is van...

index.hu/belfold/2010/10/20/a_gyurcsany-videoirol_elhiresult_fiatallal_szerzodott_navracsics_miniszteriuma/