Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitbaccardi

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy fickó felkészülten és higgadt hangnemben koptatja le az őt rejtett számról zaklató telefonos ügyintézőt. Like a Boss!..
napszemüveg Bulgari 2013. 2013.01.06 21:00:00
Aki a következő millás tüntetésre ebben megy ki, az megkapja a Bevállalós Pojáca Érdemérem arany fokozatát. Ez ugyanis az egymillió forintos napszemüveg, ami ráadásul nem egyszerű sznobszivató, ahogy a későbbiekben ki is derül.   A Bulgari 8102-es valószínűleg a…..
hogyvolt Barátok közt 5759-5760 2011.08.30 11:00:00
"Na szóval látod ide, ide volt eldugva Géza pénze" - nyitja egy felütéssel a mai epizódot Novák Laci a született pancser, aki szerint nála nagyobb biztonságban van a talált pénz, mint az automata fosztogató Gézánál. Én Géza helyében azért izgulnék egy kicsit... Gabi…..
pitbaccardi 2011.08.30 23:33:11
 ...legalábbis a Lonely Planet szerint, ami azért nem kis dolog, Jounieh-ben, egy Bejrúttól rövid autózásra található kisvárosban van. Némi bénázás után - az egyébként szuperjófej sofőrünk, Elias szerint ide-oda költözik az étterem a tengerparton - sikerült megtalálni a…..
pitbaccardi 2010.10.19 15:04:54
@Rommel6600: Ha 100 alatt van, akkor legközelebb elmegyek :)
pitbaccardi 2010.10.19 15:09:37
@Csirke72: beirut nekem jobban bejön mint monaco. sorry. :P
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..
Elkésett az olasz összefoglaló, mint Riise Machionniról. Ezzel a szar poénnal indítjuk a 10. forduló összefoglalóját, melyben élre állt a Milan, a Juventus a Roma feje búbjáról véve lendületet folytatta a felkapaszkodást a mocsárból, sokkal jobban meg kellett harcolnia az…..
A reggel még kietlen Andrássy út késő délutánra játszótérré alakult, irodisták szellőzették a fejüket munka után, kismamák tologattak babakocsit, és egyre többen tartottak biciklin a Hősök tere felé. A keresztutcáknál rendőrök vigyáznak, hogy autó ne hajtson be az…..
pitbaccardi 2008.09.22 20:59:52
Az Apple tízmillió 3G iPhone legyártására adott le megrendelést, legalábbis a Gartner elemzője, Ken Dulaney szerint. A szakember ázsiai forrásaira hivatkozva arról is beszámolt, hogy az új mobil OLED-kijelzőt kap, ami hosszabb akkuidőt ígér, a technológia ugyanis kevesebb…..
Rendhagyó hétközi beharangozónkat természetesen a tegnapi derbivel kapcsolatos meglátásaink zanzájával nyitjuk, aztán pedig rászabadítjuk magunkat a forduló, a szezon, az év legnagyobb jelentőséggel bíró rangadójára. Az Inter-Roma meccsek ráadásul az utóbbi időben szinte…..
Cellanapló Feltörték a Nokiákat 2008.02.26 22:08:00
Ennek a hírnek biztosan nem örülnek a hűségszerződésekkel manőverező mobilszolgáltatók, akik azt várják az előfizetőktől, hogy pár tízezer forint kevezményért évekre eladják a lelküket. A No-Key Nokia X-SIM nevű termék simán feltöri a Nokiákat, még a legújabbakat is,…..
1993-ban az NHL, 1995-ben az NBA játékvezetők sztrájkoltak egy jóízűt, biztosan sokan emlékeznek, hogy ebben az időszakban több okból is rengeteg vitás, de legalábbis vitatott eset került be az almanachokba. Merthogy bíró nélkül nincs játék, játszani viszont muszáj volt,…..
Nincs az az ember a világon, aki születésnapján ne sietne úgy haza, hogy az adneralin-szintjét már nem lehet tovább fokozni. Alig várja, hogy családja, szerettei körében kibonthassa végre a zizegős papírba csomagolt ajándékait és örülhessen, hogy végre megkapta azt, amiről…..
Egyszerűbb, mint bekötni a cipőfűzőt. Feltéve, hogy a iJailbreakkel próbálkozunk. Alig öt lépésből áll az egész, amit a 9to5Mac pontokba szedett, én meg szépen idefordítottam:Frissítsük az iPhone szoftverét 1.1.3-as verzióraTöltsük le, majd tömörítsük ki az…..
Ez itt egy Robur. Csúnya, büdös és lassú. Nem arra született, hogy versenyeket döntsön el, inkább útkaparó munkások és emésztőgödör-ásó különítmények szállítmányozására tervezték. Aztán a hétvégén a Robur (mert ha lendületbe jön, akkor visz mindent) úgy elgázolta…..
Csupa becsapós dolog történt ezen a hétvégén. Mert hiába veszített pontokat az Inter és nyertek az üldözők, a távolság még mindig több mint masszív. Ugyanakkor szintén hiába fordította meg a 95. percben a Napoli elleni meccsét a Cagliari és ért el reménykeltő döntetlent az…..
pitbaccardi 2008.01.31 13:48:23
hát akkor mi?

www.inter.it/aas/squadra/player1?codgioc=G0823&L=it&stagione=2007/08

tudtommal ghánában született, de olasz szülők fogadták örökbe.
Szuper kis forduló volt, ezt abból lehet a leginkább megállapítani, hogy az összes létező edző a bírókat anyázza. Bizony, van köztük, aki jogosan… A Juventus borzalmas játékkal örvendeztette meg az Inter-szurkolókat, cserébe az Inter még talán ennél is szörnyűségesebb…..
Első ránézésre tiszta lesz a forduló, mint anyánk híre, de amint a kezünkbe vettük az üveggömböt, elbizonytalanodtunk az eheti 13 + 1-et illetően. Vigyázó szemünket most a változatosság kedvéért a táblázat alsó fertályára kell vetnünk, hiszen egymás ellen acsarkodik a…..
Úgy megyünk el pihenni három hétre, hogy egy csomó triviális, egy rakás szubjektív és néhány erősen megkérdőjelezhető meglátást osztunk meg kedves mindnyájukkal így karácsony szent napján. Ezek közül a legelső kategóriába sorolható a megállapítás, hogy az Inter szinte…..
Találtunk valakit, ki képben van a történések anyagi és egyéb vonatkozásaival és megkértük, mondja el nekünk is. És ő elmondja: Jelen állás szerint rövidtávon megoldódhat a Ferencvárosi TC problémája, hiszen két cég is befizette a „beugrót”, a 400 millió…..
pitbaccardi 2007.12.19 09:41:45
Amerikai Egyesült Államok. Bill Gates, Bruce Willis, Eddie Vedder, George W. Bush és a terrorizmus elleni harc hazája. Nem ismernek tréfát az egyéni sportok területén sem, hiszen Jesse Owenstől kezdve, Pete Samprasen keresztül, Michael Phelpsig megszámlálhatatlan világsztár érkezett…..
Uncsi már ezzel kezdeni, de megint nyert az Inter, ráadásul jövendölésünknek megfelelően nem osztottak sok kegyelmet a bátran kezdő, majd összezuhanó Torónak. A négy szerzett gól azért volt fontos, mert így már nem csak a legtöbb szerzett pont és a legkevesebb kapott gól az…..
pitbaccardi 2007.12.10 11:26:06
Az Inter olyan, mint a Juventus (durr, egy pofon). Nem tudsz mellette elmenni csak úgy, vagy leborulsz elé és imádod, vagy a lábujjad hegyéből is felszívod a gempát, hogy lecsulázhasd. Számomra mindig megfejthetetlen rejtély volt, hogy szurkolhat valaki nekik, hiszen a mi életünkben…..
pitbaccardi 2007.12.06 15:31:20
Nehéz fociról írni bármit is ilyenkor, nem is tesszük. A forduló mérkőzései közül hármat egyébként sem játszottak le a 28 éves Lazio-szurkoló, Gabriele Sandri tragikus halála miatt. A körülményekről egyelőre elég keveset lehet tudni, a rendőrség ma reggeli…..