Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sohse volt ilyen jau

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először egy komoly, összeszedett anyagot terveztem írni a Hajdú-Bétes sztoriról, de a történet annyira szánalmas irányt vett, hogy ez már nem lehetséges. Igazodnom kell a valósághoz, bár a valóság hű leképezéséhez az abszurd dráma csúcsa jobban illik:  hogy rövid…..
Sohse volt ilyen jau 2013.05.18 12:55:13
@Dzoltán55: Egy párt erkölcsiségéről mindent elmond, hogy bár az "Isten, haza, család" szentségét vallja, a Nemzet Nagyasszonyának nevez ki egy olyan "hölgyet" aki a saját édes gyermekeit állami gondozásba adta, csakhogy szabadon űzhesse a világ legősibb mesterségét..
Az államadósság elleni „harcot” Magyarország miniszterelnöke belpolitikája egyik központi elemévé tette. A kormányzat többször bejelentette, hogy csökkent az államadósság mértéke – igaz, a csökkenés során kiinduló pontként nem a kormányzás átvételét,…..
Sohse volt ilyen jau 2012.05.16 11:09:22
@online távmunkás: Ezzel nem értek egyet. Azok a pióca vállalkozások amelyek egyetlen célja a magyar meg eu-s források leszívása, azok igenis világszínvonalon müködnek. Pl. Simicska cége a Közgép mint tudjuk 3 milliárd /km-ért épít vasúti pályát. Ez minden bizonnyal világrekord.
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
Sohse volt ilyen jau 2012.05.14 12:29:15
@van-itt-ész: Szerintem meg Simicska-Kohn meg Orbán-Orsós is sok pénzt adna ilyen papírért...
Sohse volt ilyen jau 2012.05.14 14:21:56
@agresszív hájfej, legalább mozgott aznap valamit: A nürnbergi fajelmélet szerint az ős magyarok nem voltak árják, hanem csak egy turáni söpredék.
  „Mi nem a következő évekre, hanem a következő évtizedekre konszolidáltuk a magyar államháztartást (...) nagyon közel állunk ahhoz, hogy jövőre egy, ma senki által nem elgondolt, és elképzelhető növekedési ütemet érjünk el” – jelentette ki Matolcsy György a…..
Ukončete, prosím, výstup a nástup, dveře se zavírají - aki életében egyszer járt Prágában, bizonyára örökre megjegyezte a metrók indulása előtti figyelmeztetést. Május 9-én hangzott el először a ma mobiltelefoncsöngésként is használt ikonná vált mondat: harmincnyolc éve…..
Sohse volt ilyen jau 2012.05.11 14:41:36
Ha már Horthy. Ő valóban következetesen kiállt a magyar érdekekért:))).
Már hadban álltunk a a világ két akkori nagyhatalmával (meg sok kicsivel) a Szovjetunióval meg Nagy-Britanniával , de ez nem volt elég neki (merjünk nagyot álmodni) hadat üzentünk az Egyesült Államoknak is.

A fáma szerint mikor a magyar nagykövet átadta az amerikai külügyminiszternek a hadüzenetet az megkérdezte tőle, hogy ugyan árulja már el milyen követelései vannak a kis Magyarországnak az Egyesült Államoktól. Mire a nagykövet azt válaszolta, hogy nekünk nincsenek területi követeléseink, pusztán a szövetségesi kötelezettségeinket kívánjuk teljesíteni.
A külügyminiszter nézi, forgatja a hadüzeneti oknányt és látja, hogy azt a Magyar Királyság küldte.
Csak úgy érdeklődésből megkérdezte, hogy ugyan ki most Magyarország királya.
A válasz- Magyarország király nélküli királyság, az államfő Horthy Miklós kormányzó, tengernagy.
Tengernagy? Hát Magyarország tengeri hatalom? (A külügyminiszter lelki szemeivel nyilván már látta, amint a magyar hadihajók New Yorkot ostromolják.)
A válasz azonban megnyugtatta, Magyarország nem rendelkezik tengeri flottával, csak szárazföldi hadsereggel.

Több kérdés nem volt. A külügyminiszter belátta, hogy ezek nyilván komplett idióták, akikre észérvekkel amúgysem lehet hatni.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, de a magyar idiotizmus az él és virágzik.
Ideje, hogy szobrot emeljünk a legynagyobb magyar idiótának, vitéz nagybányai Horthy Miklósnak....
Tegnap folytatódott az ország leghíresebb mókamesterének "one-man" showja, mindenki kedvenc Gyurija bejelentette a végleges-közeli formába öntött új adóterveket.Kicsit visszaugorva az időben, Matolcsy György tavaly novemberben végén írt egy sarkalatos törvényt, amelynek az volt a…..
Sohse volt ilyen jau 2012.05.10 22:18:08
@Vidéki: Téged meg az vigasztaljon, hogy Kósa Lajos nem hiába szopta le minden reggel a helyi rabbi metélt faszát a TEVA debreceni gigantikus beruházása megvalósult. Zsidók szívják a legmagyarabb város lányainak-asszonyainak vérét. :)))))

Tiszaeszlár újratöltve!
Pénzkérdés Fico - Orbán 4:O 2012.04.26 11:55:00
A két ország közötti gazdaságpolitikai meccsben kétségtelenül nyerésre állnak szomszédaink. Szlovákiában 10 évvel ezelőtt felvállalták a radikális szerkezetátalakítást. Lássuk mire jutottak ők, s mire jutottunk mi ez alatt az egy évtized alatt. Hiába reménykedtek sokan…..
Sohse volt ilyen jau 2012.04.28 19:38:44
Sajnos a cikk tele van félreértésekkel és csúsztatásokkal.
A szlovák fellendülés egyáltalában
nem a fent jelzett kormányintézkedéseknek, hanem az ország "gyarmatosításának" (vagyis a tömeges privatizációnak és a nagyarányú tőkebeáramlásnak) köszönhető. Ott ugyanis a tömeges privatizáció során nindent eladtak, amire volt külföldi vevő. A kelet-szlovákiai vasművet a U.S Steelnek, a Slovnaft-ot a MOL-nak és így tovább. Ugyanakkor hatalmas zöldmezős beruházások valósultak meg, olyan multik telepedtek meg, mint a VW, a Kia, a PSA, a Sony a Samsung, és ezek a nagy gyárak közvetve több százezer munkahelyet teremtettek. Egyes szektorokban a külföldi tőke részaránya több mint 90%!
Tény, hogy ott sohasem volt kormánypolitika a hazai tőke erőszakos támogatása illetve megteremtése, ezt talán az ország történelme magyarázza, hiszen Szlovákia valójában mindig egyfajta "gyarmat" volt.

Másik hatalmas bevételi forrás az idegenforgalom, hiszen a szlovák Kárpátok ma az egyre szélesedő lengyel, ukrán és orosz középosztály kedvenc nyaralóhelye és síközpozpontja.

A GDP-t ugyancsak megdobja a remittance, a külföldön dolgozó hazautalása. Ugyanis aki otthon nem kap munkát az nem a sült galambot várja, hanem megy a munka után. Egyes becslések szerint minden tizedik szlovák külföldön dolgozik, ez sokszorosa a magyar aránynak.

Ha a szlovák csodát akarjuk lemásolni akkor tehát a recept nagyon egyszerű:
nem elriasztani, hanem minden eszközzel idecsalogatni kell a külföldi tőkét.
Nem kéne illúziókba ringatni a nagyar munkavállalókat egymillió munkahely ígéretével, hanem inkább felkészíteni őket a külföldi munkavállalásra.
Michael Knight IMF a barátunk... 2012.04.27 10:46:00
Amolyan magyarosan szembeköpte Bayer, Bencsik, Bogár és Kerényi urakat, és velük az összes békemenetes népnemzeti bohócot a miniszterelnök, amikor menetrendszerű rádióinterjújában kifejtette, - mit kifejtette? Egyenesen leszögezte! -, hogy rosszindulatú értelmezés az,…..
Sohse volt ilyen jau 2012.04.27 14:58:13
@I_Isti: Egyetértek. Mocskos unijó. Rongyos 25 milliárd euróval akarják kiszúrni a szemünket?
Ezek nem tudják, hogy mi egy szabadságharcos nép vagyunk? A háborúhoz meg Montecuccoli óta tudjuk pénz, pénz, pénz kell.Ennyi pénzből hogy folytassuk a szabadságharcot -ellenük?
Bezzeg anno szovjetek. Ingyen adták a gázt, az olajat, megvették at ócska ikaruszainkat, zabálták a fonnyadt szabolcsi almánkat, hektóliterszámra ittták a pancsolt lőrénket, az volt a jó világ.
Sohse volt ilyen jau 2012.04.27 15:06:54
@I_Isti: Egyetértek. Mocsok unijó. Rongyos 25 milliárd euróval akarják kiszúrni a szemünket?

Ezek nem tudják, hogy mi egy szabadságharcos nép vagyunk? Csapataink most is harcban állnak. A háborúhoz pedig mint tudjuk három dolog kell: pénz, pénz,pénz.
Ennyi pénz pedig nem elég ahhoz, hogy győzzünk- ellenük.
A legújabb, már-már szürreális adócunami, a várhatóan meginduló IMF tárgyalások, az újraszabott Széll Kálmán terv, a kabinet kilátásba helyezett átalakítása, s egyúttal a félidejéhez érkezett kormányzati ciklus keserű tapasztalatai alapján immár kimondhatjuk: nem…..
Sohse volt ilyen jau 2012.04.27 06:56:10
@Pipas: Ha nem csal az emlékezetem, Bajnai nem csak megmondta, hanem meg is csinálta. 1300 milliárdos kiigazítást hajtott végre, növekedési pályára állította a gazdaságot. Viktorék beleültek a jóba, semmi mást nem kellett volna csinálniuk csak folytatni amit a libás elkezdett.

De nem, ő inkább szabadságharcot kezdett - a szövetségeseink ellen. Akiknek az adófizetői polgárai az utóbbi tíz évben 30 milliárd eurót dobtak nekünk össze....
 A juhásznak jól van dolga,Egyik dombról a másikra.Terelgeti nyáját, fújja furulyáját,Bú nélkül éli világát.Népdal  Hát, megint hazudott…Ma Orbán, miután találkozott Barrosoval, ezt mondta: „az akadályok lényegében elhárultak”… Rá…..
Sohse volt ilyen jau 2012.04.25 07:54:25
@Nash vs. Keynes: Semmi számolgatásra nincs szükség, csak meg kell nézni mennyi volt a tavalyelött decemberi és a tavaly januári borítékban. Nekem speciel 140 rongy volt a különbség, amiért nagyon hálás vagyok a Nagyvezírnek. Egyébként valami ok folytán én mindig a kedvence voltam, én voltam az, akinek első uralkodása alatt 70%-os fizetésemelést adott, nekem adta vissza a családi pótlékot, amit a gaz szocik a "magas" jövedelműktől elvettek, (soha nem értettem meg, hogy akinek félmilka a havi jövedelme, mi szüksége van arra a havi pár ezer forintra)és ő harcolta ki, hogy ne fizessek ingatlanadót, mert abból meg nemzethalál lesz.
Ennek ellenére a szerelem nem kölcsönös. Mert a Vezír amit az egyik kezével ad, azt a másikkal elveszi. Például ezzel a 300 ft-os euroárfolyammal, ami miatt már nem tudok évente háromszor síelni menni, vagy elmaradnak a hétvégi repülős városlátogatások, horribile dictu az egzotikus nyaralás! Nehéz ezt megélni tudod.

És hogy mások hogy élik meg, mondjuk akiknek egyáltalán nem nőtt a jövedelme az egykulcsos miatt abba bele se merek gondolni...
Sohse volt ilyen jau 2012.04.25 11:08:20
@Balt: Köszönöm a hozzászólásod, bár több dolgot nem értek.
1. Mitől lettem én paraszt, mikor soha életemben nem foglalkoztam mezőgazdasággal. Sőt még földem sincs nem úgy mint Nyerges Zsoltnak, aki Viktor jovoltából lassan több földet tudhat magáénak mint annak idején egy princ Esterházy.
2. Megnyilatkozásaid alapján Te egy végtelenül intelligens ember vagy, de azt kell mondjam, hogy valamit nagyon rosszul csinálhattál ha nálatok 95-ben a család összjövedelme 23e Ft volt???.
3. Ne aggódj a Viktor által visszaadott családi pótlékot el tudtam költeni, több sört ittam meg a klubban ezzel is felpörgettem a fogyasztást, szárnyalt is a gazdaság...
Több mint 8 hónap telt el azóta, hogy nem írtam (leszámítva az imént posztolt, ausztriai bankszámlanyitásos irományt). Nem lustaságból, hanem mert nem tudtam mit írni. Ez utóbbinak pedig egyáltalán nem a témahiány volt az oka, hanem a tehetetlenség érzése. Nagyipari…..
Bloáf a Jókai tér sarkán még rágyújtott egy búcsúcigire. Épp elköszöntünk volna, amikor egy hatalmas palesztin sálkendőt viselő, kb. 16 éves leányka ugrott oda hozzánk, és megkérdezte: bocs, az Opera erre van vagy arra? Biztosan elsőtüntető. Jó is az...
Nívó Új év, új remények 2012.01.02 08:53:00
Nemrég úgy alakult, hogy volt némi időm olvasgatni a hozzászólásokat Bogáncs legutóbbi posztja kapcsán, és érdekes kép alakult ki ezek alapján: Magyarország a végítélet kapujába került, mindenki meneküljön, ki merre lát, vagy ahogy találóan egy Moldova könyvben olvastam,…..
Sohse volt ilyen jau 2012.01.03 00:58:51
@ingyombingyom: Ez óriási tévedés. Nincs kimutatható összefüggés az export nagysága és a gyenge forintárfolyam között. A legtöbb exportra termelő cég multi akik mindent euroban számolnak és az alapanyagot külföldről hozzák be.
A gyenge árfolyam pedig semmiféle hatással nincs a beruházásokra. A beruházók ugyanis a nem kiszámítható gazdasági környezet miatt jelenleg messziről elkerülik az országot.
Ha olyan köztársasági elnöke lenne az országnak – nem is lenne példátlan, az előző például biztosan ilyen volt -, akit a haza sorsa jobban érdekel, mint megválasztóinak vélt vagy valós politikai érdeke, akkor az újévi beszédében nem a kitartásról, a jó irány…..
Sohse volt ilyen jau 2011.12.31 20:46:27
@ciceró: Sajnos igen. Ha a Templeton vagy más befektető meg akar szabadulni a másodlagos forgalomban a tőlünk vett állampapíroktól, akkor rázúdítja a piacra mondjuk 10%-os diszkonttal a 8%-on kamatozó papírokat. De akkor senki sem vesz tőlünk kibocsátási áron állampapírt, ha ugyanazt megveheti a másodpiacon olcsóbban.
Ha a piacról nem tudjuk finanszírozni magunkat marad a devizatartalék, ami azonban csak ideig-óráig elég, ha nem tér vissza a befektetői bizalom.
De mitől térne vissza? Hiszen Orbán biztosan végigviszi amit elkezdett.
Subba Dübörög a szabadságharc 2011.12.30 16:24:53
9:00-tól szorgalmasan dolgoztak az Országházban, 13:49-kor kezdődött a szünet, akkor állt meg a forint zuhanása. Lehet, hogy ma inkább be se kellett volna menni?!..
Sohse volt ilyen jau 2011.12.31 11:44:27
@J.László: Az elemzés valóban higgadt és intelligens, de következtetései távol állnak a valóságtól.
1. A kormánypárt támogatása radikálisan csökken mindenféle felmérés szerint, az elmúlt másfél évben legalább egymillió szavazót vesztettek. Tény ugyanakkor hogy még ezekután is megvan a legalább negyven százalékos támogatásuk a biztos szavazók körében ugyanis a levált szavazók egyelőre nem választottak maguknak új pártot, hanem a bizonytalan szavazók táborát erősítik. A bizonytalanok viszont legkésőbb egy választáskor színt fognak vallani, és nem azokra fognak szavazni akikből frissen kiábrándultak. A Fidesznek van ugyanakkor egy atombiztos szavazótábora kb. egymillió ember akik, ha esik, ha fúj , minden körülmények között a Fideszre és Orbán Viktorra fognak szavazni.
2. Az ellenzék helyzete. Való igaz, hogy a Fidesz zseniális kommunikációval sikeresen leamortizálta az MSZP-t. Nálunk széleskörben elfogadott nézet, hogy a világgazdasági válságot az MSZP okozta (elmúttnyócév), pedig csak elszenvedte. A kommunisták "loptak", ami szintén vicces tekintve, hogy egy olyan országban élünk, ahol -sportból vagy passzióból- de mindenki lop. Zseniális húzás volt az államadósságot kikiáltani gazdaságpolitikai bajaink fő okozójának, mert azt a zemberek fel tudják fogni, a világválság oka, kialakulása viszont számukra érthetetlen.
Kétséges viszont, hogy meddig dőlnek be az emberek a bármilyen zseniális kommunikációnak, ha életkörülményeik ilyen radikális mértékben romlani fognak a közeljövőben.
Én érdeklődéssel várom a fejleményeket úgy gondolom lesznek még itt megleptések...
Adott egy hajó, és adott egy jéghegy. Ha a kettő találkozik, akkor kész a katasztrófa, de az is lehet, hogy elsiklanak egymás mellett, ami még nem jelenti azt, hogy a hajó eléri célját, és kiköthet, mert újabb jéghegyek jelenhetnek meg, már ha a hajó nem a nyugodtabb déli vizek…..
Sohse volt ilyen jau 2011.12.28 23:33:47
@Doubledecker: Hát igen. Én is sok mindent meg tudnék bocsátani orbánnak, hogy legázolta a demokratikus intézményrendszert, ellopta a manyupokat, a médiatörvényt, alkotmánybíróság megregulázását stb. ezek benne vannak a pakliban egy kétharmados győztes sokmindent megtehet. De azt, hogy leálltak a beruházások, ma egy kutyaól nem épül Magyarországon, a külföldi befektetők nagy ívben elkerülik az országot, az euro 310 Ft, a tőzsde összeomlott, azt nem tudom megbocsátani, mert ha így megy tovább, akkor hamarosan lehúzhatjuk a rolót, jön a csőd. És mindez miért? Mert a Matolcsy elhitette vele, hogy majd beindulnak a magyar vállalkozások, elárasztják a világpiacot a magyar termékek !?! stb. Egy olyan országban ahol a Rubik kocka óta nem találtak fel semmit! Ez hiú remény volt, de Viktor bevette. Ebbe fogunk beledögleni.
Sohse volt ilyen jau 2011.12.29 00:35:42
@Kalmár: Te elég érdekes dolgokat írsz. Márhogy végre változott a helyzet és a kormányzat a magyar vállalkozásokat támogatja. Erre fel idemásolsz egy listát, ahol csupa-csupa multinacionális vállalat szerepel. Azok pedig, jobb ha tőlem tudod, mind olyan beruházások amit már évekkel korábban (explicite a Gyurcsány korszakban) határoztak el és most valósítanak meg. A gond az, hogy most nincsenek olyan bejelentések óriás beruházásokról amit most határoznának el és majd egy-két éve múlva perfektuálnak.
A magyar vállalkozások támogatását értem csak azt nem tudom mi végre, mi lesz ennek az eredménye. Mit fognak gyártani ezek a cégek és hol fogják a termékeiket eladni? Mert ahogy egy külföldi fórumban egy német kommentelő megjegyzte, amíg a letscho meg a kesselgulasch lesz a magy high-tech termék addig igen nehéz lesz...
Sorsdöntő napok jöhetnek. Barroso levele után nem tűnik légből kapott feltételezésnek, hogy az ország minden bizonnyal nem kap pénzügyi segítséget, ha a rohamtempóra kapcsolt parlamenti többség megszavazza azt a két törvényjavaslatot, amelynek visszavonását az EU a…..
Sohse volt ilyen jau 2011.12.21 11:37:03
@MACISAJT:
"Éspedig nézd meg, hova jutott az ország az elmúlt 8 év mszp-szdsz kormányzás után, ami alatt igencsak megfeleltek minden EU-s, IMF-es, hitelminősítős kritériumoknak..."

Miért hová jutott? 265 Ft volt az euro, a svájci frank 200 alatt, ha nehezen is de mindenki tudta fizetni a törtlesztőrészletét, a GDP a II.Vh utáni korszak legpusztítóbb válsága után ismét növekedésnek indult, új munkahelyek keletkeztek óriás cégek telepedtek Magyarországra (Mercedes, Hankook), igen a külföldi hitelezők bíztak a magyar eszközökben CDS felár a fele volta mostaninak az OTP 7400 volt, az államadósság amely a válság alatt kétségtelenül nőtt kezelhető volt, 4000 milliárd volt a manyupokban a devzatartalék 16 milliárd EUR-ról 32 milliárd EUR-ra nőtt.
És ezt vesd össze azzal ahol most állunk.Reménytelen....
Ha kis késéssel is, de megjött a Mikulás. Szemügyre véve a puttonyát olyan érzése van az embernek, hogy él is meg nem is, hozott is ajándékot a kiglancolt gumicsimmába meg nem is, szóval olyan, mintha nekünk már csak erre a kismagyar zombimikulásra futná.Ettől függetlenül…..
Sohse volt ilyen jau 2011.12.20 11:51:23
@Jankove: Miért is utáljuk a Jobbikot? Nem utáljuk csak hmm nem értünk vele egyet. Ha jól tudom az a legfőbb célkitűzésük, hogy " tárgyalni kell a hitelezőkkel az adósság elengedéséről". Nos én rendelkezem pár millió Ft értékű állampapírral, amit azért vettem mert atombiztos befektetésnek tartottam. De legyen. Jöjjön el hozzám a Vona János tárgyaljunk az adósság elengedéséről. Szívesen látom elbeszélgethetünk egy kávé mellett. Aztán vagy sikerül meggyőznie vagy nem. Mivel én nem vagyok verbálisan annyira felkészült mint ő, azért bekészítek egy fa testápolót is a vitához....
Egy jóbarátom mondotta egyszer, ott ér véget a demokrácia, amikor a jegybank elnökét is a kormány adja. Itt még nem tartunk, de az alelnökök már Viktort szolgálják (ő jelöli ki őket) és nem tudni, ezeknek hármuknak milyen jogkörei lesznek. Ezt még megfejelték az IMF…..
Sohse volt ilyen jau 2011.12.17 17:58:37
@MACISAJT:
"Meddig, buksikám, ha a libaszértőnek egy év alatt sikerült abból 9,5 milliárdot nyomtalanul eltapsolnia?:D "
Ez jó. nyomtalanul tényleg. Csak akkor magyarázd már meg, hogy miből kaptak nyugdíjat az öregek, miből kaptak fizetést a tanárok, rendőrök, amikor a világválság miatt 6%-kal esett vissza a GDP, az adóbevételek a töredékükre zuhanatak a reg.adó pl. az egytizedére.
Nekem nem a Zorbánnal van a bajom, ő egy zseniális politikus, aki felismerte, hogy ebben az országban a Macisajt kategóriájú hülyék vannak többségben akik minden baromságot teleszájjal bekajolnak.
Ezért reménytelen it a jövő, mert a népet lecserélni nem lehet.
Az Állami Számvevőszék egy 112 oldalas jelentést készített a 2007-2010 közötti autópálya-építéseket, egészen pontosan 7 szakaszról: M31 Gödöllői átkötés (12,4 km), M43 autópálya 5. sz. főút – 47. sz. főút közötti szakasza (6,7 km), M43 autópálya 47. sz.…..
Rájöttem! Zsidók 2011.10.07 13:37:00
Sok pénzed van? Kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezel, vagy egyszerűen csak sok barátod van a facebookon? Akkor te minden bizonnyal zsidó vagy. A zsidó emberek nem hiába sikeresek az életben, bár kétségtelenül nem mindenkinek tetszik ez manapság. Azért irigyük az egész világ,…..
Sohse volt ilyen jau 2011.10.07 22:30:17
@vasgyuszi: Te valamit nagyon rosszul csinálsz. Nézd meg jobban a családfádat és tuti hogy találsz valami német nevű nagymamát/nagypapát. Akkor meg spätaussiedlerként megkérheted a német állampolgárságot és alapból kapod azokat a támogatásokat amit irigyelsz!
Varánusz Pá, kis gazdaság, pá! 2011.10.05 14:45:15
Az unortodox gazdaságpolitika lassan a vánszorgást is befejezve lerogyott a földre, és az utolsókat rúgkapálva várja, hogy megadja neki valaki a kegyelemdöfést. Érdekes, hogy pártunk és kormányunk ezt is milyen hallatlan optimizmussal igyekszik nem észrevenni. Kedves Vezetőnk…..
Sohse volt ilyen jau 2011.10.05 19:36:13
@Vivianna: Nem kicsit mulatságos, ha egy elvakult fidesznyik zsidózik. Egy olyan párt szimpatizánsa, ahol egy Fónagy János védi a vasútat, Rogán tóni osztja a bankokat, Deutsch Tompika képvisel Európában, Kovács Zoltán hinti az igét a népnek , Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadó segít kormányt buktatni, Demjén Rózsi a házi sztár énekes, Rákay Filip lehet tv elnök és még sorolhatnám..
Sohse volt ilyen jau 2011.10.05 19:57:03
@Vivianna: "Rogán szláv, Rákay pedig sváb-magyar keverék". Ja igen akkor én meg volapük vagyok. Jó egyébként Rogán lehet szláv is mert Galíciából jött:))).
Rákay ? Na azért ennyire ne alázd meg a német népet, hogy ilyen gerictelen férget svábnak titulálsz!