Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csavari

0 bejegyzést írt és 712 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mladen Bajić  horvát legfőbb ügyész hosszú karrierjének egyik titka, hogy befolyásos politikusokat és a sajtót mindig jó érzékkel látja el titkos, belső információkkal. Ráadásul éppen folyamatban lévő, nagy horderejű korrupciós ügyekben.  Mladen Bajić…..
Akik látták a Jobbik kutyás, fiatalos szivárványszínekben pompázó fiatalokkal teli új kampányát alighanem dobhattak egy hátast vagy pedig lazán azt hihették, hogy a Liberálisok vagy a Benetton reklámkampányával van dolguk. A Jobbik arra tesz kísérletet, hogy lemossa magáról a…..
Szombaton önkormányzati választásokat tartottak Szlovákiában, itt a hétvége legnagyobb megleptésének gyorsértékelése: beköszönt  a Jobbik besztercebányai alapszervezete, ahojtye.  Hol van már a Csurka-féle Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) vagy a Slota-féle Szlovák…..
csavari 2013.11.10 17:44:06
@Vilmos Sándor:

Csak a tisztánlátás kedvéért! Az általad "SS"-nek nevezett képződmények a bolsevik minta alapján jöttek létre! Mindegyiket a zsidók hozták létre és üzemeltették, ezek a nyers színtiszta tények! Nyugodtan leköpheted magad!
Aszongya nekünk ez a budaigyula, hogy letartóztatott MVH alkalmazottak ide, "különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás kísérlete miatt indult nyomozás" oda, ennek az ügynek politikai szála nincsen. Aztán kiderült, hogy mégis csak van, "valahogy", mert Baranyi…..
Az IMF októberi Fiscal Monitor jelentését nem terveztem végignyálazni, a magyar médiában megjelent összefoglalókat bőven elégnek gondoltam. Egészen addig, amíg rá nem bukkantam arra a főcímre, amit most én is kölcsönvettem.  A legtöbb magyar kiadvány cikkének az…..
2002 után Orbán Viktor észlelte, hogy a bennünk élő Kádár-kori kisember egyre jobban nosztalgiázik az állami gondoskodás irányába. Ki is adta a szociális népszavazásra szóló felhívást, megtiltotta a nemzeti jelző használatát (ideiglenesen). Ezáltal a (szoc-) liberális…..
A magyar szurkoló lelkiállapota már csak ilyen egy 1-8 után: ha valami nem sikerül, akkor dobjunk ki mindent, égessük fel, sózzuk be a helyét, és akkor minden jobb lesz! Pedig tudjátok, mennyin múlott az, hogy a mostani hullaszag pont az ellenkezőjébe, önfeledt önneplésbe váltson,…..
Az utóbbi hetekben az interneten terjedt egy videó, amelyben a Széll Kálmán téren berendezett kamunappali berendezési tárgyait néhány óra alatt elhordják az enyveskezű járókelők. A videóban leszögezik, hogy a bútorokat, könyveket és egyebeket elhordók nem statiszták, a végén…..
A Fővárosi Közgyűlés zárt ülésen döntött: Dobó Kata lett a Vígszínház új igazgatója. Andy Vajna szerint nagyon jó döntés született. „Ami jár, az jár, egy ekkora színművésznőnek már régen saját színház kellett volna!” Az új igazgatót a szakmai munkában olyan…..
csavari 2013.10.16 10:52:21
Szeretném megérteni, hogyan lehetséges az, hogy Orbán Viktort folyamatosan félreértik nem csupán szűkebb pátriájában, de lassan az egész világon. Mindazok, akik szándékosan lerövidítenek, kiemelnek a kontextusból, ferdítenek, és meghamisítanak. A haza ellenségei. Élen a brit…..
A Schobert házaspár női fele tavaly már egyszer lenyomta ezt az alakreform kampányt, de idén megint belecsap az Update-1 lecsóba. Facebookra szépen ki is tolta, hogy idén is lesz Nyerj új alakot a Jézuskától kampány. A szokásos "írj nekünk, oszd meg fészen" jellegű kampány,…..
Hegedűs Zsuzsa szociológus Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója 2010. júliusa óta, havi 1 millió forintért. Tanácsadói szerződése szerint társadalmi felzárkóztatással, a társadalmi konfliktusok kezelésével, illetve az ezek megoldására szolgáló stratégiák…..
csavari 2013.10.10 16:55:57
@bőrmók:

Gyökér akit a kisegítőbe se vettek fel protekcióval se az ne ültessen le senkit és főleg ne osztályozza! Sallert meg anyádnak adj hogy ilyen hulladékot ellett a világra mint te!
csavari 2013.10.11 11:08:33
@Wаgem:

Nektek aztán igazán nem illene náciznotok amikor ti hoztátok létre és üzemeltettétek a fasizmust-nácizmust! Nektek nem kellene a nőket se szájatokra venni mivel csak állatként, másodrendű élőlényként kezelitek őket, csak a fajotok fenntartására használjátok őket!
csavari 2013.10.12 14:31:24
@alte trottel:

Milliószor legyek náci mint egyetlen egyszer is zsidó!
GFG Blog Baloldal 2013.10.09 08:55:00
1. ~ arról szól, hogy úgy kell nagyon hinni valamiben, hogy közben nem szabad és lehet hinni semmiben 2. ~ üres hely, valami, ami nincs.   Példamondat: „Ahol dinoszauruszok vannak, ott vannak bébiszauruszok is.”     Van itt egy üres hely, valami, ami nincs. Ma…..
csavari 2013.10.10 07:45:02
@félázsiai 2llkedő:

Magyarul az mszmp utódpártjai, nevezetesen mszp-szdsz-lmp-dk-likud fidesz-kdnp-mdf-jobbik és a többi!
no emisszió Érinthetetlenek 2013.10.08 12:48:59
Nem tudom, igazat mond-e a Fenyő-gyilkosság perének - egyébként eskü alatt igazmondásra kötelezett - koronatanúja, Radnai László, amikor azt állítja: ajándéknak szánták Fenyő halálát Gyárfás Tamásnak. Nem tudom és - gondolom többmillió honfitársammal egyetemben - rá sem…..
Már az is fárasztó, ha végiggondoljuk, hányféle módon bátorítja államunk a bűnözőket, nemhogy szembeszállna velük. Közhely, hogy a rendőrök tömegesen hagyják el a hivatásukat, mert elegük lesz abból, hogy hiába dolgoznak erejükön felül, magasztos és elvont elvekre…..
csavari 2013.10.09 16:25:41
@wanker cunt:

Van olyan bírónak csúfolt állat aki ezt ítéletben ki is mondja! nagyon remélem, hogy a családja is részesül a ebben a "nem rasszizmusban"!
Az átnevezés csak nevetségessé teszi a romákat. • Átnevezik a város által működtetett étkezdékben a cigánypecsenyét Hannoverben • A német élelmiszergyártók tiltakoznak • Cseh roma szervezetek abszurdnak tartják az átnevezéseket • A német roma…..
csavari 2013.10.08 15:09:14
@Csehszlovák Kém:

Nálad nagyobb rasszistát keresve se lehet találni, csak pont az őket eltartókkal szemben okádod a rasszizmusodat! igaz az nem számít mert te böfögöd a normális értéket képviselő népekkel szemben!
A legutóbbi nagydíj hétvégéjén Sebastian Vettel ugyan mindvégig nagyon erős teljesítményt produkált, ezzel együtt szinte mindenkit - beleértve a riválisokat is - sokkolt a vasárnapi futamon mutatott fölénye. Az egykori csapatfőnök, Giancarlo Minardi a pálya széléről követte…..
csavari 2013.10.08 05:41:40
@miért:

Nézd meg hogy mennyi pontot szereztek futamonként és lehet látni ki hogy tejesített!
csavari 2013.10.08 05:43:33
@miért:

Ha egyetlen kis sejtés is igaz a lenne a minardis vádaskodásból akkor csalonzó és a boxos már a pápánál is feljelentette volna a red-bullt!
Mind a „gyűlöletbeszéd” (hate speech), mind a „gyűlölet-bűncselekmény” (hate crime) körül heves viták dúlnak: van-e dolga a büntetőjognak a megvalósulásuk esetén. Azaz: fenntartható-e a tartalomsemleges szólásszabadság, illetve minősített esetnek számít-e, ha egy…..
csavari 2013.10.05 07:25:42
@freehckr:

Ennek megváltoztatásához a végrehajtó hatalmat kell lecserélni! Ma kivétel nélkül a teljes végrehajtó apparátus szélsőségesen Magyar gyűlölő! Amíg ez nem lesz rendbe téve addig teljesen felesleges bármilyen "demokráciáról" beszélni!
A Zugügyvéd szerint ez az év legabszurdabb bűnügye: a  bíró telefonon közölte a feleségével, hogy lehallgatják, miközben nem is tudhatott erről. Erre eljárást indítottak ellene a lehallgatók. Nem volt megállapítható bűncselekmény elkövetése abban az eljárásban,…..
csavari 2013.10.04 15:46:55
@valaki senki:

Ha figyelmesen olvastad volna a hozzá szólásomat akkor láttad volna az idézőjelet! A söpredék -mszp-szdsz-sajátította ki magának a liberális jelzőt ezért örvend közutálatnak az értelmes emberek között a "liberalizmus"!
csavari 2013.10.04 18:11:17
@miketbeszéltek:

Mióta gyűlölet az igazság?
csavari 2013.10.04 21:01:03
@Kandabula:

Magadból indulsz ki? Pusztán saját tapasztalataim alapján fűzők véleményt az eseményekhez.
Meztelenül demonstráltak a Kaposvári Egyetem hallgatói, így tiltakozva a rektor dress code-ja ellen, ettől hangos most a net. Meztelen az óraadó tanár is, a Barátok Köztből is ismert Csapó Virág. A hajtás után természetesen megnézhetitek az akcióról készült videót, majd…..
Ghostwriter 'Oszt jónapot - 2014 2013.09.29 09:18:54
A bajai balhéból nyilván rengeteg tanulság adódik És, nyilván, a legtöbbet senki sem fogja levonni. Vagy ha le is vonja, nem fog aszerint cselekedni. De azért lássuk: Az első, legkézenfekvőbb következtetés természetesen az, hogy a Fidesz sajátos „’oszt jónapot”…..
csavari 2013.10.02 21:26:58
@toportyánzsóti:
Saját magatokat is gyűlölitek különben nem küldtétek volna őket Auschwitzbe és a többi szanatóriumba! Miért nem takarodsz haza tel-avivba, unjuk már pofádat!
csavari 2013.10.03 13:49:28
@toportyánzsóti:

Szaporodni a nyulak meg a te fajtád szoktak! Anyád sok ilyen barmot ellett mint te vagy?
csavari 2013.10.03 19:16:18
@toportyánzsóti:

Még mindig a fákon élsz? Csak utánozni tudsz? Önálló gondolatot nem vert beléd a moszad, arra nem képeztek ki? Csak a rablás, gyilkolás az életed?