Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palkopali

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kisebb városi távokon, munkába járásra egy hétig elég egyetlen egyszer rádugni a hálózatra, a hétköznapokat pedig élvezetessé teszi az autókat megszégyenítő gyorsulás és a teljes versenyző szettbe öltözött bringások előzgetése a budai hegyeken. A pedelec rendszerű…..
palkopali 2013.07.31 01:34:44
Sziasztok!
Végigolvastam a cikket, a kommenteket. Nagyon jó érzés, hogy 5000 karakteres limit van és véleményt lehet kifejteni, ezért az oldal fejlesztőjének pirospont. Szóval senkit nem akarok megbántani, de legtöbben annyira 'személyeskedve' látjátok a dolgokat. Nekem van egy fucos versenykerékpárom. Évente kb. tizezret szoktam tekerni. Azért csinálom, mer jól esik, ennyi. Örülök, hogy van aki alternatívát keres a munkába járáshoz, az lenne baj ha nem tenné. Nem kell túlspilázni a dolgokat. ; DE! Nagyon sokan komolyan vették ezt a cikket, ami hiba. Az igazi bringázás nem a versenyről szól, meg hogy lehagyjuk a másikat. Ami a cikk alapkonklúziója. MIT KÉPZELTEK TI, AKIK KIRAKJÁTOK EZT A FÖRTELMES CIKKET?! Egy egész "életstílust" tapostok el! Hogyan képzelitek? Milyen erkölcsi piedesztálon álltok, hogy bármi joggal ítéletet mondjatok?! Egy olyan többsíkú kompetíciót vázoltok fel "hozzánemértő" emberek előtt (nem bántásból), ami nem lézetik!
1.Egy piros hosszú nadrágot! papucsot! viselő nő egy országútival persze hogy nem bírja a tempót, amit egy elektromos bringát 'meghajtó' férfi diktál.
2.A felüjárón való közlekedés?
3.A piros lámpa után kb 5 másodperc allatt szinte mindenki visszanyeri menettempóját.
4.Az 'alpári' biciklist megtestesítő kép: Hagyjuk le a csengőt meg a prizmát mert MI nem ismerjük a kreszt, ugye?
5. 2:20 nál látható hogy e megtermett legény milyen nehezen tudja meghalytani a szuperman-feelinges cuccot? De persze nincs negatívum ugye?
Nektek ez az átlag biciklista? Felvázoltok egy hamis képet a bringásokról. Egyoldalú álláspontfoglalás az egész, nem csodálkoznék ha valamelyikőtök/rokona árulná a bringát, mivel nem látok más értelmet abban, hogy miért kell 2 közel sem 'egyforma' dologról, így írni. A bringás az egyszerűségre törekszik. Hogy ha történik valami, könnyen orvosolható legyen a probléma és haza tudjon menni és nem arra, hogy a magyar környezeti viszonyok végett szinte állandó veszélynek lenne kitéve a bringa. MIKOR FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY A TÁRSADALOM FOLYAMATOS ZÜLLESZTÉSE BAROMI NAGY PROBLÉMA. EZ MEGY, IGEN EZT TUDJÁTOK, EGYMÁS FA$$$AK A KÖRBESZOPKODÁSA.

Egy Alpári Pécsi Bringás Egyetemista.