Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rivalda

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
Rivalda 2011.10.31 22:35:38
@vágtázó halottkém:
Amit hablatyolsz Muri Enikőről derék Halottkém, köszönő viszonyban nincs a valósággal. Simán provokálsz. Megteheted, hiszen a monitor nem lázad fel, ahol szavaid megjelennek, még csak ki sem röhög ekkora tetűség láttán.Úgy vélem, nyomorult érzés lehet számodra nézni mások sugárzó tehetségét, ami neked úgy tűnik, nem adatott meg, csupán mások leprázása. Ne nézd a műsort, inkább vágtázz az ótvarba!
Ullmann Mónika a TV2 Jóban Rosszban című napi sorozatában folytatja, írta a Blikk. Hosszú távon terveznek a színésznő alakította karakterrel, aki érzelmes viszonyba keveredik Gesztesi Károllyal. Az egészben az számunkra a legszebb, hogy "Gesztesi kérte maga mellé a…..
Rivalda 2011.09.14 10:48:54
hej
Modorosblog A realista drukker 2011.09.02 21:48:00
Rendhagyó sportközvetítés: meccs közben írtam a posztot az igazi, mérkőzésekről már jól ismert vészmadarak (köcsögök) stílusában. Bejött. Mindig ugyanaz a lejárt lemez. Láttunk biztató jeleket a fiúk játékában; az edzőtáborban nagyon összerázódtak a srácok;…..