Regisztráció Blogot indítok
Adatok
?syntax terror~

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deutsch Tamás @dajcstomi · 1h1 hour ago Goodfriend hirtelen távozott, Melia váratlanul lemondott, Gerkenst azonnali hatállyal leváltották. Óvatosságot javasolok a túloldalon. Dajcstomi ................................ Eichmannt felkotottek, Berijat agyonlottek, Jeffrey Dahmer…..
          L.Simon László a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára interjút adott az Örülünk Vincent blognak, annak apropóján, hogy a hét elején jelent meg esszékötete a "Szétbaszott zsidó kurvák segge a magyar sajtó tükrében" címmel.         Vincent:…..
?syntax terror~ 2014.12.01 09:33:34
Az Index mai, "tudományos" írása (szerző nélkül, szerkesztőségi cikként) a következőképpen kezdődik (kiemelés tőlem): "Már két embert megöltek sörényes hangyászok Brazíliában – írja a Wilderness and Environmental Medicine szaklapra hivatkozva az MTI. A cikk szerint, ha…..
?syntax terror~ 2014.07.28 08:59:33
Ez a luxembourgi székhelyű milliárdos cég tett szert a legnagyobb profitra a reklámpiacon az elmúlt években, és most politikai furkósbotként használja híradóját, mert nem akar adót fizetni Rogán Antal 2014. június 17...
?syntax terror~ 2014.06.19 09:13:02
Régi tanítás: mi legyen az első teendője annak, aki éppen megkezdi a kormányzást. Válasz: a szavak értelmének helyreállítása Orbán Viktor 2014. május 10...
Most, a választások után, amikor soraimat olvassák, 'egységbe forrott erőinknek' köszönhetően már büszkén mondhatom, hogy kicsiny, de egyre erősebb hazám miniszterelnöke változatlanul a nagyon is emberi Orbán Viktor  H. Petró Ildikó, a Közszolgálat Magazin…..
           Szilyzálódom.    Kálmán Olga megőrült.        E sorok írója szívesen felrúgná Orbánt, Szakályt, Schmidt Máriát. Ha valaki megdobálja az Orbán-féle emlékművet, esetleg nem kaszinótojással, akkor én nem fogok nyafizni. Schiffer András elmondta, hogy…..
Libertarian Fel ne akasszuk? 2013.06.20 00:00:00
Annak a budapesti villamosvezetőnek az esetén háborog a magyar internet, aki felpofozott egy nőt, miután az a jármű elé lépett. A nő védelmében persze minden sajtóorgánum hozzáteszi, jó hangsúlyosan, hogy az illető angol volt, nő, és ráadásul terhes is (ami, ha jól vettem ki,…..
?syntax terror~ 2013.06.20 17:01:30
@De gustibusaut bene, aut nihil:
najó, nézzük úgy, hogy a sofőr nem száll kia fülkéből. káromkodik magában veszettül, kifújja a maradék levegőt aztán bemondja a mikrofonba: "bocs egy hüjepicsa a vili elé lépett. hátul megvan mindenki? nem szakadt ki senkinek a karja? jó, szedjék össze magukat, kimegyek megnézem mi az ábra. ajtók nyitva maradnak, de senki ne próbáljon meg elszökni!"
kimegy, látja hogy a csaj vigyorog, sofőrünk rámosolyog: meginna velem egy hideg giniszt a nagy ijedtségre? ó, nem lehet, babát várok, de a barátnőm szívesen leszopja.
?syntax terror~ 2013.06.20 19:03:48
@think-tank: fasza az a villamosemelő cucc!
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
?syntax terror~ 2012.12.15 12:21:50
Modorosblog Magyarország – 2016 2012.10.26 21:01:12
Hat, kínkeserves év telt el a harmadik köztársaság bukása óta. Az elnyomó államhatalom két éve újabb választásokon biztosította be egyeduralmát. Minden eddiginél durvább eszközökkel kezdte üldözni a hajdani szabadság megmaradt híveit. A keserűséget, nincstelenséget és…..
A forgatási szünetben nézelődő Bruce Willis és két színésztársa látványosan nem vesz tudomást a hivatalos integetessél közeledni próbáló Kövér Lászlóról.…..
Modorosblog Ne stresszelj mindenen! 2012.06.08 10:35:00
Kevés a pénz, minden rossz és egyre rosszabb, régen jobb volt, ezeknél már az előző kabinet is jobb volt, mit vegyek a gyereknek, csökken a bérek meg a nyugdíjak reálértéke, hova menjünk nyaralni, a szomszédnak miért van több és nagyobb, a főnököm miért lophat és én miért…..
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
?syntax terror~ 2012.05.24 14:35:15
@Somló November: az ellenhullám a "tolószékes buzi cigány"
ha felveszi, hullámozhatnak együtt
A Jobbik stratégiai együttműködésre készül Tibettel, de ezen kívül is több új elem jelenik majd meg a radikális párt politikájában a következő hetekben. A tibeti vallási vezetőt és a Jobbik elnökét a HírCsárda egyik olvasóriportere kapta lencsevégre egy McDonald's-ban,…..
?syntax terror~ 2012.04.11 14:28:37
@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: láttunk már Jobbiktól Fidesz-zászló égetést?
Miután a KDNP tiltakozott a képviselők javadalmaztatását maximalizáló fideszes javaslat ellen, a kisebbik kormánypárt vezetősége alternatív megoldást eszelt ki.  "A frakció képviselői biztos örülnek majd egy darabka mammutnak, amit minden hónap elején a…..
Köztudomású, hogy Húsvét a költészet keresztre feszítésének az ünnepe, és ebből a HírCsárda kultúrarovata sem akart kimaradni. Sajnos. Klasszik Zöld erdőben vagyok Mindjárt agyon fagyok Húsvét hétfőn mínusz Megdöglik mind a nyusz-i Zöld erdőben jártam Picit hányikáltam…..
Nem várt műszaki hiba miatt ütközött a zugligeti libegő a budavári siklóval. A BKV szakértői szerint mindkét jármű fékrendszere elöregedett. A múlt hét nem alakult jól a BKV számára, hiszen a langyos időben nem indult el néhány metrószerelvény, elsüllyedt műszaki hiba…..
Nehéz elhinni, de sikerült: brit tudósok megcsinálták, 92,5 fokig jutottak! A 90 fokos álomcsúcs évezredekig megdönthetetlennek tűnt, de brit tudósok a hétvégén meglepő eredménnyel rukkoltak elő: 92,5 fokosra javították a derékszöget. A nem titkolt hosszú távú cél az, hogy…..
?syntax terror~ 2012.02.07 15:00:37
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
?syntax terror~ 2012.02.06 21:39:43
@Füredi 3.0: tgm csak ennyit írt: " régen még a széljobb is jobb volt"

beküldhette volna ide is.
?syntax terror~ 2012.02.06 22:06:04
@driopios: szerintem, ha ez a csigafattyú még sokat károlyizik, ki lesz küldve donkanyarba meztálláb katyusákat nézegetni
Különleges alkotással nyerte meg egy 11 éves kislány az Európai Bizottság által meghirdetett Galileo-rajzpályázat hazai fordulóját.   „Nagyon szeretem a modern művészetet, ez vezette a kezemet, amikor összehoztam ezt a képet 50 forintból, körülbelül fél óra…..
?syntax terror~ 2012.01.25 20:28:04
Schmitt Pál botránya után újabb plágium-ügy: Orbán Viktor vélhetően egy német szerzőtől lopta a dakota közmondásokat. Orbán Viktor a szerző és az idézett mű megjelölése nélkül használta azokat a dakota közmondásokat, amelyeket most találtak meg egy német szerző,…..
Éljenző diákok fogadták Princzinger Péter, az Oktatási Hivatal elnökének beszédét az Educatio 2012-es kiállításon - tudósított az MTV.       A megnyitón a köztévé megkérdezte a véletlenül éppen ott tartózkodó Oroján Sándor Fidelitas-alelnököt is, aki…..
A Lövőház utcai tüntetésen az Unió zászlaja mellett véletlenül lángra kapott Dörner György és egy forma 1-es rajtzászló is. A rajtzászló véletlenül kapott lángra: Gyevi Etelka (37) ugyanis nem talált otthon árpádsávos zászlót, csak olyat, ami csíkos helyett kockás, és…..
?syntax terror~ 2012.01.15 22:06:58
@huzzadneki shakespeare: lehet, hogy már 1000 éve is voltak olyanok, akik inkább visszamentek volna b-első ázsiába, miután az üvegehgyiektól meg az óperenciásoktól kaptak 1-2 kokkert
"Csak némi figyelmet" szeretett volna kapni Bajnai Gordon volt miniszterelnök a kormány kritizálásával. "Február elején jön ki az első, Kapus Gordi megérkezett című mulatós albumom, ehhez szerettem volna egy kis sajtófigyelmet" - vallotta be a Haza és Haladás…..
?syntax terror~ 2012.01.11 19:23:01