Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blokker

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 11-én egy nem mindennapi eseménynek adott otthon a Blokk és a blokkos alkotók. Rév Marcell és Szimler Bálint, képet és hangot egyben rögzítő, kizárólag egyetlen snittel operáló audio-vizuális projektje a Kodály Method legújabb videójának témája ezúttal nem egy…..
 http://www.creativeselector.hu/egyblog/kulturateremtes_es_piaci_alapok_1__2012_03_29_07_21_00_000003..
A Blokk TV 2. adása. Erik Sumo Band és Metropol Stúdió, Tolnai Csabi mesél a Blokkról, a lehető leglazábban és ismerkedés a The Corny zenekarral. Vekker Viki és Uzsi a varázsliftből tudósít. ..
Blokk Blokk TV - 01/ evör 2011.12.19 12:20:00
 Emancipált kulturális forradalom! Wecker Vicky és Uzsi jóvoltából itt a Blokk TV első adása. ..
               Minap a Blokkba érkezvén ismét azt tapasztaltam, amit mostanában igen gyakran: a Kékmadár stúdió próbateremből Kardos Horváth Janó hangja száll kifelé. Jim barátommal magunkban oda is ítéltük…..
   Egy este, 3 zenekar - 3 film - 3 koncert. ANEZ -SoNaR-PLASTIC HEAVEN És persze ER. Ismét egy remek alkalom, hogy személyesen is meggyőződhessetek róla, milyen remek zenekarok munkálkodnak a Blokkban. Ezúttal a Sonar és a Plastic Heaven mászik elő a nyilvánosság…..
   Borosi Gábor, ismertebb nevén Kibu, akit a Metropol Studio alapító-tulajdonosaként, vagy akár az Eat Me, vagy a Korai Öröm billentyűseként ismerhettek, egyszer csak írt egy emailt nekem és egyéb barátainak, hogy egy hónapig nem lesz elérhető, mert a Burning Man…..
A Blokk nyílt napon itt járt többek között a Nulladik Kerület stábja és egy remek kisfilmet hoztak össze a Blokkról, amit itt láthattok (Ezúton is köszönjük Nekik!) : ..
 A fenti említett szakmai összetétellel valami bankrabló banda is lehetnének egy angol filmben, vagy esetleg ugyan ez egy jó fajta Monthy Python darabban, ha már nevet kölcsönöztek tőlük a srácok. E helyett azonban, talán ők az utolsó pécsi zenész generáció, akik saját…..
Blokk Néhai Bárány - Akasztós 2011.09.22 17:10:00
                        A csináld magad mozgalom szellemében a Néhai Bárány zenekar készített egy remek kis videót az "Akasztós" című dalához, amivel rögtön meg is ajándékoztak bennünket. Mi pedig most Titeket. Fogyasszátok egészséggel!    ..
Aki járt a Blokkban a Magyar Dal Napja alkalmából rendezett nyílt napon, vagy azóta, az tudja, itt még a falakról is csöpög a kuttúra kérem! De tényleg! Az amúgy is érdekes történettel bíró épület (volt ez apáca zárda, ahol a II. világháború alatt zsidókat bújtattak és…..
Kihelyezett Nemzetközi Zenei Űrállomássá változik a Tündérgyár szeptember 19-én hétfőn. Első európai turnéját kutyagolja éppen ugyanis egy bizonyos Mr. Meeble nevű, amerikai illetőségű zenekar. „organic electronic music for real life” a meghatározásuk saját zenéjükre,…..
   A Nulladik Kerület, a Recorder és a Stylewalker Promotion bemutatja:  Ragadozó Hangmás vs. MOME Artists Fight & Lemezbemutató Merlin 1054 Budapest, Gerlóczy utca 4. 2011. október 7. péntek 20.30   A ragadozó ott lapul a design mögött.…..
    Mostanában elég sokat találkozom Frenkkel a Blokkban. Nem túl bonyolult a magyarázat: készül az új lemez a Metropol stúdióban. Mondjuk nehéz nem tudni róla, mert hol a zongorát tolják ki a folyosóra, hol pedig az egész dobszerkót kipakolják Sándor Danival, hogy ott…..
Nyílt nap a Blokkban – a magyar dal műhelye  A blokkerek az idei évben is egyedülálló helyszínként és rendhagyó tematikával csatlakoznak a Magyar Dal Napjához, melynek színtere ismét saját alkotóbázisuk lesz.   A Blokk egy folyamatosan bővülő, - non-stop -,…..
Blokk Blokk a blog.hu-n 2011.09.08 17:08:00
  Mivel a Blokkban mindig történik valami, úgy gondoltuk mesélünk róla Nektek is. Hisz van itt érdekesség és információ dögivel, mi pedig már-már lelkiismeret furdalást éreztünk, hogy ezeket megtartjuk magunknak. Mert ha tudtok róla, az jó nektek is, jó a művész…..