Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spion27

0 bejegyzést írt és 225 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a Weeds nyolcadik évada és ezzel maga a sorozat is - a Showtime és a készítők is úgy érezték, hogy ennél több már igazén nem szorult a történetbe, és valahol igazuk is volt. A Weeds a negyedik évadra teljesen kifutotta magát, onnantól kezdve ugyanarra az egy kaptafára…..
Kérem szépen, az van, hogy a ma hajnali adag letöltésével kezdődően hivatalosan is beindul a tévés nagyüzem, visszatér, akinek vissza kell és bemutatkozik, akinek be kell, illetve ez még csak az első hullám, de egyben a legnagyobb is. A következő egy hónapban kb. annyi sorozat- és…..
Szamárpad Meghal az OKJ is 2012.09.20 13:12:27
A felsőoktatás után úgy tűnik, most az OKJ-t nyírja ki a kormány. Drasztikusan csökkentik a képzések számát, az indoklás szerint sok az átfedés az egyes tanfolyamok anyaga között, ezért sokat összevontak, így elvileg több munkakörben is el lehet majd helyezkedni egy-egy OKJ-s bizonyítvánnyal. Az…..
spion27 2012.09.21 16:13:05
@Balibgeczyk: mi legyünk a 10 millió cnc-os országa. Maradj már a hülyeségeiddel. Van akinek van ehhez érzéke de a legtöbb ember suta az ilyesmihez, nem való mindenkinek ez.
Persze papiron tök jól hangzik hogy csináld meg, tanuld meg az autocadot de nem úgy megy az ahogy te elképzeled
A mai posztban sok a kérdés és a válasz is, szerzője, Lionel North saját bevallása szerint azért indult neki, mert elveszítette a hitét. Amit kapott, az a létbiztonság, ám nagy kérdés, ennek mi az ára... TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com…..
spion27 2012.09.19 18:21:05
@tableno: jó, köszi akkor nem érzem teljesen hülyének magam, amiért én se értettem, hogy mi is akarna ez lenni
spion27 2012.09.19 18:32:24
@ZF2: ne haragudj, de neked nem húzza alá pirossal ha elgépelsz valamit? Alig lehet olvasni amit írsz
spion27 2012.09.19 18:46:29
a fenti oktatás témához én is egy pár szót had szóljak hozzá
fogalmam sincs, hogy külföldön milyen az oktatás, de nálunk szerintem khmmm nem a legjobb.
Semmiféle gyakorlatias dolgot nem oktatnak, évtizedek óta ugyanazokat a dolgokat magoltatják be, miközben egy középiskolából kikerülő fiatal nem tud elintézni egyedül egy folyószámlanyitást, vagy bármi hivatalos dolgot. Az informatika oktatás a legtöbb helyen kimerül a 10 évvel ezelőtti szinten, (bár tény, hogy a legtöbb 8 éves jobban ért hozzá mint a tanárok).
Az alapvető készségeken (irás, olvasás, számolás stb) kivül sokkal több egyéni fejlődést segitő tárgy kellene, önismereti tréningek, illetve lehetőséget adni, hogy minél több mmindenben kipróbálhassa magát a fiatal, hátha kedvet kap valamihez.
Menjenek asztalos műhelyben, autószerelőhöz, festőhöz, kórházakba, gyárakba gyakorlatozgatni, különböző sportokat próbáljanak ki, meditációs gyakorlatok, stresszkezelés, művészeti ágak, minőségi nyelvoktatás (én speciel 12 év iskolai nyelvtanulással egy elég alapszintű nyelvtudást kapartam össze, később mikor megjött az eszem akkor tanultam meg normálisan önszorgalomból - pedig ugye az iskolában más dolgom se lett volna)
Persze az is fontos hogy megtanuljuk hogy a könyv szerint mire gondolt a költő, meg az ánégyzetpluszbénégyzetegyenlőcénégyzet is roppant fontos, de én például az iskolában tanultak 90%-át az aktuális nyáron már el is felejtettem, egyedül az olvasás szeretete maradt meg, bár azt se az iskola erőltette rám.
Az egyetemi képzés szerintem a béka feneke alatt van. Nincs túl nagy rálátásom, egy iskolába jártam, kollégiumban viszont volt több szakról is ember és kb mindenki egyetértett abban, hogy az oktatott anyag 90%-a úgy ahogy van hülyeség.
Nyilván egy orvosi karon nem igy van, mert ott meg kell tanulni amit meg kell tanulni, mérnökéknél meg talán az informatikai részeknél is több a releváns infó mint a felesleges, de a legtöbb karon irtózat mennyiségű töltelék tárgy van, amit olyan emberek oktatnak akik amúgy nem tudnának elhelyezkedni a munkaerőpiacon, mert azon a 10 éve összeállitott powerpoint diasoron kivül kb semmihez se értenek.
Az egyetem kb arra jó, hogy a gyakorlati helyeden ha mázlid van és jól főzöd a kávét akkor ott tudsz maradni és ott tanulsz valami hasznosat. Az odáig vezető 3-4-5 év csupán szükséges rossz
Töprengtem egy ideig, megjelentessem-e a mai posztot, amiért most mégis itt olvashatjátok ezt a történetet, az az, hogy érzésem szerint egy meglehetősen elterjedt látásmódot jelenít meg. Úgy érzem, a szerzője, Eszter, már eldöntötte, hogy el szeretne menni Magyarországról, abban…..
spion27 2012.09.17 16:57:38
@Eszter2012: én se térek magamhoz a hozzáállásodtól
példának okáért miért kell a melled döngetni hogy neked milyen papirjaid vannak ha most mondod hogy egy percet nem dolgoztál idegenvezetőként - olyan mint ha nem is lenne meg az a papirod, nem?
Ha már egyszer te tudsz németül akkor miért nem német nyelvterületet céloztok meg? Vagy abból is csak papir van valós tudás nélkül? Van ilyen is...
Tényleg úgy gondolod hogy könnyebb ha mindketten megtanultok angolul a 0-ról, mintha a párod tanul meg németül, úgy hogy te is tudsz esetleg segiteni neki?
spion27 2012.09.18 12:46:28
@Eszter2012: visszaolvastam kedves Eszter, és bár többször is meg lett kérdezve, egyszer se irtad le miért pont Anglia Németországgal és Ausztriával szemben. Olaszt irtad hogy ott szar a helyzet, oké, azt megértem, de a két német nyelvű országgal szemben semmilyen érvet nem mondtál.
Olvass vissza te is nyugodtan, sehol nem irtad le az Anglia mellett szóló érveket, max annyit, hogy az angolt könnyű megtanulni.
Én meg erre még mindig azt mondom hogy a párodnak ha totál nulláról indul akkor tök mindegy hogy németül vagy angolul kezd tanulni, te meg ráadásul beszélsz elvileg valamennyit németül.
Mai szerzőnk egy München melletti kisvárosból írt, ahol szakácsként dolgozik. Az odáig vezető út kissé zaklatott volt, de a jelek szerint Zsoltnak lassan sikerült révbe érni. Lássuk, hogyan! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com címre és…..
spion27 2012.09.17 12:16:45
@pforp: persze, csak annak a sztoriját hogy kiment németbe nem ott kellett volna kezdeni hogy anyu és apu találkozott... :D
spion27 2012.09.17 14:18:49
@a_tom: azért ha talál valakit és esetleg gyerekeket is szeretnének akkor nem a legjobb dolog egy ilyen munkásszálló szerűség ahol semmi magánélete nem lehet az embernek. Ez inkább huszonévesen megy el, kb. kolesz szint lehet. Az is egy kis ideig poén, de nem hosszútávra való. Persze pénzkereseti szempontból nagyon jó lehet pár évig hogy piti összegből megvan a szállása
spion27 2012.09.17 20:23:13
@Északifény74: általánosságban igaza van
Mo-n mindenkinek egyből kell a saját lakás, kocsi, jó munkahely, jó fizu, kisfaszom, de érdekes, ha kimegy Angliába akkor nem derogál mosogatni, 5 emberrel megosztani a lakást, 4 négyzetméteren elvegetálni. Pedig talán ha itthon is ilyen mentalitással dolgoznának máshogy lenne

Ez most nem külön a posztoló ellen szól, meg persze tudom én is, hogy Angliában a kulimunkával is egyről a kettőre lehet jutni, mig itthon a minimálbéres kisegitői munkákkal kb az éhhaláltlehet elkerülni
Egy ország, ahol dübörög a gazdaság (nem csak a kormány szerint), és ahová egyre több európai gazdasági menekült érkezik. Ennek ellenére (vagy talán éppen ezért) Chile meglehetősen bizalmatlanul fogadja a bevándorlókat – derül ki Viktor írásából. TROLLFIGYELŐ:…..
spion27 2012.09.16 09:49:49
@Gondolkodni Próbáló Birca: fejezd már be! Oké, megértettük, mindeki hülye csak te vagy helikopter. Muszáj ennyit rugózni ezen a térképészeti baromságon? Tényleg ez volt a poszt fő gondolata hogy 50 kommenten keresztül kell tárgyalni azt, hogy na most van-e tenger vagy nincs, vagy pedig melyik sziget hova tartozik?
Hagyd meg őket boldog tudatlanságban, ne offolj már szét teljesen egy tök érdekes posztot
spion27 2012.09.16 10:20:52
@Gondolkodni Próbáló Birca: a blog és a poszt érdekel, az nem, hogy te egy Chiléről szóló országleirásnál már 50 komment óta azzal foglalkozol hogy egy apró térképészeti elirásba beleekötsz és rugózol rajta. Felfogtuk, lépj tovább kérlek
Az Európai Bizottság új javaslata a Magyarországon éppen szárnyat bontott, összeurópai szinten 50.000 munkahelyet teremtő, iparágat a mélybe taszítaná. Az Európai Unióban is szivárognak ugyanis a hírek a tervekről, tervezetekről nyakra-főre. A legutóbbi ilyen szivárogtatás…..
A világgazdaság összeomlásáról, már volt szó. A technológia összeomlásról még nem. Ennek több tényezője lehet: Olaj- és energiaválság, ritkaföldfémek hiánya. Pólusváltás. Napkitörések: link1 link2 Most csak ez utóbbiról írok, egy erősebb…..
spion27 2012.09.11 21:29:23
@wmiki: én is tűzrókáról lesném a blogot amikor eszembe jut, vgagy a radaron feltűnik egy komment (ritkán irsz...)
valamit csinálj vele, mert irtó furcsa hogy olyan lassan tölt be mintha fene tudja menniy mindent kellene be tölteni
spion27 2012.09.13 17:35:33
@wmiki: ja az lehet. tegyél be tovább gombot
amúgy zseniális hogy egy ilyen technkai nyavalyát is össze tudsz hozni azzal a balfékkel. amúgy kérdezd meg tőle, biztos megmondja hogy ő tiltott ki
Sziasztok!Sok mindenről olvastam már bejegyzést itt a munkahelyiterror blogon, diákmunkáról még nem. Az elmúlt hetekben viszont olyan dologról hallottam, ami szerintem minimum vérlázító. A barátnőm felsőoktatási intézményben folytatja tanulmányait, úgy gondolta, nyárra keres…..
spion27 2012.07.08 17:43:14
@mamasita: úúú inkább ne hepciáskodj hanem menj vissza általános első osztályba
spion27 2012.07.09 19:38:55
@ggeneral: szerintem akkor is hülyeséget beszélsz. Az oké hogy mekkora a cég forgalma de ha egyszer a barátnőd nem hoz nyereséget akkor miért is fizetnének neki?

Nehéz munka - ha nem tudja csinálni akkor nem kell csinálni. Ez most olyan hogy valaki elmegy árkot ásni, ásott méter után fizetnének neki, de mivel ő nem birja ásni és 8 óra alatt egy métert halad. Te jogosnak tartanád a panaszkodását hogy miért csak kevés pénzt kap és miért nem adnak neki fix bért?
Ahol lehet mérni a teljesitményt ott teljesitmény után fizetnek.

A kérdőivezéshez - van olyan tipusú nyitott ember aki tök jól van ezzel. Az ügynök tipusúak gond nélkül, vigyorogva elviselik ha a képükbe vágják az ajtót, vagy ha anyázva rájuk csapják a telefont. Engem is be akart szervezni a Zepter és hasonló ügynökcég, de nem tudom az ilyet csinálni. Viszont nem is irok posztot arról hogy a szemét kizsákmányolók nem adnak fix bért.
Jövő héten már mi is beülhetünk a moziba, hogy megnézzük a Csodálatos Pókembert, amely sikert sikerre halmoz.Több országban is megdöntötte a Bosszúállók nyitó bevételét és Amerikában is tarol. Pókember alaposan rávert a Transformers 2-re és így már az övé a legjobb keddi…..
"A Megasztárban már bizonyított Liptai Claudia, a Tv2 új tehetségkutatójának mégsem ő lesz a háziasszonya. A Voice-ban" - írja a mai Bors a The Voice című műsorról. A Hollandiából importált The Voice-t már negyven ország licenszelte. A műsor címe arra utal, hogy itt valóban…..
spion27 2012.07.06 17:18:43
@vilyola: rákereshettél volna googleben hogy mi is ez ahellyett hogy értetlenkedsz, de jófej vagyok ma
a zsűri háttal a szinpadnak hallgatja az előadót. Ha megtetszik neki akkor rácsap egy gombra, megfordul a széke és az előadó továbbjutott és a zsűritag csapatába került. Ha több zsűritagnak is kell az előadó akkor viszont a versenyzőé a döntés hogy melyikhez akar tartozni. A külföldieknél minden zsűritagnak asszem 8-8 énekese van.
Ezután a zsűritag párokba rakja a saját versenyzőit akik "dalpárbajt" vivnak, onnantól meg szépen potyognak majd kifelé sorba-sorba
Az elején ha minden igaz akkor csakis a zsűritag dönti el hogy melyik menjen haza, nincs fél órás kűűűűűűggyéééesemest duma
Annyira nem néztem még, csak pár részbe bele-bele néztem. Egyáltalán nem úgy nézett ki mint a megszokott 3,5 órás megasztár küszködés.
Ha jól rémlik 50 perc körüli maga a műsor, ebben jónéhány dal benne van, plusz kis szakmázás is külsős énekesekkel (minden zsűritagnak lesz egy - nem is tudom mi volt már a szó rá - segitője, valaki akiben bizik aki tanácsokkal látja el a versenyzőket.
Az elején a válogatónál van olyan hogy 1-1 érdekes embert bemutatnak, illetve néhány kis riport menet közben. De nem volt olyan hogy 10 percen keresztül beszélték volna hogy az ottani benjinek épp szőrösödik a bögyörője
spion27 2012.07.06 23:10:04
@Gyeprefing Padrafos: olvass fel pár kommentet, leirtam hogy néz ki a formátum.
Az alapötlet az az hogy csak az énekes hangjára figyeljenek és ne azt nézzék hogy az illető egy szakadt csöves vagy pedig cimplapra való szépfiú
spion27 2012.07.07 22:10:21
@Gyeprefing Padrafos: ez egy sima megasztár annyi csavarral hogy nem az utcáról beesett akárkik indulnak rajta.
Ezt elfelejtettem mondani de a külföldiek elején volt egy olyan hogy vitte a posta a meghivót és egy csomó embert ők hivnak be. Másodvonalbeli énekeseket, olyanokat akik tudnak ugyan énekelni de nem jött még el a nagy áttörés. Épp ezért itt pl. nem lesz akkora meglepi hogy xy 4 éve már adott ki klippet.
Tehát annyi a csavar a sima megasztárhoz képest hogy az elején a zsűri nem látja az énekest és az annnnyira faszán mutat a képernyőn hogy tipródnak hogy kell-e vagy sem. Illetve xfaktorhoz hasonlóan itt is csapatok vannak.
De amúgy ez is tehetségkutató csak le van szabályozva és hátha nem b.sszák el mint a megasztárt. bár tudjuk hgoy a tv2 képes a lehetetlenre
Amikor Charlie Sheen bejelentette, hogy új sorozatba fog, ráadásul csökkentett bérért, amiből csak akkor szakít majd nagyot, ha siker lesz, és részesedést kap a bevételből, naszóval akkor eljátszottam a gondolattal, hogy mi van, ha az egész kurvázós-kokainozós-főnököt…..
Először egy kicsit Wmikiről és arról, hogy miért csatlakoztam. Wmiki a maga borzalmas stilusával a szkeptikusokat és a tudósokat szeretné gúnyolni, illetve azok gondolkodásmódját kifordítani. Szektásoknak nevezi öket (Szkeptikus Társaság), amely olyan hittételeket terjeszt…..
spion27 2012.07.06 16:11:47
@wmiki: egyébként szerintem épeszű ember nem is mondta hogy az olaj soha nem fog elfogyni
El fog fogyni előbb-utóbb csak nem úgy ahogy te elképzeled hogy 2012 decemberében az összes fúrótorony szörcsög egy nagyot, aztán bejelentik hogy az összes készlet kifogyott és nincs több olaj

Az lesz ami eddig is volt. Egyre drágább és drágább lesz, mig végül nem éri meg megvenni. Aztán hogy megoldják-e a szent tudósok hogy ez a mostani életszinvonal fenntartható legyen, és áttérünk egy "zöldebb" életre vagy pedig egy sokkal beszűkültebb és lepukkantabb világ köszönt ránk az még a jövő zenéje
Vasárnap indult az osztás minden idők legdrágább versenyén, az egymillió dollár nevezési díjú WSOP Big One-on. A világ vezető pókeresei és dúsgazdag vállalkozók ültek asztalhoz, összesen 48-an, hogy három nap során eldöntsék, ki szerzi meg a 18.346.673 dolláros (4,5…..
A lingam masszázst misztikum lengi körül. Van, amit csak annak csúfolnak, van, ami az. Velem az történt.Rituális fürdés után indul a szeánsz, a keleti hangulatú szoba padlóján hatalmas matrac, szinte beteríti a padlót. A hölgy kimonó szerű köntösben, a sarkaira ülve vár és…..
szerző: Lángh Júlia Bevezetésként tanulságos röviden megnézni, hogyan látják Afrikában azt, ahogyan a külvilág látja őket. Afrika nagy, 54 országa van és milliónyi baja, elmaradottság, éhínség, háborúk – ezt látjuk mi innen, Európából. „Az 5 legnagyobb hazugság…..
spion27 2012.06.30 18:44:25
@tucano: én készséggel elhiszem hogy szép hely. Dél-Afrika is egy virágzó ország volt, de mégis csak az lett a vége hogy a szemét elnyomó fehérek el lettek zavarva aztán most pár évtized alatt visszasüllyedtek a béka feneke alá.
Szóval biztos tök jó lehet hogy az európai egyetemeken kiokosodott ember egy jó életminőséget ki tud alakitani, csak aztán cseszheti ha jön vmi törzsi lázongás és viszik az egészet.
Láttam én már sok afrikait itt európában, ők elvileg már alkalmazkodtak is hozzánk de mégis annyira mások az itteniek is hogy biztos nem tudnék velük élni Afrikában.
Persze előfordulhat hogy hamarosan nagyobb tömegek megindulnak Afrikába és kialakitanak kisebb-nagyobb közösségeket.
De ettől még qva nagy gond hogy az afrikaiak nagy százaléka szinte őskori körülmények között él, ha nagyon rasszistának akarnék tűnni azt is mondhatnám hogy szellemileg is Európa alatt vannak, ennivalóval nem képesek ellátni magukat, de a gyerekeket azt potyogtatják a nyomorba. És tényleg gubanc lesz ha az egyre szaporodó éhes szájak megindulnak Európa, a Kánaán felé
spion27 2012.06.30 20:53:10
@tucano: akar a franc niggerezni. Annyi a lényeg h szerintem egy totál más világ van ott, és iszonyat nem megy az összeolvadás, az együttélés.
Nem tudom mennyire voltak elnyomva a példaként felhozott dél-afrikaiak, én csak azt látom hogy egy fejlett gazdaság a fehérek elmenetele után visszasüllyedt a többi afrikai ország szintjére.

abból viszont nálunk is gond lehet ahogy most áll a helyzet. Munkanélküliség, kilátástalanság az iskolából kikerülő fiatalok körében. Ilyen helyzetben talán tényleg beindulhat egy elvándorlási hullám
Hét világmegváltó találmány, ami még előttünk áll Lehetetlenre vállalkozva, megpróbáljuk megmondani, hogy mik lehetnek a következő évek (talán évtizedek?) legizgalmasabb és jelenleg talán legjobban várt azon energetikai jellegű találmányai, amelyek kézzelfogható formába…..
spion27 2012.06.28 14:32:38
@wmiki: amilyen az adjon isten...
azt kapod csak ami jár. A stilusodért egy kocsmában még jól képen is vágtak volna, szóval ne hisztizz
spion27 2012.06.28 15:02:39
@Németh András: na igen, ha már úgyis annyi mindent leszabályoz az állam akkor egész nyugodtan lehetne hogy a nájlon zacsikat csak úgy simán betiltani.
Akinek nincs kéznél valami amiben hazavigye rendesen a reggeli kiflit az fizessen még egy ötvenest a tasakért.
spion27 2012.06.29 11:49:46
@pandava: Ilyenkor kellene közbelépnie az államnak. Megmondani kerek perec hogy nem lehet eldobálható műanyag flakont gyártani, vagy pedig brutál nagy felárral csak.
Ha a "létszükségletű" benzint meg tudják úgy adóztatni hogy az ember beleszakadjon akkor ezt is meg lehetne csinálni.
Évek óta mondogatom, hogy a digitális íráskészségnek része kell lennie az orvosi kurrikulumnak. Ez a Debreceni Egyetemen a kurzusom által része is 2008 óta, mely kurzus idén szeptembertől a Semmelweis Egyetemen folytatódik tovább. A napokban volt egy nagyon érdekes beszélgetésem…..
spion27 2012.06.29 11:33:31
@a_tom: szerinted mennyire ismeri az orvos a betegét amikor napi több tucat embert kezel?
Az még talán oké amikor valaki éveken keresztül járkál hozzá heti rendszerességgel, de szerintem akkor se akar egy orvos a betegével jópofizni munkán kivül. Ennyi erővel be lehetne lájkolni a hentesemet, a postásomat, a kéményseprőt, és bárkit akivel két szónál többet beszéltem.

Nem kell. Normális ember max a rokonait és azokat a barátait, ismerőseit tartja a fb listáján akik vagy tényleg barátok vagy vmiért sokat kell beszélgetni
igazmondo A Tudomány lényege 2012.06.12 15:24:00
Azt olvastam valakitől, hogy  a tudomány lényege a kételkedés. Ez az állítás kissé meglepett, mivel nem láttam tőle, hogy egyetlen tudományos tételben is kételkedne. Gondoltam megkérdezem értelmiségi olvasóimat, mi az igazság. polls & surveys Melyik tudományos tanban…..
spion27 2012.06.28 10:28:37
@wmiki: hol láttad azt hogy bekajálom?
azt irtam hogy nem ismerem, mert túl sok a tudásanyag és nem tudok vagy nem akarok belemélyedni jobban.
olyan veled beszélgetni mint a tévével vitatkozni. tök mindegy mit mondok, te a saját verziódat harsogod csak.
A tudomány művelőinek kell kételkedni nem a laikus kivülállónak mint én vagy te.
Mi elhihetjük, kételkedhetünk, hülyeségnek titulálhatjuk az egyes eredményeket, nem számit mert 99%-át fel se tudjuk fogni. Illetve úgy mondom hogy én fel se tudom fogni
spion27 2012.06.28 13:28:34
@wmiki: máskor pontosabban tedd fel a kérdést.
ÉN nem vagyok benne a tudományban mint kutató, én csak kivülálló vagyok. Aki beleássa magát annak alapvető dolog a kételkedés. Én is kételkedhetnék, de se időm, se energiám, és főképp tehetségem, tudásom nincs, hogy minden egyes apróságot saját magam ellenőrizzek. (amihez mint mondtam, több millió tudós sok évszázadnyi tudásanyaga van benne)

Ennyiből más a tudomány mint az ezoteria világa. El hiheted amit a tudósok mondanak, de ha szerinted nem úgy van akkor ott a lehetőség a vizsgálgatásra és meg lehet cáfolni bármit ha az tényleg nem úgy van
spion27 2012.06.28 14:00:29
@wmiki: tedd fel jobban a kérdést máskor
az érdekel hogy én mit hiszek a tudományról vagy hogy szerintem mi a tudomány lényege. nagyon nem mindegy
Mert működnek. Hiszen minden betegségünk lelki eredetű, és ezeket oldják a különböző módszerek. Nézzük mik vannak:Antropozófus, Ajurvédikus, Hagyományos Kínai, Hagyományos Tibeti orvoslásÚj MedicinaBioenergetikai módszerek, Reiki, Prána Nadi, energia átadás,…..
spion27 2012.06.28 11:09:13
@wmiki: óóó ez jó okfejtés :) tetszik.
Szóval a tudomány próbáál ésszerűen, bizonyitékok mentén haladva fejlődni, az ezotéria az meg csak azt mondja hogy márpedig ez igy van és punktum. Oké ez világos.
És ezért ha a tudomány egy megoldással áll elő valamilyen problémára akkor ezer és egy bizonyiték se elég, viszont ha valaki ezoterikus köntösbe bújtat valamit akkor máris nem kell semmiféle bizonyiték. Pedig épp az általad linkelt oldalon is tudományos bizonyitékokat próbáltak bemutatni. Én azt mondtam csak hogy az az oldal is ugyanúgy tudományos érveket akart hozni, csak mivel ők vmi ezoterikus dolgot árultak ezért az egyetlen egy vizsgálat is teljesen elegendő volt neked, és meggyőzött (másképp miért is linkelted volna - szerinted hasznos az oldalon árult szerkezetek többsége).

A hülyeségnél pedig ha figyelmesebben olvastad volna épp azt mondtam hogy te mondod rá a tudományos eredményekre (nem ezekkel a szavakkal, de a lényege ez)
Ha ugyanarra a pirulára azt mondanák hogy 1000 emberen, klinikailag tesztelt, te azt mondod tudományos maszlag. Ha azt mondják hogy holisztikus homeopátiás bogyó te szó nélkül beveszed.

a kitalált történet pedig nem volt kitalált. ELmondtam ugyanezt amit most is, hogy kettős mércét alkalmazol, mert ami tudományos (ergó ésszerű módon) lett készitve az kuka, amit nyakon öntenek az ezoteria mázával azt pedig bekajálod. Vagy ez a lehetőség van, és tényleg elhiszed, vagy pedig részesedésed van a buliban, más lehetőséget én nem látok. De világosits fel, hogy miért is linkelted annak a cégnek a honlapját, figyelek.
spion27 2012.06.28 11:10:41
@wmiki: a tudomány nem mindenható. az ezoterikus humbug még annyira se. Ennyi a sztori, de ezt is ezerszer leirták már neked.
spion27 2012.06.28 13:29:22
@wmiki: nem érted
Chris Brown és Rihanna kapcsolata soha sem volt erőszakmentesnek nevezhető, és most, hogy a kanadai rapper Drake is képbe került, úgy néz ki a buli folytatódik. Chris Brown nemrég feltöltött egy képet, amin az orrában lévő kokainrög mellett egy sérülés is látható. A két…..
spion27 2012.06.16 09:50:46
@Gyurma73: dögölj meg először is te szpemmelős senkiházi.

Amúgy meg simán perelném a két balhés niggert aztán perkáljanak csak. Usában amúgy is nagy divatja van az ilyen-olyan pereknek. Lelki trauma, a heg miatt nem tud csajozni/pasizni, életre szóló megrázkódtatás, piff-paff pár millió dollár