Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duke64

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész nap hullottak a fejek a Tv2-nél, de azt nem gondoltuk volna, hogy emiatt híradóparódiába fog fordulni a 6 órás Tények - aminek ráadásul ma a szerkesztőjét is kirúgták. A mai nap egyik legfontosabb híre, Biszku Béla halála például csak a 38. percben hangzott el, addig Azurák Csabáék lényegében…..
A felperes arra volt kíváncsi, hogy az MLSZ mennyit fizetett az NB I-es játékvezetőknek a 2013-2014-es szezonban. Az ügyben a TASZ jogsegélyszolgálata által képviselt ügyfél elsőfokon nyert, másodfokon veszített, majd a Kúria végérvényesen is neki adott igazat, így az MLSZ-nek ki kell adnia a kért…..
  Voltak már megverve? - kérdezte udvariasan az őr, mikor a Tüskecsarnok előtt, kerítésen kívül, közterületen akartunk forgatni az RTL-lel — Urbanista (@urbanistablog) March 7, 2012   - nagy hirtelen csak ennyit twiteltem ki a múlt heti forgatásról, amikor az RTL…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Iszonyú szar lehet most az Összeesküvők mellett dolgozó kreatív szakembernek lenni, nem elég, hogy a műsor már régen nem hozza a kezdeti, dettó bukásnak számító 20 százalékos közönségarányt sem (a mélypont 13 százalék volt ezen a héten), a fináléhoz közeledve azon vették…..
A Tv2 hangsúlyozottan nem dugásra, csöcsre, négyesben reszelésre és anyósjelölt előtt bemutatott orális szexre épülő műsorában, az Összeesküvőkben ma bikinis szépségversenyt tartanak, illetve tartottak tegnap, csak ma látjuk majd a képsorokat, ugye. Képeink viszont akadnak a…..
Valaki szólhatna a Nemzeti Sportnak, hogy talán nem ártana a szerkesztőségnek egységes álláspontot kialakítania a viták erőszakos lerendezésének kérdéséről. Hogy most elítélik, vagy nem. Lehetne egy táblázat, két oszlop: a lefejelés az nem OK, de a sörösüveggel fejbe verés…..
Duke64 2011.09.21 22:20:13
@Som bértollnok:
Nem vonom kétségbe a szavaid,biztos így igaz,ahogy írod.
Minden meccsnek más és más olvasata van.Te így látod.Az aki nekem mesélt a történtekről,akkor hazudik.Pedig Ő egy megyei MLSZ elnök.
Én itt már csak a saját szememnek hiszek,hinnék!
Duke64 2011.09.21 22:44:14
@Som bértollnok:
Ez is olyan tipikusan magyar sztori.
Látja a két csapat,a cserék,az oldalvonal mellett állók,vendégek,játékvezetők,talán voltak nézők is.
Senkinek,semmiben,sehol nem vág egybe az amit látott,csak egyetlen más szemtanúval sem.
Egy tanulsága van a történteknek,egy világhírű játékosnak elég volt 2 hónapot eltöltenie a magyar fociban,hogy ország világ előtt lejárassa magát!
1937 ősze, Budapest.. Vékony srác sétálgat az utcán, kerülgeti a rendőröket, ráles minden cselédre. Adja a lazát, de messziről kiabál róla, vidéki ő bizony.. Ludas Matyi nézhet így ki nagykorúan, miután Márton ludat becserélte egy vekni kenyérre. Végül benyit egy ócska…..