Regisztráció Blogot indítok
Adatok
codfan

106 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
Amikor Azurák Csaba György Bence távozása után átvette a hírigazgatóságot, és arról beszélt az Indexnek, hogy egy politikai-közéleti háttérműsort szeretne meghonosítani a TV2-n, illetve lecsökkenteni a Tények másfél órás műsoridejét (agyrém, minek ilyen hosszú híradó bárkinek is?), legrosszabb…..
Most egy nagyon sötét titok fog kiderülni rólam; nem járok lanra. És ugyebár ugye ennek hiányában nem felelek meg az emberi normáknak, így valahol a féreg és a papucsállatka közé vagyok besorolva, mint élőlény. Már ha valaki a retardált, magukat pró-nak nevező emberkék tao-ja…..
Ugye a tiszta játéknak egyik alapköve, hogy a már bannolt játékosok ne tudjanak feljönni a szerverre. Ezt az ember úgy éri el, hogy frissíti (akár napi szinten) a banlistáját. Ezt manuálisan elég fárasztó csinálni, ezért elvárjuk, hogy az anti-cheat oldalak mekönnyítsék a…..
Tegnap felhívták a figyelmem, hogy a callofduty.hu domainre nem jön be semmi, ráadásul át is irányít egy totalcod.hu címre. És valóban, lehetett látni, hogy valami készülőben van. Mikor végül fölállították az oldalt, egyből szemet szúrt az átúsztatós flash cucc…..
Tehát vannak olyan esetek, mikor valamilyen okból kifolyólag az ellenfél nem jelenik meg a lezsírozott időpontban. Ilyenkor a no-show adja magát, mint leadható eredmény. Sajnos azonban sok klán ezt nem hajlandó elismerni/elfogadni és bizony könnyebben ki lehet alóla bújni, mint…..
Ez a post már alapból FAIL, mivel az emberek előzékenységére és jóságára alapoz. De mégis megírom, mert most olyanom van.Tehát CoD-ban kötelező demót venni CB meccsen, ezt mindenki tudja. Azt viszont már kevesebben, de talán nem is kevesebben csak mindenki leszarja, hogy maponként…..
Na kérem alássan elindult a nagy buli, meghívásos ladderek CoD2 és CoD4 Promod gémekben (nameg CS). Gondolom az "Invite" szóból ki lehet deríteni, hogy ez némileg magasabb minőségű laddernek képzeli el a CB, de ez leginkább a résztvevő klánoktól lesz függő. Nézzük…..
Bizony, drága barátunk Activision ismét szerződést kötött az EvenBalance társasággal, hogy soron következő CoD játékukat is a PunkBuster védje a csalóktól. Természetesen mindenki fújol, hogy a PB egy szar és nem jó semmire, egy csítert sem kap el, stb. Igen a PB-nek megvannak a…..
Igeterjesztés. Megint. Nyilván nem mindenki van otthon a weboldalak működésében, de CB-n van pár dolog, amit jó ha tud az ember. Történetesen hogy a linkeknek (igen, az a cucc ami http://-el kezdődik) nagy szerepük van abban, hogy két ember gyorsan megértse egymást. Rengeteg link…..
Egy élet kínszenvedéseinek lett vége pár napja. Az történt, hogy elkezdtem használni a mirc legújabb, 6.3-as sorozatából származó klienseket. Tetszetős, szép ikonok, mi kell még. Na igen, de a számomra leghasznosabb funkció csak nem akart normálisan működni. Mikor valaki…..
Ugye senki nem szeret regisztrációs és jelszóemlékeztetős mailekre várni. A CB-nél van egy prioritás rendszer, ez alapján küldi ki a maileket, így nem feltétlenül jönnek meg azonnal a cuccok. Ami viszont nagyobb probléma, hogy a magyar ingyenmail szolgáltatók nem igazán kedvelik a…..
Történt vasárnap, hogy levelet kaptam a QABoss organizációtól, hogy elfogadták a regisztrációm BFH bétatesztelőnek. Kicsit megörültem neki, mert már annyira rég küldtem a jelentkezésem, hogy már el is felejtettem az egészet. Sebaj, ők nem feledkeztek meg rólam és küldték is a…..
A CB teszt jelleggel elindította a CoD4 SD Promod ladderét. Engem annyira nem hoz lázba a dolog, de talán másokat igen. A szbályzat csak a PAM->Promod dolgokban változott, hogy hogyan kell beállítani a szervert, meg ilyesmi.A ladder itt található...
A legtöbb ember, ha problémája van, az esetek túlnyomó többségében nem a megfelelő emberhez fordul (és általában nem is megfelelő módon). Persze ez teljesen érthető, mivel nem nyomnak senki orra alá útmutatót, minden egyes probléma megoldására. Bár utána lehet olvasni a…..
Hangzik a felkiáltás bele az éjszakába. Jópár ember nagyon megörül, ha a szerverük pb shotjain találnak egy csalót. Emlékszem mikor én fogtam az elsőt, még a Punksbustedhez (ez nagy szó ám!) streamelt a szponzorált germán szerverünk és az én számra is nagy vigyor ült, mikor…..
Manapság az aimbot #50104 úgy terjed, mint a lepra. Hogy miért? Gőzöm sincs. Még úgy március tájékán került a köztudatba ez a PB violation. Kiderült, hogy ezt nem csak csít triggerelheti, ezért a GV úgy döntött, hogy Ő nem fogja azokat bünteni, akiket ezzel vág ki a PB. Bár az…..
Kicsit eltérünk a megszokott útvonaltól, de időnként kell az ilyen, és egy jó ügyért van. Tehát aki egy kő alatt élt eddig, abban tudatosuljon, hogy a játék ingyenes a hétvégén. Ebből már mondjuk csak egy vasránap maradt meg. Lányeg a lényeg, "ingyé" van a játék,…..
Egy hétre hazajöttem anyucikáékhoz, hogy vigyázzak a házra meg az állatokra, míg ők nyaralnak, így kaptam az alkalmon, hogy próbára tegyem kicsit ráncosodó masinám teljesítményét egy Full-HD TVn, ami nem is oly rég lett beszerezve.A felbontás természetesen 1920x1080, ahogy azt…..
Na cicákok, ismét változás van, most a Cheat & Abuse policy fog módosulni. Bár még nem tudom mikor, de gyanítom holnap kerül rá sor. Hogy mire?Ezentúl aki lehetővé teszi, hogy bannolt játékos kerüljön a klánba (pl. meghívja, vagy jelszót állít be a klánnak, amivel…..
Mivel tudom, hogy sok honfitárs nem érti a külföldi nyelveket (sokan anyanyelvet sem), ezért gondoltam nem ártana némi felvilágosítás az új szabályokkal kapcsolatban. Ezek a szabályok egyébként mától élnek CoD2 és CoD4 ladderokban is és leginkább a konfliktokra vannak…..
Ahogy a cím is mondja, megjelent az 1.7-es patch CoD4-hez. Valami 39 megát nyom, így az okosabbak már kitalálják maguktól is, hogy telepítve kell lennie az 1.6-nak is, anélkül nem lesz jóság. Én először arra tippeltem, hogy ez csak valami kliens oldali javítás, de aztán mégsem,…..
Mivel ez egy elég terjedelmes dolog, ezért nem a cbadminra kerül, hanem ide.Igazából elég jól kezelem a mindenféle szarságokkal engem ircen megkereső emberek dolgati, de ez úgy mégis kicsit kitűnik a többi közül. Egy srác hajnali fél2 körül rámírt, hogy indítani fognak valami…..