Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gusztika3

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, RTL Klub hírektől ne várjon senki semmit, de ez azért még az ő színvonalukhoz képest is döbbenetes volt. Szóval következő a szituáció: Az ország különböző részein teljesen más idő volt. Nem eget rengető kuriózum, de tőlem csináljanak róla riportot.…..
Technikai paraméterekért belenéztem a trilógia második részébe, mielőtt elkészítettem a videót az újonnan megjelent Blu-Ray kiadványról. Technikailag semmi kivetnivalót nem találtam, amit ki lehetett hozni, a lemez kihozta. A hangok nem adnak olyan frenetikus élményt, mint az…..
Elvileg akartam volna bemutatni menüket, képsorokat és hangmintákat is, de úgy gondoltam, jobb nem kockáztatni Youtube-bal  Akit érdekel a limitált díszdobozos kiadvány kicsomagolása, nézze meg ezt ittAki megrendelné: Sima verzió  Deluxe verzió..
Tegnap este unalomból túrtam a játékaim közt és ezt találtam: Akik kedvelik a második világháborús játékokat egész biztosan ismerik ezt az etalont. A sztori: Mi egy ejtőernyősosztag kapitány vagyunk és ledobnak minket a D-napon az ellenséges vonalak mögé felderítés és…..
Ez valami hihetetlen... Erre ne költsék az adómat. Anno az "Uborka" korszakban miért volt még humorérzékük a fejeseknek?Ügyészség beidéz Twitter követőketAnno vagy fél évig működött egy blog, ami az én RPCJS címemre megtévesztésig hasonlított és gyakorlatilag amit…..
Játékok & Könyvek Simon's cat 2011.10.19 14:05:00
Nemrég shoppingolás közben akadtam rá erre a könyvre. Mivel cicás és vicces egyből kaptam az alkalmon és meg is vettem. Ez egy képregény gyűjtemény egy macskáról aki hát szeret enni és hülyeségeket csinálni. Akik szeretik a képregényeket és persze Garfield macskát azok ezt…..
Játékok & Könyvek Start 2011.10.12 21:15:00
Hát...Helló mindenkinek :)Ez a blogolás számomra teljesen új dolog lesz számomra, de majd csak belejövök. :)Egy kis szpojler az első cikket az Assassin's Creed Reneszánszról szándékozom írni, már csak pár oldal van hátra.(a kép a 9gag.com-ról való) ..
Nézem "Az elnök emberei" sorozatot és az elhangzottak közben kitaláltam egy szóviccet, amellyel az előbb freddynénél súlyos agykárosodást okoztam.-Ha készülne a Bill Clinton féle szexbotrányból pornóparódia, mi lenne a címe?-Az orális iroda <- jelöld ki..
Gusztika3 2011.09.04 19:32:17