Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZJAdmin

55 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felfegyverkezett csőcselék akarta megzavarni a békés demonstrációt Karcagon A közbiztonságért demonstrált Karcagon a helyi Jobbik kezdeményezése alapján a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem, a Magyar Nemzeti Gárda és még fél tucat szervezet. A menetben közel 250-en vonultak és…..
  A 2013.05. havi eseményekről és a karcagi testületi üléseken elhangzottakról számolnak be Andrási András és Dr. Lukács László György (mindketten Jobbik) önkormányzati képviselők.   Többek között az adásban: - ismét súlyos bűncselekmények történtek Karcagon.…..
  Tekintsék meg Mátyus Sándor: Korrupt Világ című dalát, amelyet az országban és a világban uralkodó, felháborító helyzet inspirált. Meghallgatása csak 18 éven felülieknek! ..
A tartalomból: - Hőbörög a Karcagi Híradó: reakció a Gyöngyösi Márton lakossági fórumával kapcsolatos korábbi cikkre - üzenet a karcagi devizahiteleseknek - Dobos László karcagi polgármester (Fidesz): ” csak azoknak a statisztikáknak hiszek, amiket…..
  Képviselői Morzsák 2013.03.29. Dr. Lukács László György és Andrási András (Jobbik) képviselőkkel.Beszámoló a karcagi képviselő testületben végzett Jobbikos munkáról, és nyilatkozat a szervezetet ért támadásokról.Az adásban: – a 2013-évi karcagi közbiztonsági…..
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Jobbik is részt vett a 2013. március 9-én megrendezett Tiszator Fesztiválon, ahol egy malac levágását követően sütött-főzött meghívott vendégei és tagsága részére. A jó hangulatú, kora tavaszi fesztiválon a disznótor közepén kérdezte a…..
2013.03.08-án Karcagon volt Gyöngyösi Márton Jobbikos képviselő országjárásának egyik állomásaként. Gyöngyösi Márton beszélt a 2012. november végi beszédének utóéletéről, a az izraeli-magyar kettős állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatáról  és a Simon Wiesenthal…..
Az idén március elején lett 2 éves a KarcagJobbik.tv Karcag és vidéke nemzeti hírforrás, online televízió. Az ünnepi cikkében a televízió beszámol azokról a szám mutatókról, amelyek az eddigi videókhoz és nézettséghez kötődnek. A cikkről bővebben…..
Megjelent a karcagi Szebb Jövő újság 2013. márciusi száma (a letöltéshez kattintson ide: szebb jovo 2013 marcius) amely az alábbi témákkal foglalkozik bővebben: - Karácsonyi ajándék a karcagiaknak: dupla vízdíj, szemétdíj emelés, kutyachip- Matek: az…..
Mint már ismert azóta, hogy tavaly november 26-án az országgyűlésben elhangzott Gyöngyösi Márton beszéde, és ismertté vált a Jobbik álláspontja a kettős állampolgárságú politikusokkal, illetve az ezzel összefüggő potenciális nemzetbiztonsági kockázatokkal kapcsolatosan, a…..
Vona Gábor és Mirkóczki Ádám vezényletével tartott lakossági fórumot a Jobbik Kenderesen, a közbiztonság érdekében 2013 február 13-án. A lakossági fórumról készült rövid bejátszást és a Vona Gáborral készült interjút a videóban tekinthetik…..
"Képviselői Morzsák" a karcagi Önkormányzatból. 2013 január havi.Benne:Dr. Lukács László György (Jobbik) és Andrási András (Jobbik) karcagi önkormányzati képviselők beszélnek a 2013. évi költségvetés tervezetéről, az elhelyezendő Horthy Miklós emléktábláról, az év…..
Beszélgetés Abu Alhuda Nedallal a Magyarországi Arab Közösség Egyesület alapítója.  Beszél az egyesület munkájáról, céljairól az eddig elvégzett munkáról, de szóba kerülnek aktuál politikai események is, mint Palesztina jelenlegi helyzete és annak…..
A KarcagJobbik.Tv beszélgetett Farkas Gergely (Jobbik) országgyűlési képviselővel, a Jobbik IT elnökével Benne: Az Ifjúsági Tagozat története, de beszél Farkas Gergely a Jobbik IT jövőbeli terveiről, a szervezet működéséről, és hétköznapjairól is.http://karcagjobbik.tv…..
IDE kattintva letölthető az újság nyomtatásban megjelent száma 2012. decemberéből. http://drlukacs2010.hu/blog/wp-content/uploads/2012/12/szebb-jovo-2012-december.pdf ..
November 21-én hangos és hatalmas demonstrációval tiltakoztak Budapesten a Gáza elleni véres izraeli agresszió ellen a hazánkban élő palesztin fiatalok. Helyszín: Budapest 2012.november 21. amatőr felévtel ..
A Karcagjobbik televízió kamerája előtti beszélgetés főtémája ezúttal a palesztin probléma; a Gáza elleni véres agresszió. Az aktuális témához kapcsolódóan szó esik a világ legnagyobb koncentrációs táborát létrehozó Izrael gyermekgyilkosságainak társadalmi-, valamint…..
EURÓPÁBAN A HELYÜNK, DE NEM AZ EURÓPAI UNIÓBAN Rendkívül érdekes és izgalmas kérdésekről; a magyar társadalom jelentős részét érzékenyen érintő gondokról és azok megoldási lehetőségéről beszélget Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke a Karcagjobbik…..
Interjú Novák Előd (Jobbik) országgyűlési képviselővel a Corvin Mozi előtt. A multiplex mozik nagy része (90 %-a) már izraeli érdekeltségű és Tel-Avivból mondják meg, hogy mit is nézzünk és mit is lehet bemutatni ott. A két multi fúziója és a Cinema City International…..
Andrási András (Jobbik) és Dr. Lukács László György (Jobbik) karcagi önkormányzati képviselők beszámolója Karcag, november 8. Benne: - útjelek felfestése végre megtörtént, likvid hitel kérdése- Jobbikos felvetést fogadott el a Fideszes önkormányzat, járási hivatalok…..
Sajtó helyreigazítások korábbi közleményükkel…..