Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uranus (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ekkora tömeg nincs 2014.04.29 16:20:23
A legnagyobb DMC-koncentráció azon a napon az egész világon Leszakadt az arcunk, amikor megkaptuk a hétvégi Oldtimer Premier pontos látogatási statisztikáit. 16 052 fő látogatott ki az esős idő ellenére azért, hogy csodálatos öreg és még öregebb autókat simogathassanak. Ez…..
uranus (törölt) 2014.04.30 17:22:46
@zeddez: ok, de a jövőből is az jött vissza, amelyik eredetileg itt volt...ööö...izé
ezért majdnem meg is bomlott a tér-idő kontinuum, mint mikor Marty találkozott időskori önmagával
Az autótolvajok között akad azért egy-két egészen pofátlan. Hiába van járőrszolgálat a Budapest XIII. kerületi Marina Parton.Volt lélekjelenlétük: nyilvános parkolóban, a szabad ég alatt szedték le a 3-as kombi BMW elejétés szabadították meg lámpáitól, valamint…..
TComment Őrült vagy próféta? 2012.10.02 05:50:59
Egy Porschét vagy Ferrarit még a rendőr is felismer. Tudják, mibe tört bele a bicskájuk? Igen, egy Golfba. Mert ilyet még nem láttak. Pedig Magyarország ebben nagyhatalom. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
Hát ezt is megértük. Családunk mindenkori biztos tartóoszlopa, a feleségem 190-es Mercije, máshogyan mondva - az „újautónk” is megérte a félmillió kilométert. 432 ezerrel vettük 2006 márciusában, tehát mi tettük bele a gyűjtemény közel egyhatodát. Így nézett ki…..
El se hiszem. El se. Most is remeg a térdem. Király Tomi tegnap a következő képeket küldte. Majdnem pont két évvel azután, hogy Dezső átlépte Magyarország határát, és Karesz udvarában, egy sóhajtással földre rogyott a egy trélerről. Szobor lesz vajon? Ez Dezső, ha valaki nem…..
uranus (törölt) 2012.03.31 16:13:46
:)
A stúdióban Zách Dani, Csikós, Winkler és Karotta. A téma: milyen az a Suzuki Swift Sport, ami épp nálunk van, milyen vetélytársak ellenében nyerte meg az EVO magazin csoporttesztjét, ki szabotálja el, hogy lehessen végre B kategóriás jogosítvánnyal 125 köbcentis robogót vezetni,…..
Könnyed kis műsorunk Winkler és Pista mellett ezúttal Nínó Karottával, Dr.Göbölyössel és a Büszke Roncsautósok szellemi vezetőjével, Csikós Zsolttal jelentkezik.Mai műsorunk kommentposztja...
uranus (törölt) 2012.02.23 19:35:50
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
uranus (törölt) 2012.02.12 09:06:18
A Noverox nekem is nagy kedvencem, az a legjobb rozsdaátalakító.
A Homasítában lehet venni:
www.homasita.hu/product/8475
Mondjuk ekkora felújításra és felületekre drága mulatság, ez a Korant sokkal olcsóbb.
Majd számolj be róla, hogy milyen hatású, ránézésre ugyanúgy dolgozik, mint a Noverox.
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Belsőség Belsőség 2.0 2011.10.18 15:45:00
Jó estét kívánok. Ez itt a Totalcar blog. Ezzel a két mondattal indult útnak 2006. január 5-én a Belsőség-blog. Az a blog, melyet jelenleg is olvas ön, kedves olvasó, melyet azért hoztunk létre, hogy egy kicsit tán betekintést nyerjen mindennapjainkba, munkánkba, az ezzel járó…..
Belsőség Az autó megköszöni 2011.09.02 07:00:00
Elmegy az autó úgy is, ha nem nézünk be soha a gépházba. Egy darabig. Csak sajnos nem tudhatjuk, mikor van vége ennek a darabkának. Ha már fel-felvillan az olajlámpa, pirosban jár a hőmérő, lehet, hogy késő benézni a motorháztető alá, akkor tényleg át kell adni a helyet…..
uranus (törölt) 2011.09.02 17:16:14
@Bambano: jaja, ki fogom cseréltetni.
az érdekes, hogy ahány hozzáértő szakit (nálam legalábbis jobban értenek hozzá) kérdeztem, annyiféle választ kaptam, vagyis a fele szerint semmi baja nem lesz, a másik fele lecserélné. Jó lett volna erről is hallani a videóban.
A rózsaszín alu-protect, ezért kell rá figyelni, utólag már tudom..