Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arnabas

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg A Persol öregít? 2011.09.19 10:48:00
Kaptam egy közepes sokkot: behívót kaptam a magyar Luxottica központba a Nagymező utcába, hogy megnézhessem az ideiglenesen hazánkban állomásozó Persol kollekciót. Gondoltam, látok végre élőben Roadstert, meg lefényképeszkedhetek 714-ben, nem kezd riadt károgásba az eladó, mint…..
Belsőség Nesze, Mondeó! 2011.09.02 07:00:00
Ez nem egy Aston Martin? Ja, vagy azt már eladták! Mivel a rengeteg program mellett volt hat-hét órányi üresjárat, elugrottunk a közeli műszaki múzeumba, a helyi sajtós Petra szervezett nekünk egy fullextrás Transitot, amihez hasonlót ritkán látni. Nagy élmény volt. Mai…..
arnabas 2011.09.02 11:22:06
@sporting1.6: Igazad van, valóban, szerintem is belső levelezés volt, amit aztán valamiért kitettek a főoldalra. Viszont ezzel azt érték el, amit eddig csak sejteni lehetett PT cikkjei alapján, hogy tényleg nem szereti a munkáját. Legalábbis az alázat hiányzik belőle.
arnabas 2011.09.02 11:41:30
@sporting1.6: Ez a cikk csak egy indikátor volt ahhoz, hogy megírjam a véleményem! Viszont ahhoz, hogy legyen mit írnom és kellő késztetést érezzek ahhoz, hogy megírjam kellett Papp Úr eddigi munkássága a Totalcarnal. Minden tesztjénél azt érzem, hogy gyorsan letudja, megírja amit kell és kész. Az elvárható minimum megvan, semmi több. Ez is egy hozzáállás...
arnabas 2011.09.02 15:45:39
@Operator: Nem értek egyet veled abban, hogy ez az írás szándékosan készült cikknek, hogy aztán minél több hozzászólás szülessen a hír kapcsán. Én továbbra is azt gondolom, hogy PT-nek egy kicsit sem volt kedve menni, nem tetszett neki a rendezvény, megírta a véleményét a kollégáinak egy belső levélben és aztán valaki, a főnök, úgy gondolta, hogy milyen jól sikerült iromány, jó lesz a pórnépnek is. És kikerült ide. Nincs ebben semmi szándékos marketing fogás, csak koncepció mentes agymenés és hiszti...