Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fikabajnok

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor most van Magyar Gárda,,,,,,,,,,, vagy nincs? (Mai indexes címlapsztori.) Ide is beficcanna egy vessző, ha ennyi nem is. Mert nem felsorolás, meg főleg, mert így hülyén néz ki. :)..
Napi 3+ post mellett persze én is átsiklanék ilyen apróságok felett, de azért: Fridi nem érti, hogyan lehetséges nem segget nyalni Persze, Szily Laci legalább nem plakatírozta ki vele a várost,mint annak idején Fábry uram a "Remélem ,zavarok!"-kal..
H2SO4 Elemek rendszere ez emberek 2007.06.25 22:09:00
Kérdés: Mi látható az iPod képernyőjén? Embertársaink válaszában mind a mai napig szerepelni szokott, hogy ez bizony Mengyelejev híres táblázata, a periódusos rendszer. Pedig nem. Nem adhatok teljes körű választ. Hosszú lenne. De néha visszatérek majd a tett helyszínére,…..
update: Nos, lehet, hogy ez 'koncepció', mert egy csomó ugyanilyen hirdetésüket láttam azóta... Szerintm akkor is bizarr!..
Lovász László matematikus kapta a Bolyai-díjat"A Microsoft Kutatóintézetében feleségével létrehozott egy, hálózatokon való adattérítést segítő algoritmust, melyet a Windows Server 2003-ba be is építettek." [kiemelés tőlem, fb]LOL!Gy.k.:…..