Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lófasz.

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szeptember 11-én történt incidensről szóló bejegyzésünk óta két újabb eset is napvilágra került. A hétfőre virradó éjjel egy magyar fiatalt, másnap pedig egy szerb középiskolást vertek meg a vajdasági településen. Ez utóbbi esettel kapcsolatban kedden őrizetbe vettek két…..
Lófasz. 2011.09.28 22:57:44
@bikmakk: Jav:Magyarországra,mint a fidesz kormányra gondoltam.Mivel még az anyaországi magyarokat is hagyja veretni a cigányok által.És igen,így értettem,ahogy te írtad :D
Korábban hírt adtunk a koszovói Brnjak és Jarinje átkelőhelyeknél hetek óta tartó, meglehetősen feszült helyzetről (és a sajtóban érzékelhető háborús hangulatról), mely annak következtében alakult ki, hogy Prishtina megelégelte az északon, egy tömbben élő szerbek…..
Lófasz. 2011.09.28 21:24:46
@Milorad: Lazíts ember.Van amiben egyetértek veled,van amiben nem.Megértelek téged is,tudom jól mi zajlott koszovóban,és abban a szerbeknek adok igazat.

-A határontúli magyarok közül tényleg mi kapjuk a legtöbb kedvezményt(De ne feledd,ahogy ti sírtok koszovóért,ugyanúgy sírtak a mi nagyapáink trianon miatt,mivel igazságtalanul sok területet szabdaltak le a vesztes magyarországról)
-Mindig is szidtam az oktatási rendszert,amiért ilyen kevés szerb órát biztositott.Bár azzal is tisztában vagyok,hogy legjobban szerb nyelvűekkel tanulod meg legjobban a szerbet,de bazdmeg,hogy barátkozzon az ember szerb gyerekekkel,amikor folyton azt kapod,hogy sta je cangeru.Szeretnék perfekt szerbtudást,és meg is fogok tanulni szerbül.Ha már nem adott nekünk ez az ország nyugodt gyerekkort,legalább ezt a lehetőséget kihasználom,és elsajátitok egy nyelvet.
-Nézd meg az etnikai arányokat
-A mai magyarország SOSEM VOLT SZERBIA része.

És nem szeparatista vagyok,nekem megfelel a mostani rendszer is,mivel kisebbséginek születtem.De ne kelljen már a saját hazámban,ahol SZÜLETTEM,ahol nagyapáim születtek félnem olyanoktól,akiknek fingjuk sincsen a multikulti vajdasági életstilusról és viselkedésről(Gondolok itt a menekültekre,akik csinálják a szarást,mert nincs kin levezetni a gyűlöletüket).Én ugyanugy megtisztelem a szerbet,mint minden más nációt otthon,de meg is követelem.Ezzel mindegyik vajmagyar igy van.Ameddig nem tudod a történelmet,csak a média fosásait hallgatod,maradj csendben.
Lófasz. 2011.09.28 09:38:40
@Maisie MacKenzie: És milyen sors vár a vajdaságiakra,ha ezek a feltüzelt frusztrált elüldözött emberek oda csapódnak le?(Mert úgyis oda fognak).Ezzel foglalkozzunk szerintem.
Serbia Insajd Kezdődik? 2011.09.19 20:55:00
Szerb hadkötelesek mobilizálása Koszovó: Kinek Észak, kinek Dél. Sokadszor agyonparafrazálva Balázs Attilát, a címadás Michelangelóját: Kinek tartomány, kinek állam. A belgrádi Helsinki Bizottságtól kért segítséget egy férfi, aki hadkötelesként tartalékos behívót…..
Lófasz. 2011.09.19 22:21:46
@Styxx: Kétségtelen,hogy van a szerbek közt egy réteg,amelyik rögtön elmenne rambósosat játszani megint,mint a 90-esekben.Ezek azok a kedves művészek,akik "haza"küldenek minket rendszerint,illetve felmenőik.De ez a nép-összlakosság-már annyira fásult,hogy nagyban szarik koszovóra,meg mindenféle nacionalizmusra,mivel már cigit vagy teszem azt benzint luxus venni egyeseknek.Reméljük a próféta beszélt belőlem,nem az optimista nincstelenségbe visszavágyó idióta..
Népszámlálás 2011 Događa se narod ("Megtörténik a nép") – harsogta a kilencvenes évek szerb politkai propagandája; sajnos azokban a vészterhes időkben nem a nép, még csak nem is a nemzet, hanem kizárólag a kirekesztő nacionalizmus volt az, ami "megtörtént". A következményeket…..
Horvátország A horvát közvéleményt megdöbbentette a hír: egy ügyvéd tegnap Zágrábban, fényes nappal lesétált a lakása alatti sportfogadó-irodába, és lelőtt egy vadidegen férfit. Darko Zadro (47) ügyvéd nem is annyira rejtett kettős élete már régóta értetlenséget és…..
Lófasz. 2011.09.16 16:48:46
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
Lófasz. 2011.09.07 22:46:14
@Robesz1993: akkor adjál belőle,ne legyél zsugori..Lófasznak is jár valami!!!4Lófasz is éhes:(
Lófasz. 2011.09.08 17:21:09
@Robesz1993: Robi skac,te valami szögedi betyár vagy,hogy így mersz betyárkodni velem,Lófasszal?:D
Lófasz. 2011.09.15 14:23:40
@penge96: hehe,köszi szépen:) Végre valaki,aki egyetért velem:D
Tényleg hazaárulók lennének? Vannak ezek a szépségversenyek. Amiken minden második csaj benyögi, hogy a legfontosabb dolog számára nem más, mint a világbéke. Még egy országon belül is havonta rendeznek ilyesmit, már azt se tudom, hányféle különböző versenyt tartanak számon.…..
Az El-Nem Kötelezettek Mozgalma megalakulásának (Belgrád, 1961. szeptember 1.) ötvenedik évfordulója alkalmából a hét elején nagyszabású konferenciára kerül sor déli szomszédunk fővárosában, a Mozgalom tagjai és a jelenleg "megfigyelői státuszban" lévő államok…..
Lófasz. 2011.09.07 10:46:04
@Maisie MacKenzie: Na most alaposan megkevertél:) Milyen nemzetiségű vagy?Mert tudjuk,hogy élnek kisebbségek magyarországon is.Kicsit fura,mert van politikai-földrajzi-identitásbeli-etnikai szempontból is hazád,szerintem örülnöd kéne ennek-persze ha nem vagy kisebbségi,de világosíts fel kérlek:)-.A turbómagyaroktól,akárcsak a turbószerbektől nekem is kinyilík a bicska a zsebemben.Nekik a gyűlölködésről,ellenség keresésről szól a hazaszeretet..
Lófasz. 2011.09.07 12:08:28
@Styxx: Írhattok akár egy erről szóló posztot,az oldal témájába is vágna.