Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bundas84

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha dolgoztál vagy jelenleg is dolgozol Külföldön és jó véleményed vagy tapasztalatod van a korábbi vagy a jelenlegi munkaadódról, munkahelyedről, oszd meg másokkal is!Reméljük sok hasznos információt és tapasztalatot fogunk olvasni a jövőben! "Felhívjuk minden kedves…..
bundas84 2012.11.04 15:07:25
Szep jo napot!
Erosen azon vagyok hogy 2013 elejetol elszegodok dolgozni a dan mezogazdasagba.Az eddigieket olvasva azt hiszem az Andreasagro egy biztonsagos,kiszamithato megoldas.Lehet oket valasztom.
Ha valaki viszont ugy dont kockaztat tobb penz remenyeben,annak ajanlom a
www.wwoof.dk nevu oldalat.Itt farmokkal veheted fel a kapcsolatot amelyeken szallas es ellatas fejeben napi 4-6 orat kell dolgoznod.Szoval se rezsi,se lakber es meg az ennivalod is megvan ugy hogy egy fillert sem kell koltened.Es emelett boven van idod fizetett allast keresni.Sot ha kifogsz egy olyan farmot ahol a wwoof-on ahol lehet dolgozni rendesen,elofordulhat hogy nehany het "bemutatkozo munka" utan alkalmazasba vesz a gazda.De ha minderre nincs is lehetoseg,de latni rajtad hogy jo munkaero vagy,biztos segiteni fog elhelyezkedni valahol olyan helyen ahol nem vonnak le a fizetesedbol szervezesi dijakat.
A wwoof weboldalan ugyan fizetned kell a cimekhez valo hozzaferesert vagy 20 eurot evente,de en a google earth segitsegevel mar majd az osszes elerhetoseget lenyomoztam ingyen es bermentve.Keresre szivesen elkuldom oket.
Mas hasonlo oldalak:www.helpx.net,hwww.workaway.info
ezeken is ki lehet nyomozni a cimeket.
Osszegezve a dolgot:
A WWOOF-en keresztul van egy biztos pontod ahol rogton tudsz ismerkedni a helyiekkel,szallasod van es eteled mindez napi nehany ora munka fejeben.Innet sokkal konnyebb elorelepni,mitha valahol alberletben kene lakjal heteken keresztul amig munkat talalsz.
Ha valakinek van kedve esetleg a jovo ev elejetol velem tartani az jelezzen.
A legjobbakat!