Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rambó négy

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán vicces szakításokat csak néhány hetes járás után lehet produkálni, de ilyenekre nem vagyunk fellkészülve. Ez egyszerűen annyira vicces, hogy a levélírót felvesszük állandó szerzőnek: kötelező minden héten összejönnie valakivel. Már rég terveztem, hogy megírom ezt…..
A valaha volt legőszintébb mondatot kaptuk olvasónktól: "Boldog korai huszonéves kor, tele felelőtlenséggel, és mosolyért kapott pinával". A mosolyért kapott pinára verses kötetet lenne érdemes összedobni. Egy egyetemi közegben nem is lehet durvább szakítóok Woody Allen…..
Vasárnapra mindig leeresztünk, de hát ez van. Még egy utolsó újévi történet, holnaptól jön vl a friss, ropogós szakításokkal.Üdvözlet!Az én történetem közel két éve esett meg. Felfoghatjuk újévi átrendeződésnek is :)Kicsivel több, mint fél évnyi vajúdás után (nem…..
rambó négy 2008.09.08 11:32:59
Hány nőt érdemes hazavágni a szerelemért? Tényleg nem a vastag a divat manapság? Mit jelent a hétvége 7 nélkül? Kávét? Rendhagyó poszttal jelentkezünk itt a nyár végén, mert szeptember 1-től végre visszaállunk a rendes megszokott szakítós ritmusba, jön a napi két poszt,…..
A távkapcsolatokról mindent elmondtunk már, de az ilyen Géza-szerű férgekről még hetekig tudnánk beszélni. Lányok, miért hisztek a féfiakban? Az olyan férfit, aki meg nem bízik meg benned, miközben olimpiai sporttá fejlesztette a félrekúrást, és rekordokat döntöget…..
rambó négy 2008.08.25 13:19:59
Erősen kétlem, hogy ez a sztori valóban, így és ilyen formában tényleg megtörtént, mindenesetre a szóviccblog nevű gólem okán új pontot veszünk fel a toplistánkra. Noha 2008 a rossz humor éve, a rettenetes szóviccel ismerkedni próbálókat továbbra is máglyára vetjük.Sziasztok…..
A szerelemben sajnos mindenkit meg lehet vezetni, egy bedobott törökországi nyaralás pedig mindenki számára maga a crazy love. A csávó egy hal, hogy nem merte a csajnak megmondani a tutit. Tényleg szurkoljunk a lánynak, hogy túlélje ezt a szitut. Pár nappal a nagy családi találkozás…..
Veszélyes vizekre evezett a levélíró, amikor elmeséli, hogyan esett két szék közül a pad alá, és a kommentelők véleményét kéri. Nem lesz benne köszönet: nem bírt várni az egyik csávóra, ezért összejött egy másikkal, mi több össze is költözött vele, de hozzámenni nem…..
rambó négy 2008.08.11 15:17:54
Rögtön egy feladvánnyal indul a munkahét: most itt akkor ki szakít kivel? Nem is tudtam címkézni rendesen. És ha ezt gyorsan megválaszoljátok: hogy kerül a tanga a kilincsre? a bólogatós kutya az autóba? a képek az iwiwre? Hi! Remélem, viszont láthatom a blogon ezt a…..
rambó négy 2008.08.07 15:04:10
Ilyenkor utálom, hogy nem részleteztek. Miért titkoljátok el az infót? Angyalbőrben vagy Kisváros? Más katonás sorozatra nem emlékszem, ti? Usztics Mátyásról van szó vagy Hollósi Frigyesről? Szerednyei Béle??Addig senki nem megy haza, amíg ezt ki nem derítjük. Kedves Szakítós!…..
Mai óránk címe: párkapcsolatban nem létezik win-win szituáció. Példánkban a lány bizonyítja, hogy igenis a szerelem az nemcsak hirtelen jövő, mindent elsöprő érzelem, hanem lassan építkező folyamat. És persze ugyanezen példán azt is bizonyítja, hogy a szerelem hirtelen jövő,…..
rambó négy 2008.08.07 13:23:23
A férfi, aki minden nőt megszívatott, aki szembe jött. Ráadásul a történeteiben rendre megdugott valakit, de helyesen írni még nem tud. Erkölcsi mérpálcánkkal most hevesen vernénk a fejét, mert ez iszonyú. Elhatárolódásra szólítok fel minden férfi!3 rövid sztori lenne, amit…..
Ez egy nagyon szép történet, ami a rengeteg fájdalom ellenére pozitívan zárul. A művészvilág odavissza keringő párjai boldogan élnek és dolgoznak Európa különböző országaiban, letelepednek Erdélyben, de jön valami, nevezzük szerelemnek, amit ugye senki nem tud befoláysolni. A…..
rambó négy 2008.08.06 14:17:59
Másodszor olvastam el a történetet, de nem tudom, mit kellene kiemelni. A poszt-WTC-időszak legjobb romantikus történetében ugyanis van leszbi-szerelem, kielégíthetetlen nő, 87ezer forintos arany. Azt sem tudom, hol vagyok, hihetetlen történet, és a lányról még nem árultam el, hogy…..
rambó négy 2008.08.06 13:55:11
mnk
Mi a véleményünk a búcsúszexről? Meghosszabítja a fájdalmas elszakadás folyamatát, vagy éppen a happy endes brékáphoz járul hozzá?Sziasztok!Valaki említette itt a blogon, hogy hiányolja a happy endes brékápokat, íme egy: „Nagyon komoly” „kapcsolat”…..
rambó négy 2008.08.06 13:18:23
MNK
Érdekes történet a tegnap estéről: - Te egy híres blogger vagy! - Ja. - De hol a barátnőd, akivel csinálod a blogot? - Nem a barátnőm, akivel csinálom. Szolgálati közlemény: Verespálné és vl nem járnak.A történetem kb. 5-6 évvel ezelőtti. A fiúval egy buliban ismerkedtem meg.…..
rambó négy 2008.08.06 12:56:04
MNK
Rövid, de erős.Megírnám neked a legdurvább szakítást amit valaha is hallottam. Az egyik ismerősöm ismerőse (persze hogy nem én) együtt volt már egy ideje a leányzóval. Végülis túl sok baj nem volt köztük, de nem is az a nagyon virágzó szerelem volt. Viszont a vége a lehető…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
rambó négy 2008.07.17 13:45:43
Most mondjam azt, hogy így jár, aki José Padillára gerjed? Mit érdemel az ember, aki miatt életem összes nőjének összes lejátszója tele volt átkozott Café del Mar-válogatásokkal? De most sajnos nem az ő megbüntetéséről van szó, hanem arról, hogy Sonica szerint megint csúnyán…..
Tudjuk, hogy hiányzott mindenkinek a Subba (L) iWiW. Képzeljétek, egy páran már a saját haverjukat küldték be hogy legyen ma is válogatás. Gyönyörű és tehetséges emberek, csak most, csak nektek. - Szent Biblia - Mint két tojás- Szabadíts fel- Bütyök- Tortám-…..
rambó négy 2008.06.13 10:26:28
Erwin Koeman naplója2008-06-0610.00 - Indulás Zürichbe. Már egy ideje csak kocsival járok, mert ez a hülye Bergkamp rám rakta a parát a repülőktől. 10.20 - A budaörsi mekinél meg kell állnom, kíméletlen cifrafosás gyötör. Biztos az a rohadt sok pálinka, ezt még szokni kell.12.00…..
Franciaország vezeti a halálcsoportot! Olaszország értékes döntetlent játszott Hollandiával, de lehet, hogy mindössze négy szavazaton múlik majd a továbbjutás. Spanyolország nem áll élen a csoportjában, ami főként az Európa-bajnok Görögországot elsöprő svéd szurkolótábor…..
Lassan elkezdődik az év futballeseményének kikiáltott torna, amelynek keretében Európa legjobb csapatát legpihentebb és legmotiváltabb játékosállományát koronázzák meg. Bár szkeptikusak vagyunk a mostani megmérettetés várható színvonalát és a látványos játékot illetően,…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
rambó négy 2008.05.26 12:35:35
Egy last-minute döntéstől vezérelve szinte testületileg kalandoztunk le a székesfehérvári  Szentélybe, mely Sóstói Májer Lajos Stadion néven is közismert. Kell-e mondanunk, hogy még az idő vasmarkában is (a home-made túraszenvicsek keltette osztálykirándulás…..
rambó négy 2008.05.26 10:00:07