Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wdo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A taxisokra a köznyelv ráragasztotta a "guruló koldusok" jelzőt. Az ingatlanosokra talán a "pofázó hiénák" lenne a legmegfelelőbb... Van egy lakásunk, aminek az eladását hol felpörgettük, hol hagytuk ellaposodni az utóbbi 3 évben, annak megfelelően, hogy milyennek láttuk a piaci…..
Aki nem feltétlenül érti, hogy látható nyomok nélkül mire megy el a fizetése, annak előbb-utóbb elege lesz. Én is így voltam vele, amikor bokros teendőim mellett nemigen fordítottam energiát arra, hogy kiigazodjak a különböző tranzakciós jutalékok, kamatok, kiadások tételes…..
Tibor szombaton utazott a Wizzairrel, de csak ő, a csomagjait valahogy Budapesten felejtette a légitársaság. Azóta hiába próbálja visszaszerezni a poggyászt, senki nem tud semmit - segíteni meg nem igazán akarnak.Augusztus 27-én szombaton a 18:20 perces járattal utaztam Ferihegyről a…..
wdo 2011.09.01 15:05:24
@Molinaseca:
Ahogy mondod. Elviteti magát Londonba 20 euróért biztosítás nélkül (mert úgy olcsóbb), oszt itt emberkedik, hogy milyen szar a Wizzair. A poggyász eltűnéséhez a légitársaságnak semmi köze barátom. De ha mégis úgy gondolod akkor nyugodtan lehet menni British Airways el 1500 euróért. (Mellesleg az egyik ismerősöm pont British Airways el repült amikor elhagytak minden csomagját, és soha nem került meg.