Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekhaz

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este egymás ellen ment az RTL liszenszelt és a TV2 nyúlt műsora, A Fal és A Piramis egymásnak feszült végre, hogy eldőljön, kinek nagyobb a pöcse a kis magyar médiahomokozóban. Egy adás és egy este alapján marhaság lenne bármilyen következtetést is levonni, de az tény hogy az óriásplakátokon…..
A TV2 bűnlajstroma meglehetősen hosszú. Beszóltak már mindenkinek, baszogatják, aki a gazdira csúnyán néz, de most tényleg elmentek a falig. Mert aki ebben az országban Bud Spencerrel baszakszik, az megnézheti magát, kérem szépen, ha van olyan legenda, akibe NEM rúgunk bele sehogy, az ő. A tavaly…..
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
A Blikk szellőztette meg, hogy Kárász Róbert, a spoilerfóbiás Star Wars-rajongók nagy ellensége az ATV-hez tart, az ATV nekünk meg megerősítette, hogy nemhogy tart, de aláírt, szerződése értelmében az ATV Start és a Start Plusz című reggeli műsorokat vezeti majd Krug Emíliával párban. A műsorban két…..
kekhaz 2017.01.30 15:44:57
Béla megbolondult. Jó, mindig is egy kis troll volt, ha valaki kérdezett tőle valamit, akkor csak odavetett valamit, a tanárok sem nagyon mertek rászólni, mert az alapítványi iskolát tulajdonképpen az apja pénze…..
Van az a pénz, ugye, amennyiért korpás a haj, emlékezzünk vissza, mit is mondott Papp Gergő, azaz Pimasz úr januárban, amikor lelépett a TV2-től januárban: Papp Gergő azt nyilatkozta, hogy fontos éveket töltött a TV2-nél, amiért nagyon hálás, mostantól viszont független…..
A Broadchurch jelenlegi és a Doctor Who egykori főszereplője aláírt a Marvelhez, jelentette be a cég a héten. Tennant a Netflixnek készülő Jessica Jones-sorozatban lesz gonoszember. A sorozatot 13 részes első évadra kérték be még tavaly, a forgatás hamarosan megkezdődik, és még…..
Így nagy hirtelen ehhez nem tudunk hozzátenni semmit, leborulunk a Mokka szerkesztői előtt, akik a Debrecenben eltűnt postás ügyében Postás Józsi sanzonénekest bírták behívni a stúdióba szakértőnek, POSTÁSTÁSKÁVAL EGYÜTT, BAZDMEG. // Post by Mokka. ..
Tragédia! Az ország egyik legszebb színésznőjének titulált Gregor Bernadett besokallt a Fókusz egyik riportjától, amiben képesek voltak egykori kapcsolatairól is beszélni, és megsértődött, mint egy hisztis tinipicsa, és mostani faszijával együtt kiszállt a műsorból. A…..
Angyallány. Fekszem az ágyon. Moziklip. Törd be a szívem. Tűzvarázsló. Várj, míg felkel majd a Nap. Csak pár olyan V'Moto Rock-sláger, amivel lehetett volna emlékezni a tegnapelőtt elhunyt Herpai Sándorra, aki egykoron a zenekar dobosa volt, és akit kihűlve találtak meg egy…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
kekhaz 2013.12.18 16:39:46
Az RTL Klub programigazgatója felhívott, mert szerinte félreértelmezett állítás az, hogy Sebestyén Balázs és Vadon János műsora lekerül a képernyőről. Kolosi Péter szerint a helyzet a következő: a műsort eleve az őszi szezonra szánva indították el, kifejezetten az X-Faktor…..
Két adás van hátra az RTL Klub őszének egyik újoncából: a csatorna ugyanis a kilencedik adás után leveszi műsoráról Sebestyén Balázs és Vadon János talkshowba ágyazott ökörködését. A hivatalos verzió alapján ebben semmi meglepő nincsen, kilenc részre terveztek, nem a…..
comment:com No para, no fosó 2013.10.21 18:00:00
Még mielőtt szó érné a ház elejit (alert: tájszólás DIREKT), ezt nem én, hanem Szikora Róbert mondta a Vundersőn és Szuperszexi tegnap esti, második adásában, akkor, amikor Vadon János már nem egy testszínű ruhában, a seggén pelenkával rohangált a színpadon, hanem…..
Klasszikus pr-kampány egy ma este induló műsor elé, vagy valós orvosi probléma, kérdezheti a harcedzett bulvárfogyasztó a Blikk Bors mai, Fájdalommal küszködve vezet műsort Fridi című cikke láttán, amiben (fröccsöntött) vészharangokat kongatnak a műsor felett, de persze…..
kekhaz 2013.10.11 09:29:05
www.borsonline.hu/cikk.php?id=82227
Nem mintha nem volna mindegy, de a Blikket összekeverni a Borssal... :)
Nem szoktunk ilyet csinálni, de most kivételt teszünk, mert az RTL Klub begőzölt a Tv2 tegnapi, Az ének iskoláját fényező sajtóközleményében félreérthetően megfogalmazott nézettségi adatokon, és tiszta vizet önt a pohárba. A finoman induló, majd egyre durvább oltás szó…..
kekhaz 2013.04.23 16:36:20
Egy szemfüles olvasó vette észre, hogy a Tv2 új török szappanoperája promótálásához egy, az itthon is méltán híres vámpíros-farkasemberes-megpocsíkolt tinilányos regényfolyam, a Twilight azaz Alkonyat egyik kötetének borítójához kísértetiesen hasonló képet használnak,…..
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
Jön az ősz a Tv2-n is, és ugyan Megasztár nem lesz benne, de sok más igen, és végre szélesvászonban. Duplarészekkel jelentkezik a Jóban rosszban, jön a Katerdális és folytatódik a House. Minden egyéb a sajtóközleményben. Augusztus 22-től dupla részekkel visszatér a Jóban…..
kekhaz 2011.09.02 12:19:41
@Samott: Tényleg? Na ezt nem gondoltam volna az RTL-ről:S Hogy ennyire kicsinyes és pénzéhes lenne, és hogy a kisemberekkel ennyire nem törődik:S A TV2-nek pedig azt hiszem, hogy most kijár egy respect ezek szerint, hogy ők képesek voltak mindezt anyagiaskodások nélkül meglépni!
Mindenesetre köszönöm válaszod az ügyben és remélem az RTL magatartása az ügyben változni fog, mert így saját magukat húzzák le..