Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzandyBaBa

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Frászkarika 3D után most Twilight - Breaking Dawn Part 1 azaz az Alkonyat - Hajnalhasadás első részére szeretnénk meghívni titeket. Annyi a dolgotok, hogy megválaszoljátok (kommentben) a következő kérdést: Milyen autója van Edward Cullen-nek Stephenie Meyer regényében és milyen a…..
A Gazdi csinált mindegyikünkről külön képeket, sőt, már azt is látja, hogy milyen színű a szemünk. Képzeljétek el, nekünk, fiúknak kék szemünk van, a csajoknak meg barna. Viszont az egyik huginak meg kék a jobb szeme és barna a bal. Láttatok már ilyen jó csajszikat, mint a…..
Ismét egy videó-bejegyzéssel jelentkezünk, igazi filmsztárok leszünk lassan! :DKetten is megnéztük, mit eszik a Mami, mert már olyan éhesek voltunk. Gondoltuk, hátha mi is kapunk belőle. De sajnos megette mind, úgyhogy nyafogtunk neki egy kis reggeliért. Nézzétek! :)..
Ismét jelentkezünk, mert már rég hallottatok felőlünk. :) Bemutatkozunk egyenként.Kislány létemre én vagyok a legducibb, korom fekete a bundám és van fehér zoknim meg fehér mellényem is. :) Én vagyok az egyetlen vörös kissrác. :) Látjátok, milyen vagány fehér nyakörvem…..
Egy újabb videóval kedveskedünk Nektek, nézzétek! :)A Mami nagyon kitartó, a Gazdiék keveset látták a kutyaházon kívül. Figyel és vigyáz ránk éjjel-nappal. :)Négyen vagyunk lányok (fekete, szürke, 2 vörös), és ketten fiúk (barna, vörös fehér "nyakörvvel"). A…..
A felső képen a fekete, a szürke és a kávébarna kutyus szépen látható, alul pedig a három kis zsemle-vörös. Annyira édesek! :)..
És megérkeztem én is, sziasztok!! (Utoljára a sötét foltos buksis kutyus érkezett meg.)..
Én érkeztem ötödikként, remélem, már vártatok!! :) És itt a többi tesó, akik már majdnem mindent megettek előlem:..
Megérkezett már az 5. csöppség is, hamarosan kép, addig is egy édes nyüszögős videó :D..
Nem kellett sok idő, míg megérkezett a következő, immár 4 főre növekedtünk, idesüssetek!! (Őt még nem tisztogatta le a Mami olyan szépen, mint minket, de idővel az is meg fog történni.)..
Megérkezett még két kutyus is rajtam kívül nem olyan régen. Már hárman boldogítjuk a Mamit és a Gazdiékat, íme a sztárfotó... :)..
Sírok a Maminak, hogy adjon enni, mert nagyon éhes vagyok!! :) (Kapcsoljátok be a hangszórót és hallgassátok a videó vége felé, mert már hangom is van!)..
Jelentem, ma reggel 6 óra környékén megérkeztem! :)Már mindenki nagyon izgatott, hogy a tesók mikor jönnek, én voltam a leggyorsabb, hogy én bújhassak először oda a Mamihoz. Nézzétek:..
Találtunk egy videót, amin a Mami és a Bátyus vannak. A Gazdi mindig azt mondja, hogy szerinte mi is így fogunk kinézni. Már mindenki nagyon kíváncsi ránk. Ti is? :)Milyen pici voltál, Bátyus!! Édes. :)A hangszórókat kapcsoljátok be mindenképp!! :DÉs így fest a Bátyánk most. Egy…..
Nézzétek!! Ez a Mami kiskorában!! :) Milyen morcinak tűnik!! :D Olyan, mintha batman-maszkja lenne!! :D ..
Sziasztok!Még a Mami pocakjából üzenünk Nektek, szeretnénk Őt bemutatni.A neve (Victory Diamond of Wolf) Aida, egy szibériai Husky. Mi is azok leszünk, de csak félig. :/ A Papát sajnos nem ismerjük, annyit tudunk róla, hogy egy nagy és erős fekete kutya. Van egy bátyánk, őt…..