Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
Krisztián mamájának a lutoni reptéren kényszerből feladott kézipoggyászából elloptak 18 ezer forintot. Kiváncsian várjuk, melyik reptér válaszol hamarabb. Az biztos, hogy rontja az esélyeiket, hogy érkezéskor nem vették észre, és nem ott tettek panaszt. Amúgy lehet, hogy…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2012.05.07 20:14:01
@Dr Jozef Vengloš:
most akkor az angolok csak az angolangol fontot fogadják el a skótangol fontot nem? ez mekkora szar. hülye angolok, angol hülyék
Adjonisten, Megváltó, Megváltó! Jöttünk rokon országból. A pénzünk is mind elfogyott, mangalicánk is megrogyott, hoztunk semmit hat marékkal, lejárt gyógyszert vasfazékkal. Én vagyok az Orbi cár, aki önkéntes király.(via)Kedves Vezetőnknek…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2012.05.04 06:41:20
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
gázuk van nagyon sok, anélkül nehezen ment volna a GDP négyszerezés. szerintem Kusza Szem hamarosan utánuk megy, hogy leb.ssza őket, mert unortodox módszerrel tízszeresére növelhették volna... :D
Teljesítményőrült Forma1-es mérnökök csiszolták a motorjait, hogy a hétköznapok racionális választása lehessen. Szép is lett, jó is lett mindegyik Mégane, de azért az RS Az Egy, Ami Mindent Visz. Renault menetpróbán jártunk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2012.04.04 14:51:37
@barumka:
ott a sok egyéb motorral szerelt renault amiket meg nem lopnak...
nem úgy mint a kétfajta vw-t: amit már elloptak és amit el fognak :D:D:D
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2012.04.05 13:38:27
@Jawarider:
ismerősöm négyes Golfjában kiugrott a vezető ablaka a tartósínből. majd megmakkant a szellőzőventilátor. utána gondja volt a gyújtással. hopp egy szar német autó, biztos az összes az, akkor németet sem veszünk mert szar mind
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2012.04.05 13:41:47
@steve30:
viszont ez jó nekünk franciaautósoknak, német "csodák" felárából bőven kijön pár évnyi karbantartás. ráadásul a szent német autókra is ráfér a karbantartás néha. na meg úgy hallottam azokban soha nem kell olajat cserélni csak mindig utántölteni. szépen lassan lecserélődik a teljes mennyiség... :D
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Merci akarok lenni 2012.04.02 06:05:00
Veszített sportosságából a Hármas BMW? Elég lehet 8,5 liter városban egy 245 lóerős, benzines turbómotornak? És vajon hány kamera kell az ideális autóba? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2012.04.02 07:49:27
@ata2k6:
pláne ez a piros szín. valami rettenet... :)
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2012.04.03 07:43:06
@Rocko-:
mi a fenének turbós motor a konzervdobozokba? belerakni a sugárhajtóművet oszt jó napot! :)
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2012.04.03 09:11:33
@Rocko-:
gondolj bele, ha minden autón sugárhajtómű lenne akkor negyed óra alatt le lehetne jutni az Osztapenkótól a Balatonra. viszont már Fehérvárnál lehetne fékezni :D
no meg biztosan nyomulna senki szorosan mögötted :D
Honnan a sok tapasztalat a rengeteg káresettel, amikor szinte minden sofőrszolgálat azzal dicsekszik a honlapján, hogy sosem törtek még össze ügyfélautót? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mégis mit csináltak abban a félévben, amikor el kellett volna dönteni, ki gyűjtheti és ki hasznosíthatja újra az autókról leszerelt abroncsokat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2012.02.14 13:40:25
@NNNN:
és akkor ki ne hagyjuk azt sem, hogy a gumihulladék hasznosítást véletlenül sem valakinek a valakije fogja közbeszerzési pályázattal elnyerni...
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2012.02.14 13:41:32
@multi84:
ha a pet-palack környezetszennyező (az), akkor az üveg (igen!) még jobban, mert még a műanyagnál is tovább tart mire magától lebomlik...
Régen sok cikket olvashattunk arról, hogy mozgássérült engedéllyel rendelkezőket büntettek meg a parkolóőrök. Miután értelmetlen próbálkozás az egész, mintha csökkent volna ez a jelenség. Ám ezúttal törzsolvasónk,  Ganyager számára okozott meglepetést és nem tervezett…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.12.13 16:21:38
@Rocko-:
inkább annak kellene örülni, hogy rendesen oda volt téve a csomag és nem csak a fényképezés erejéig
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter távozási szándékának hátterében előszeretettel keres és talál a magyar média egy döntő okot, noha nem elképzelhetetlen a kumulatív teher sem. A kormányközeli média Matolcsy-ellenes cikkei kapcsán merült fel, hogy Fellegi állhat a…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.12.13 09:17:51
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.12.13 09:18:48
A pénteki edzésnapokon rendszerint nem szoktak túl izgalmas dolgok történni, azonban most nem így volt a Phillip Islandi pályán. A Moto2 kategória első gyakorlásán Marquez keltett feltűnést, de nem a gyorsaságával. Mindjárt az etap elején elesett a spanyol, szerencsére a…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.10.14 11:54:45
Bálint nem igazán érti, miért nem adja vissza a MÁV a jegye teljes árát, minthogy Budapestről Kőszegre menet Kelenföldig jutott, amikor valaki a vonat alá ugrott:Vajon van olyan az olvasók között, aki utazott vonattal, Budapest határain belül 14 percet 1500 forintnál drágábban?…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.10.12 07:41:49
hogyvolt Aranypart 1x27/28 2011.10.07 07:55:00
A retró buli másnapján vagyunk, akkor, amikor Levi a Szara miatt széjjelrúgott egy kerti széket és azt mondta, basszameg. A buli hozadékaként Niki tanítja főzni (?) 95D-t a konyhában, és mint jó anyós vagy muter, a tegnapi estéből csak egy dolog maradt meg a fejiben: Zsibbadt Száj…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.10.07 13:27:58
@Fredo78:
mert szerinted az ilyen alkalmi munkákat (pl takarítás) is lepapírozzák, ugye?
hogyvolt Aranypart 1x22 2011.10.01 11:01:00
Magam mellé helyeztem Dr. Jack Kevorkian telszámát, biztos ami biztos, azt jöjjön a szerdai rész. Nekem azt mondták, hogy ez a műsor arról szól, hogy bemutatják az otthon ülő bkv ellenőröknek, zongora tanárnőknek, lakótelepi szenior sakknagymestereknek, hogy hogyan bulizik a mai…..
   Miután a közismerten eredményes, nagysikerű Facebook-forradalmak nyomán immár demokratikus paradicsommá változott az arab világ, Magyarország magát elnyomottnak érző szubkultúrái is forrongani kezdtek – virtuálisan. Tavaly nyáron még csak a tűzijátékot…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.10.01 12:15:05
@bornemissza.zsolt:
ki lehet tölteni úgy, hogy tényleg anonim legyen.
éppen akkor valahol máshol vettek számba, az állandó lakhelyedre meg csak lakáskérdőívet töltesz ki. ennyi...
A Homár elismeri, hogy hibázott a címben, hiszen még nem pereli, csak perrel fenyegeti naiv ügyfél a Green Travel utazási irodát, amiért 5 csillagosnak foglalt török szállodájában csótány és mocsok várta. Sajnos naiv ügyfél panaszaira nem sikerült érdemben válaszolni:A…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.09.30 16:43:11
@Manci néni, a szomszéd:
a Tourist az a Wartburg kombija, a Trabanté a Special :)
ennyi millióból egy ideig én is elhéderelnék Velencén, az tuti...
Pitius megtalálta a legdrágább pogácsát az országban - természetesen a Tesco jóvoltából.Újabb gyöngyszem a fehérvári nagy Tescoból. 25 ezerért pogácsát? Teljesen jó vétel. Támogassuk a Tescot, na meg az így befizetett Áfa-val a jó magyar államot...
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.09.27 07:30:18
@luciferko:
"kedvenc" boltom a közelünkben levő CBA Príma. nevéhez méltó árakkal, romlott hússal, felvágottal, rohadó zöldséggel... és ebben az a szégyen, hogy amíg mezítlábas CBA volt, addig is ugyanilyen szar volt.
inkább átmegyek a túloldali gonosz multi Expressz nevű boltjába ahol normálisat kapok, zöldségért-gyümölcsért meg a közeli piacra.
Loretta egy már-már néphagyománynak számító lehúzást szopott be. A "kéne még X pénz, hogy hazajussak" metódus mára odáig fejlődött, hogy valódinak tűnő bankszámlakivonatot is photoshoppolnak az áldozatnak (hogy vissszautalták a kölcsönt), amin már csak a…..
Like! "2002-ben is heroinnal tolta, de akkor nem a testén volt, hanem benne" (Gigi Buffon)   Byron Moreno-t két és féléves börtönbüntetésre ítélte egy Brooklyn-i bíróság (New York, Egyesült Államok). A 2002-es világbajnokságon Olaszországot búcsúztató…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.09.25 13:21:30
@Morci úr:
egy "teleszart búvárruha" alá való "king size" méretű alsóba simán belefér a 6 kiló :)
  Kitöltési útmutató országunk Jedi nagyhatalommá válásához  A népszámlálással kapcsolatban a szientológiai jellegű kérdőív miatt, a Semmi Közük Hozzá válaszadást javaslom a kötelező kérdésekre. Ebbe bele sem lehet kötni, hiszen a válaszadás megtörtént és a valóságnak megfelelő. Sőt teljesen…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.09.24 20:06:02
@max val, a bircaman:
majd ezzel fog, semmi kétség...
Véget nem érő és agresszív pereskedésbe fogott a két cég, a Samsung nyilván őrjöng amiatt, hogy egyes országokban betiltották bizonyos Samsung-termékek forgalmazását, kemény válaszokat ígérnek, hatalmas a zaj, a hörgés, egymásnak csaptak a hullámok és sorolhatnám.Eközben,…..
hogyvolt Aranypart - 1x15 2011.09.15 08:29:00
A tegnapi, viszonylagos nyugalomban és lelkizéssel töltött epizód után remélem, ma már történik is valami, mondjuk 95D nekimegy Pittának rettentő csöcseivel, Levi meg összehányja az egyelőre még érintetlen táskákat a lakásba. Ezzel szemben egy olyan jelenettel nyitunk, amit már…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.09.15 11:21:41
@elmo27:
vagy 95D, azon legalább van mit fogni ;-)
Egészen elképesztő mélységekbe tud zuhanni a szervizekben a "nemjavítás". Gábor esetében például a Candy a mosogatógép az egész szivattyúmotorját cserélte volna 30 ezer forintért, ahelyett, hogy belerakott volna egy 300 forintos kondenzátort.Történt, hogy elromlott a 3…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.09.13 18:27:07
@ColT:
én is olyan laptopról írok.
hp-ék adtak egy olyan árajánlatot, hogy hangosan felröhögtem, ügyeskezű szakértő egy Pista bácsis papírért megcsinálta... :D
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.09.13 18:30:40
@krausz2:
nekünk egy Indesit mosógép lett 2 év után panelhibás. természetesen egy héttel a garanciaidő lejárta után. asztalcsapkodás, garanciális csere, mi örültünk. letelik az újabb két év (fődarab!), megint beszart. leadtam fémhulladékként, vettünk egy rendes mosógépet, nem holmi olasz szart
Réthelyi Miklós javaslata után felmerült, hogy akár a középiskolások is fizetnének a következő évek középiskolásainak is zsebpénzükből vagy diákmunkás fizetésükből. Mivel a nem keresőkorúaktól nem lehet pénz formájában beszedni az önkéntesen kötelező támogatást, a…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.09.12 07:24:29
Ezen az oldalon összeszedünk mindent, amit tudunk. Live timming Mecsek Rallye fotópályázat Szombati összefoglaló Élő közvetítés hangban, és néha élőképben  Időterv, zárások Programajánló a családnak Skodásoknál jártunk Guy Wilks…..
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.09.11 09:40:52
esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.09.11 09:50:28
@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!:
mondjuk igaz, ha kiírnák a polgári nevét akkor háromszor körbeérné a kocsit :D
miért is elsőversenyes? (max. ezzel a nickkel)