Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killpest

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Miért pont ezt a BMW-t? 2012.09.02 06:56:20
Sejtettem én, amikor szétszedtem. Nem véletlen, hogy addig mentem vele, amíg ki nem lehetett nézni az útra a gázpedál mellett. Ja, nem, még annál is tovább. Rettenetes, pusztító rombolást végzett a rozsda, újjá kellett építeni a fél autót. De végre kész a lemezmunka,…..
killpest 2012.09.02 13:01:44
@amenta: ez az " okos furdo " erdekelne engem is , tudnal par reszletet mondani errol , vagy arrol hogy hol tudok utanezni ?

koszi
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
killpest 2012.07.03 20:59:01
@ne most:tudsz venni halk es hangos uzemodu fogaskerekes vezerlest , es messze nem ez lesz a leghangosabb amit hallani fogsz az autoban
killpest 2012.07.03 21:11:20
@ne most: lehet venni ennyi penzert motort , de ennyiert nem kapsz egy par jo aluminium hengerfejet sem , ami azert meg messze van egy egesz motortol , aztan szamold ra a szallitast es a vamot es az afat .
De az is igaz hogy ajanlott motorhoz nagyjabol mindegy milyen vezermu lancot tesznek fel , ha kompatibilis vele .
killpest 2012.07.03 21:20:24
@ne most: ez egy kicsivel kozelebb van a valosaghoz , ha legorgeted az oldalt akkor latod hogy par dollart eleg egyszeru meg elkolteni es akkor meg mindig csak egy motorod van , amit persze garanciaban visszakuldhetsz a gyartonak ha valami gond van vele a sajat koltsegeden
www.proformanceunlimited.com/specs/302_300dropal.html
A Lexus GS árpolitikája mar és horzsol, kérdés, hogy ez és a hibrid hajtáslánc elég lesz-e ahhoz, hogy végre beérje a prémium-triót és elnézzék hibáit? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
killpest 2012.06.13 13:37:34
Ebben az osztalyban mindegyik auto , E merci , A6 , BMW 5os , lexus , lancia thema ... , mind nagyon jo auto , kicsit kulonbozo filozofiaval .
Az hogy melyiket veszed az leginkabb attol fugg mennyire tetszett meg , melyik kevesbe idegesito aprosagot tudod elviselni / komoly vevokent legalabb egy napra megkapod a teszt autot , de hetvege se gond / es ilyet mindegyikben fogsz talalni .Nem baj ha tudod mire es hogyan hasznalod az autot , es mi az az extra amire szukseged van .Az autot 95%ban egyedul hasznalod , ha az evi kb 4-5 millios koltseget kibirod / amortizacio , szerviz , biztositas , benzin / akkor tok mindegy hogy 1-2Literrel tobb vagy kevesebb a fogyasztas .Altalban anyanak van gyerek , kutya es ikea kompatibilis autoja , ahol egyebbkent meg is veszi amit szeretne .
Mindegyik marka alapmotorja jo , gyorsul , megall , 200 felett tudsz menni autopalyan / de az noveli a fenntartasi koltsegeket / es a legtobb biztonsagi cucc benne van .
Lexus navi nehez , nem probaltam , de a bmw-ben nem tudom hova rakni a cigit es telefont ami szinten idegesito de ettol meg jo kocsi .
az Emerciben kicsi a hely hatul es rovid az ulespad de keveset ulok hatul ettol meg jo auto stb...
Azt meg nem art tudni hogy az autotesztelest vegzok viszonylag rovid ido alatt probalnak velemenyt alkotni egy egy autorol , de viszonylag ritka hogy amugy egy felso kozepkategorias autot hasznalnanak sajat autonak , emiatt sokszor teljesen mas szempontokat vesznek figyelembe mint az aki valoban ilyen kategoriaju autokat hasznal
Nem készülök semmi extrával. A Cougar motorját a Last Barons rendberakta, előtte se ment rosszul, de most lement a fogyasztás 16 literre. Persze még egyszer azért GPS-szel is rámérek, mert az új váltó miatt kicsit többet csal a műszer, de a legutóbbi Belsőség találkozó…..