Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T00mi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki a kilencvenes években volt gyerek, bizonyára nagyon örül majd a hírnek, hogy visszatérnek az éra talán legemblematikusabb rajzfilmsorozatai. Azokról az időkről beszélünk, amikor még mi, magyarok is idióta amerikai rajzfilmeket néztük, amiket minden bizonnyal kemény füvesek készítettek szintén…..
Nagy bajban van az ember, ha szépségversenyről kell írni, mert az ilyen műfajban újat, merészet, formabontót hozni, avagy megújítani az egész haccacárét nehezebb, mint felhúzni egy kerítést egy random határszakaszon. A szokásos eljárás ugye az, hogy jön X nő, a Miss Magyarország - Magyarország szépe…..
T00mi 2015.06.22 17:56:45
@Kopi3.14: Sixx itt nem Bódi Gusztik féle aranyesőre gondolt.. :D
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
T00mi 2013.11.25 14:01:52
(Fotó: rtlklub.hu) Tizenöt éve (október 26-án) indult a Barátok közt, a ma esti, hosszabb epizódban ezért olyan szereplőkkel találkozhatnak a nézők, akik hónapok vagy évek óta eltűntek a sorozatból. A Bors úgy tudja, hogy a jubileum alkalmából forgatott részben Vili bácsi…..
T00mi 2013.10.25 20:42:25
@ramika14:
AMC-s a Walking Dead,már ezért is fura,hogy FOX-ot emlegetnek...
A múltkor volt egy felelőtlen ígéretem, miszerint egyszer majd csinálok egy külön weboldalt az áprilisi II. Goldtimer Nyílt Napon látott régi gépsárkányokról. Valami olyasmire gondoltam, mint ez az oldal... vagy ez. Nos, kicsit jobban belegondolva rájöttem, hogy valószínűleg soha…..
T00mi 2013.06.04 08:10:53
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
T00mi 2012.07.19 20:36:42
@effendi79: Akkor jóvan,nem csak én voltam így. :),meg ment az a hülye klíma a kocsiban és pont a kezemre fújt,így az óra végére mindig lefagyott a kezem,bár ezt vezetés alatt nem éreztem,mert csak a vezetésre koncentráltam.

@ColT: Én a GTA 1-el voltam így. Piros lámpákat betartani, nem a forgalommal szembe menni,meg hasonlók.

Csak,hogy a poszthoz is szóljak,az én kresz vizsgámon egy hibapontom volt, valami átkozott keresőfényes kérdést rontottam :S,csak egy csaj előzött meg,neki tökéletes volt a vizsga, bár a forgalomba szenvedett,egyszer ültem mögötte és olyan kockás benzines volt a kocsi,hogy majd visszajött az ebédem és nem egyszer volt ilyen nála.
T00mi 2012.07.19 23:36:00
@j311: Iagazad van , én ezt még úgy is ismerem,hogy a fejfára nem írják rá,hogy elsőbbsége volt..
T00mi 2012.07.19 23:50:30
@póni77: Szerintem itt senki se azt mondja,hogy tanulás nélkül meg lehet szerezeni, hanem azt,hogy egy kis tanulás és normális logikával lehet abszolválni a Kresz vizsgát, ez nekem is elsőre sikerült,sőt az is jó amit Petra csinál,hogy a forgalmi helyzeteket elemzi,ezt én is csináltam. Nem éreztem nehéznek se a Kreszt,az EÜ-t,rutin meg a forgalmit, persze tanultam és gyakoroltam,jó oktatóm volt,aki lebaszott ha hülyeséget csináltam(nem is egyszer),de lehet kérdezni, és el is magyarázta,hogy mit rontottam el.

De szerintem minden közutón közlekedőnek fontos,hogy a másik is ismerje a Kreszt és azt be is tartsa (bizalmi elv)és a lehető legkevesebb hibát kövesse el a tesztkor,hogy késöbb ne veszélyeztessen senkit ne adj isten megöljön valakit.
Itt az év vége, egyre több lista készül és jönnek a díjátadók is szépen sorban. Az amerikai producerek (PGA) és a forgatókönyvírók (WGA) céhe is közzétette saját díjaik (PGA Awards, WGA Awards) jelöltjeit - a listákat böngészve érdekes dolgok tűnhetnek fel a…..
Vastagbőr A nap képe: Aláírták 2011.11.30 10:01:00
Jól tippeltünk, azért kapja a MÁV az 5 milliárdot. A kormány kifizeti a MÁV Cargo eladásából a vasutasoknak járó privatizációs bevételt - erről írt alá nyilatkozatot Orbán Viktor miniszterelnök és Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöke…..