Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reekaa

37 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy utolsó bejegyzéssel úgy éreztem, tartozok mindenkinek, akivel esetleg nem találkoznék az elkövetkezendő időszakban. Na nem, mintha olyan fontos lenne, de azért mégiscsak. :) Szóval hazaértünk Magyarországra. AZ utolsó városnézős napból semmi nem lett, csak ismételt laza…..
A tervezett programjainkból mindezidáig csak a pénzköltés valósult meg. Az sem ott, ahol terveztük, csak a plázában, de ott nagyon sikeresek voltunk. Főleg, hogy a legvégén, fél 10 felé (este), épp zárás előtt rátaláltam a TÖKÉLETES boltra, ahol gyönyörű dolgok voltak,…..
Reekaa 2012.08.16 17:26:43
@Apa..apa..apafej!: Nehezen tudom elképzeli, hogy ismeretlen számodra a fogalom, hiszen még emlékszem, amikor a boldogságtól kipirult arccal hazaértél egy horgászüzletből, és meélted, hogy milyen fantasztikus szakadási jellemzőkkel bíró damilt sikerült vadásznod, és hogy szákot ennél olcsóbban nem is álmodhattál volna! A forrócsokit pedig csak megittuk ;)
Vééégre ez is elérkezett, hajnali kettőkor eldobom a seprűt/zsákot/wc-kefét/bármi eszközt, ami épp a kezemben van, és ROHANOK haza. Illetve nem haza, hanem a Barbival körbejárni az egész Olimpiai Parkot éjszaka, és fényképeket készíteni mindenhol, utána aludni. Egyébként meg…..
Ma sem fog összejönni a rendes bejegyzés, de legalább a bankszámlanyitás el van intézve. A guidingosok azt mondták, hogy 100 helyett 45 font. A jogászaimat kérdezem, (mivel nem szeretnék fizetni továbbra sem, mert van akinek elengedtéka  teljes összeget) hogy elmehetek -e a jogi útra…..
Valahogy mindig együtt járnak. Először azt hiszem, részletezem a tegnapi napot, aztán egy közös kis brainstormingra invitálok mindenkit, hogy mégis mi a csudát csináljak most. Szóval ezennel kijelenthetem, hogy soha többé Londonban férfi wc-pucolás (azt hiszem, ezt így…..
Na végre eljutottam ide is. :) Kedves rajongóim, nem kell tovább aggódnotok, életben vagyok. :D Tulajdonképpen nem volt életünk ezen a héten, mert a Stadiont délelőtt is, és délután is megtöltötte 80 ezer ember, és 80 ezer ember nagyon gusztustalan dolgokat tud művelni, szóval…..
Halihó mindenki, nincs semmi baj, csak azt hittem, hogy ma majd tudok írni rendesen, de tegnap közölték, hogy ma is egyre kell menni, nem 4-re. Szóval ma sincs se bankszámla, se blog. De kitartok, és holnap TALÁN. Legalább így már majd' mindenki ajándékát összeszedtem. :D csók..
Reekaa 2012.08.10 14:57:21
A mai nap nagyon nagyon nagyon rosszul indult. Kiderült, hogy a busz, a mivel mennénk haza, csak egy nappal később indul, Tudom, hogy ez nem sok, de én mindjárt meghalok. Nem bírom ki itt tovább. Komolyan, hányok az egész helytől. Ha még egy napig ezt a kaját kell ennem, ha még egy…..
Reekaa 2012.08.06 12:50:06
@zsuzsipszilon: húúú Zsuzsi, a múltkor nagyon fájt, hogy lemaradtam a hagymás pogácsádról!!!! a keverésről meg a koktélok jutottak eszembe. nem csapunk egy koktélpartit otthon? :))
Ennyi idő van ugyanis hátra a hazaindulásig, és még rengeteg, rengeteg, rengeteg feladat. Új bankszámlát kell nyitnunk, meg kell beszélnünk ezt az adózás dolgot, és mindemellett minden nap kell járnunk munkába. Most pillanatnyilag a beosztás mellett nem nagyon van időnk élni, fél…..
Remélem ti is láttátok! Nagyon nagyon szépet úszott Gyurta Dani, és nagyon nagyon hangos volt a magyar sereg itt a táborban az ebédlőben. Néhány munkatársam belógott az élő menetre, és a helyszínen nézték a versenyt, ami elég menő azért. :) Tehát megvan a második arany is,…..
Ez van ráírva annak a kínai (vagy japán?) pénzérmének a hátuljára, amit a megnyitón találtam. Az elejére az, hogy WU JIAO, meg egy ötös, meg kínai (vagy japán?) krixkrax. Aki megmondja, mi ez, annak viszek haza valami cadbury-t. :) Most már mindenki megnyugodhat, nem vesztem el,…..
Ugye SENKI nem felejtette el, hogy ma lesz a megnyitó??? Otthoni idő szerint 21:25-kor kezdődik a közvetítés az m1-en. Azt tanácsolom, hogy az elejét azok nézzék, akik szeretik a történelmet, a közepét azok, akik szeretik a meséket és James Bond-ot, a végét pedig azok, akik…..
EESTI Eső, szél, 15 fok 2012.07.23 23:46:00
Nincs is jobb vacsora ilyenkor, mint bundáskenyér melegszendviccsel, így ezt le is fényképeztem nektek. Magam sütöttem, így a csalafintábbak már rájöhettek, hogy legyőztem az olajtól való félelmem, bizony :) Egyébként mostanában kezdek rájönni mit is jelent a változékony…..
Bizony, már 3 teljes napja. Állítólag hétvégéig így is fogja folytatni. Nagyon durva, nagyon melegünk van, és nem értjük a helyzetet. Tegnap így nem is volt kedvem elmenni dolgozni délután 4-re, a legnagyobb melegben. Ráadásul hatalmas tömeg volt. Ugyanis én eddig azt hittem,…..
Ezek vagyunk mi. A munka hősei. Tegnap ugyanis bementünk dolgozni szokás szerint reggel 8-ra, és Harry, az egyik főnökünk megkérdezte, hogy ki akar maradni 10-ig. Mármint, nem 2 órát, hanem 14-et, tehát 22-ig. Mi meg úgy döntöttünk, hogy miért is ne, szóval beálltunk a kemények…..
Reekaa 2012.07.24 14:53:37
@esztipsz: A fizetést arra az 1 napra mindenkinek elrontották, és már adtunk le új formulát, hogy mostmár jó legyen az adózás, úgyhogy elvileg a következő fizetésben mindent kiegyenlítenek majd. Majd meglátjuk, reménykedünk.

@Apa..apa..apafej!: A Barbinak nincs afro Lajosa, mert nem teper eléggé, feladta a harcot, szóval nem is elég jó. És sirályokról ne beszéljünk, mert a tábor fölött folyamatosan repkednek, és olyan hangjuk van, mintha kiröhögnének folyamatosan. Nagyon idegesítő. Hol ittál cidert egyébként? :D Cipővásárlás pedig meglesz, ezt megígérhetem! :D
Tegnap is akartam volna írni egy bejegyzést, de a tábori internet úgy döntött, hogy ne írjak. Igazából nem is lett volna benne túl sok izgalom, csak az, hogy úgy döntöttem, hogy miután már 2 napja túlórázunk, megengedhetek magamnak egy üveg sört, úgyhogy bementünk a Barbival…..
Reekaa 2012.07.23 14:14:31
@Apa..apa..apafej!: A fizum rendben van, senkinek nem fizették ki azt a napot, a következő fizuval küldik pénteken. A képeslapokat nagyon szeretem, nekem jöhet nyugodtan, ez az esős kép kifejezetten nagyon jó lett :) a nyaralás sztorit meg már várom :)
Ma volt az eddigi legrosszabb napunk, mióta itt vagyunk. (Barbinak meg nekem, ezt megbeszéltük hazafelé.) Rosszabb, mint amikor még nem volt munkánk. Ma végeztünk a székmosással, és utána csapatokat alkottunk, hogy takarítsuk le a lépcsőket. A Barbival annyira együtt akartunk…..
Reekaa 2012.07.20 22:03:25
@esztipsz: Szerinted 13 perces volt a pekingi nyitó? most komolyan??? pont emiatt a videó miatt vagyok kétségbeesve....... Lééégyszi ígérjétek meg a felvételt, apaaaa vagy valakiii!!
Reekaa 2012.07.23 13:47:56
@Apa..apa..apafej!: Kávéízű halászléé??? hogy fért bele egy kávéfőzőbe annyi, hogy mindenkinek jusson?? Azt hiszem, most nem sajnálom, hogy ebből kimaradtam...Itt egyébként már 2,5-edik napja süt a nap, nem is igazán értjük, teljesen meg vagyunk döbbenve, de élvezzük, mert jó :)
Apának valóban igaza volt az utolsó kommentjében, melyben azt írta, hogy bekerült a "nyomortanya" szállásunk a sajtóba. Egy angol és egy magyar cikk is található, kérésre bárkinek elküldöm a linket. :) Egyébként ennyire azért nem rossz a helyzet, tényleg drága, és tényleg nem…..
Remélem, a tegnapi tehetségkutatós részt senki nem vette komolyan, nem fogjuk megkínozni a tábor népét az éneklésünkkel! :)  Ma megint mentünk ugye dolgozni, és a Barbial egymástól függetlenül megállapítottuk, hogy szerencsések vagyunk, hogy ilyen jó kis csapattal dolgozunk.…..
A tegnapi post-ból csak a legjobb részt hagytam ki: azon a fantasztikus gyűlésen szóba került, hogy nem lehet alkoholt fogyasztani azon kívül, amit a  táborban vásárolsz, és azt is csak a kijelölt helyen, mert a magyarok meg az amerikaiak hangosak (a spanyolokról nem volt szó), és…..
Minden olvasómnak KÖTELEZŐ program július 27-én este valamilyen úton-módon megnézni az Olimpiai Nyitóünnepséget, mert ISZONYAT király lesz. Néztük a próbát (tudok belőle egy kis részlet táncot is), és annyira jó volt, meg volt csomó olyan zene, amiről eszembe jutottatok nagyon…..
...van ma a táborban. De mi nem megyünk le. Nincs kedvünk, illetve nekem nincs, mert ma különlegesen elfáradtunk a munkában, mert nem csináltunk semmit. Ez a legfárasztóbb, ha úgy kell tenned, mintha intenzíven dolgoznál, közben csak ott van a kezedben egy seprű, meg egy lapát, meg…..
Szerencsére Máté nagyon ügyes volt, így már újra tudom használni a gépem. Bár ő azt állítja, hogy csak bekapcsolta, és működött, de én ezt nem hiszem el, mivel nekem nem működött, így tuti csinált valamit, csak nem tudom, mit. És most: a kimaradt részek pótlása…..
Így mondják ki az angolok a Réka nevet. Nem is lenne baj, hallgatok is rá, de RENGETEG Réka van a táborban. (Barbit még csak kettőt láttunk, ebből a mi Barbink az egyik. :D) Nem is értem. Kisebb koromban, a saját kortársaim között nem volt ennyi Réka. Nagyon idegesít, hogy ilyen…..