Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Melocafe

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemlélet Korábban a hagyományos várostervezés, elsősorban a terek mérnöki szemléletű, fizikai megtervezését támogatta, egy nagyon szűk szakértői kört téve a terek jövőjének meghatározójává. Ezzel ellentétben, mi egy újabb, nyugaton már bevált…..
Sunny Corner Bar and Restaurant NEM.. Még egyszer mondom, NEM Sunny tehet róla. Én bűnöm, én igen nagy bűnöm. Tudtam, hogy a tokány rossz, nagyon rossz, mindig utáltam. Nem bírja a kényes gyomrom. De hát ez volt a déli menü értsétek meg! És azt is értsétek meg, hogy nem volt…..
MelóCafe Vega kutya a Mohában 2011.09.07 18:11:00
Harmadik állomás: Moha Kávézó és Galéria Öko minden, natúrfa, de jó kis hely ez a Moha és a záró rím: Hahaha:-).   Megszületett a dedó intro műfaja:-), de mégis ezzel a vidám sorral jellemezném a napot, melyhez az újbudai Moha kávézó is hozzátett egy…..
A kilencvenes években, amikor én is a metálkoncerteken ráztam a séróm (akkor még volt), nem voltak még emósok, így önkényesen kinevezhettük magunkat a társadalom lelkiismeretének, akinek nincs más választása, mint inni. Ilyen időkben. Vérzivatar, halálsikoly.A szomorú…..
Melocafe 2011.09.04 02:47:49
@Gtamas90: Te aztán igazi thrash-szakértő vagy: "favágóritmus", mi? Meg "tuc tác".

A "többi" zenekart meg nem ismered... Vicces vagy.
Tegnap a Normafa Cafeban, az XII. kerület Eötvös utca és a Hegyháti út sarkán egy közért melletti kis modern cukiban töltöttem én és hűséges laptopom a délutáni munkaórákat a város egyik tetején. Nyugi, pár ember, jó levegő, erdő és szép idő. De jó volt nekem:-) A…..
Egy szép szerdai nap délutánjának négy óráját töltöttem a Szilágyi Erzsébet fasor árnyas kis helyén a János kórház szomszédságában. A kiszolgálás kedves volt, a pincér lányok érdeklődtek, hogy mit kívánok.  A tolakodásnak semmilyen gyanúja nem merült fel,…..
MelóCafe Melocafe indul 2011.08.31 20:23:21
Állandóról bizonytalan életformára és munkára váltottam. Annyit elárulok, hogy szellemet mozgat és nem hoz sokat a konyhára. Mivel az utóbbi tényező erősen korlátoz, így az irodabérlés sokutcányi távolságban van, viszont az otthoni macskamagányban történő munkavégzés két…..