Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atikoma

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak tessék, csak tessék! Újra Atlantis football videó az internet rengetegében! Mesés cselek, hatalmas gólok, rettegett védések! Rázkódó kamera, éles vágások, nem ideillő zenei aláfestés! Az első fikázásnál törlés!www.indavideo.hu/video/Atlantis_-_Team_Scitec_2008..
Bár a nyár nem most kezdődött, a blog már régóta pihenőállapotba került, talán érdemtelenül. A 2010-es szezonról a mérkőzések értékelését lehet, hogy már sose fogjuk ide feltölteni (egyszerűen elfogyott az írókedv), de egy summázást azért megejtünk. A 18 csapatos…..
A szubjektivitás nagy úr. Életemben nem hagytam még ott koncertet, színház-, vagy mozielőadást, de még talán konferenciát, vagy egyéb rendezvényt sem. Nem így neveltek, meg nem is szívesen bántok meg másokat, főleg ha dolgoztak vele. Maximum én vagyok válogatós, de ezért meg…..
Az eseményről kutatva találtam a következő bejegyzést (http://www.mymusic.hu/20090914_jacko_show), amelyből a legérdekesebb részletet emelném csak ki:"...A koncerten Danny Ware-t láthatjuk Jacksonként, aki az elmúlt tizennégy év során is sokszor ”helyettesítette”…..
Nagymama el, akkor egy kis ujj-átmozgatás. A hivatalos programja a mai Jackson Tribute koncertnek, directly from Eventim: (http://www.eventim.hu/portal/hu/kultura/show/jacko_show_a_tribute_to_michael_jackson/61283/) …..
Most értünk haza. A klasszikus Chuck Norris viccet átformálva, már elszámoltam a végtelenig. Kétszer. Az érzelmeim nem csitulnak. Nagymamát elengedjük (ő vigyázott a legkisebbre - ez újabb felesleges invesztíció...), utána vissza a bloghoz...
Atlantis FC No kommentár 2008.09.11 12:32:00
Én mondtam, hogy duplázzunk. A tavalyi évben a Csiga elleni utolsó 2x-es téttel bíró mérkőzésen sikerült megszerezni a második helyet, idén a nálunk 2 ponttal jobb NO CFC ellenében egy standard és egy elmaradt mérkőzésen dőlt el a bronzérem sorsa.A megállapodásnak megfelelően…..
Egy éve történt, hogy egy duplázódó mérkőzésen talán a szezon legegyenletesebb teljesítményű mérkőzésén a Csigát 6:3-ra legyőztük, így beteljesítve a bajnokság kezdetén megálmodott dobogós hely célkitűzést.Azóta a TPS Csiga erősebb lett, mi meg jóval gyengébbek, az…..
Mivel úgysem olvassa senki ezt a nyomorult weboldalt, gondoltam senkit nem zavar, ha ilyen idiótizmusokkal töltöm meg.Alább az utolsó 30 nap képernyőfelbontási statisztikája, amiből kitűnik, hogy legalább 1 kínai is olvassa a weboldalt (1280x800 egy nagyon durva vertikális arányt…..
4 mérkőzés után újra sérülés, úgyhogy az alsóházi rangadókat megint csak szurkolóként kezdhettem meg. Az első mérkőzés egy "szokásos" egál, így már 4 győzelem / 4 döntetlen / 4 vereséggel (igaz negatív gólkülönbséggel), a második egy utolsó pillanatban…..
A mai estével elszállt az utolsó, még elméleti lehetőségünk is a felsőházi utolsó, azaz 6. pozíció megszerzésére. Kemény, nagyiramú mérkőzésen a szezon harmadik egálját is elszenvedve, nem arról szól a történet, hogy zsebbe volt a három pont, illetve mégis. Mindent…..
Eseménydús óév után eseménydús újév várható, a két legfontosabb alapelv, amely mentén az Atlantis Football Klub a működési modellt képzeli: FEGYELEM és FIGYELEM. Ezekről és a ezüstérmünket megünneplő ünnepélyes ünnepségsorozat ünnepségéről bővebben a következő…..
Megkezdődött a téli szezon, rövidebben a nappalok, sűrűsödnek a hétvégék (karácsonyi ajándékbeszerzés), lustul a szerző. Az első négy mérkőzés alapján a csapat nem rossz, de nem is jó. Egy szoros, sajnálatos módon elvesztett mérkőzés az El Nino ellen (leánykori nevén:…..
Az óraátállítás sem segített, a 6 órás mérkőzés villanyfény és szemerkélő esőben indult. Mindkét csapat csere nélkül, nálunk a korábbi harcos Honvéd Budai mártírjai még mindig önként vállalhatónak nem mondható száműzetésüket élték.A derbi papírforma szerint…..
Doggy style again. Bostoni utazásom alkalmából nem erősíthettem kiváló csapatunkat, however lehet, hogy egy fatális bírói melléfogásból fakadó, teljesen igazságtalan (ld. előző mérkőzés leiratát) egymérkőzéses eltiltásomat kellett volna töltenem. Így marad Ede koma sms…..
Doggy game. Azt lehetett sejteni, hogy Vilmos (Csaba) barátunknak nem lesz egyszerű mérkőzése, de hogy jómagam is csak 13 percet tölthetek a kiváló minőségű műfűvön, jómagam sem gondoltam. És ez még bőven azelőtt volt, hogy békaemberekkel találkoztam volna. Jó, mondjuk azt meg…..
Ezt sem hittük volna... 11 év kemény munkája, rendszeresen meg nem rendezett edzések, végigivott és evett edzőtáborok és többszörös csapattag-cserék után, elszenvedtük a Atlantis FC első dobogós helyezését...