Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatazlehet

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben roppant kíváncsi lettem hogy mi a helyzet a magyar "csodagyógyítói" tevékenységekkel. Azt kell mondjam, picit meglepődtem: olyan mennyiségű humbug-gyógyító terjeszti magát az…..
SZATURNUSZ A VÍZÖNTŐBEN - 2020.12.17. 2020. december 17-én, magyar idő szerint 06:04-kor a Szaturnusz 27 évre elhagyja a Bak jegyét, a Vízöntőbe lép és egészen 2023. március 7-ig ott is marad. Ebből már kaphattunk egy kis ízelítőt, amikor is tavasszal, egészen pontosan március 22-én először lépett…..
Kos A hét közepén esedékes Telihold hatása napokig érezhető lesz, pozitív energiák vesznek körbe, s cselekvésre inspirálnak. Jól teszed, ha bátor leszel és új dolgokba fogsz. Ez a hét arra alkalmas, hogy lezárj néhány régi dolgot, de azonnal indíts is el újakat! Ne félj a…..
A mai nap úgy gondoltam, hogy bemutatom nektek a világ legjobb inspiráló idézeteit, hogy titeket is motiváljon, fejlesszen, emlékezzetek rájuk és nem utolsó sorban, hogy esetlegesen valami értelmes dolog is ellepje a közösségi oldalak hírfolyamait. Olyan idézeteket mutatok, amelyre…..
Munka, túlóra, család, háztartás, egyéb kötelezettségek. Sok ember gyakran stresszhelyzetben érzi magát. Alig jut idő saját magadra. Ennek ellenére fontos, hogy vigyázz magadra és ne felejtsd el a céljaid. Mivel nagy a veszélye annak, hogy a saját magadra jutott idő egyszerűen csökkenni fog a napi…..
Újbuda, Csepel… Józsefváros. Az bennük a közös, hogy a fideszes polgármesternek és csapatának idén tavasszal hirtelen nagyon fontos lett az óvodák összevonása, pedig a kampányban egyikük sem jelezte, hogy ezt tervezi. Sokat tanul a Fidesz Gyurcsánytól: egyik sem bontja ki az…..
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..