Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taragia Mark

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mentők blog Human error 2012.05.14 18:52:00
Pénteken állt bíróság elé az a fiatal doktornő, aki tavaly februárban egy rosszullévő cukorbeteg vércukormérőjén a high (HI), azaz rendkívül magas jelzését hibaüzenetnek vélte, majd a betegnek kristálycukros vizet adott. A férfi néhány órával később meghalt. A 27 éves P.…..
Taragia Mark 2012.05.14 23:44:29
@VRbagoly:
"nekem az jött le, hogy a kiscsaj nagyon nem volt képben, ráadásul nem is érdekelte, és a saját bizonytalanságát agresszióval és a magabiztosság imitálásával próbálta pótolni. "

Pont ez a viselkedés jelzi, hogy maga alá csinált kínjában, és nem tudja jóvátenni soha "
Taragia Mark 2012.05.14 23:56:58
@NIL7: Ismereteim szerint nem.
Kis gépeknél helybe jönnek betanítani, nagyoknál pedig tanműhelyekben kurzusonként oktatnak, és vizsgáztatnak.
Akárhogy is fáj időnként a közszolgálati média vezetésének, az MTV-t már csak az idősek nézik. Talán mert megszokták, hogy az állami egyes a fontos tévécsatorna, talán, mert idegesíti őket, hogy Antal Imre és Kudlik Juli helyett a többi adón mostanában az a műsor, hogy…..
Taragia Mark 2012.03.17 02:07:54
@Gáborom: habonyárpádorbánfőtanácsadójánaknője.
Nagyszabású katasztrófavédelmi riasztási gyakorlat zajlik a mai napon, amely során huszonötezer embert mozgósít a katasztrófavédelem. 2500 sziréna fog megszólalni szerte az országban, tizenhat tévé és rádió közöl majd közérdekű közleményeket... olvasható a mai hírek…..
Taragia Mark 2011.11.21 15:10:29
@sankó panza: Ekkora teherrel a saroknál -ha még megvan-kiköpöd a tüdődet a szíveden keresztül. Merre futsz? Mert megvárnálak valahol:-D

"háború, ufó, világvége" idén elmarad:-)
Taragia Mark 2011.11.21 17:31:01
@sankó panza: Jó túrázást évekig!! Az az igazi élet. Már második blog, ahol teljesen ártatlanul bámészkodva szembe kerültem a túléléssel.

@Eugenie Danglars: Nemrég láttam a Jelek c. filmet. Pont ezt csinálták:-))

Nem tudom mit csinálnék katasztrófa alatt, asszem kerülném a tömegeket, a rendfenntartó erőket, ilyesmi:-(
Ezen a hétvégén is ragyogó napsütésre számíthatunk, csapadék sem várható, úgyhogy akár örülhetnénk is, ha nem lenne szmog. Ha valaki ennek ellenére kimerészkedik, akad azért tennivaló a kertben.- Famennyiségtől függően megint mindent szép színes levél borít. A fák minden…..
Kedves Olvasóink! Újra jelentkezik a Szkepticista Gyülekezet - az áltudományok, városi legendák, mítoszok, hoaxok és elavult hiedelmek (pl. babonák, vallások) esküdt kihívója és szertefoszlatója. A Gyülekezet célja, hogy számtalan képzett, valódi szakember (matematikusok,…..