Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parti_giano

0 bejegyzést írt és 18478 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Köszönet kommentelőnknek, aki rákérdezett...  1. Műbalhé a tudósok körül - című írásában esett neki a Magyar Tudományos Akadémiának a University of Kaposvar egyetemi tanára Prof. Dr. Alvincz József.  2. A homoszexualitás tanulmányozásával és "kamuszakok" indításával vádolta meg a CEU-t a…..
hetes jég Deja vu 2018.05.15 04:59:41
A jelen Hermészeihez, a Ma Messiásaihoz,... Mintha a világ a vélemények halálát vajúdná magából. Írtok, írtok és írtok rendületlenül, kiáltotok és kiálltok, nem kozmetikáztok, hanem inkább kockáztattok, és sok-sok, mondhatni temérdek időt áldoztok arra és azért, hogy valamiképpen jobbá váljon a…..
parti_giano 2018.08.24 14:17:39
@hacsaturján: hagyja már, ez a szaros affér csak a keresztény punkoknak a klebersbergi kultúrfölény újraértelmezése. a főnökük meg valami perszonálunióról derivál ködös fejében, oszt így jelölteti lányával a kiszemelt területet.
parti_giano 2018.08.24 14:18:29
   Parragh László csempe- és szaniterkereskedő elmagyarázta Krúg Emíliának (ő az ATV műsorvezetője) az alapkutatást. A mibenlétét nekije, hogyan látja ő, a csempe- és szaniterkereskedő az alapkutatást.  Gondoltam, hogy én meg elmagyarázom Parragh úrnak a szaniterkereskedést. Nem, nem tudom mi az a…..
       "A genderlobbi érdekében hazudik a HVG-n futtatott MTA-doktor" -írja GFG valamelyik bérgyilkosa a rezsimblogon.       A "Soros-egyetem tanára" nem fért bele a címbe, csak a következő mondatban szerepel. A "migránssal látták" és az "Alföldi Róbert ízű selyemcukorkával akart kutat mérgezni"…..
parti_giano 2018.07.29 13:46:16
@Jean Claude: ez maximum egy standup, nem tragikomédia. nincs itt az, hogy egy évadra írunk egy előadást. még egy hétre sem terveznek előre, ez a kulturális átalakítás szeptembertől egy humort nélkülöző bonmot, reakció a seggnyalók sírására.
       Szijjártó Péter kül- és futsallügyi miniszter bejelentette, hogy addig idegesítette Indiana állam kormányzóját, amíg az alá nem írt egy Indiana állam számára teljesen értékelhetetlen megállapodást arról, hogy képzést indít a Notre Dame egyetem Budapesten (és talán Piliscsabán is).        A…..
parti_giano 2018.07.27 10:11:20
@jotunder: schmidt máriáról még azt sem lehet elmondani, hogy egykor jobb napokat látott.
egyébként meg e gesztusért talán valamelyik mamelukot meghívják south bendbe előadni? mert ennek az ügynek is pénz szaga van.
parti_giano 2018.07.27 19:48:55
@jotunder: minek jelölni? az ilyenért automatikusan jár a lovagkereszt.
      " Az Egyesült Nemzetekben tudatos döntést hoztak arról, hogy megkülönböztessék a palesztin menekülteket az összes többi menekülttől – állítja Joan Peters újságíró, aki azt is tudni véli, hogy mivel a palesztin menekültek továbbadják státuszukat a leszármazottaiknak, ezért lehet óriási a…..
parti_giano 2018.07.21 14:27:10
     Most azt írja ez az izé...    "Az Angliába költözött magyar nem lesz angol, akárhogy erőlködik. Ha gyermeke Angliában születik és nő fel, akkor ő valószínűleg angol-magyar kettős identitással fog rendelkezni, de szerintem valahol joggal mondanák rá az angolok, hogy igazából nem angol.…..
    A rezsimsajtó szerint Birkner Zoltán lesz Pálinkás József utóda. Kiemelik, hogy Birkner tizennyolc éven keresztül vezette a Pannon Egyetem nagykanizsai kampuszát. Palkovicsot idézik: „Ehhez olyan vezetőre van szükség, aki maga is érti azt, hogy mit jelent a vállalati innováció vagy a start up…..
   A parlament.hu oldalon látható az Alaptörvény hetedik módosításának tervezete. Ebben található az alábbi módosítási javaslat.    Az Alaptörvény R) cikke a következő (4) bekezdéssel egészül ki:„(4) Magyarország alkotmányos önazonosságának védelme és a struccokkal folytatandó - akár intimnek is…..
Nem sok olyan magyar regény van, melyre jobban illene az ismert latin mondás, habent sua fata libelli (a könyveknek is megvan a maguk [bal]sorsa) mint Móra Ferenc kisregényére, a Hannibál feltámasztására...
parti_giano 2018.05.11 09:35:06
Az elhíresült mondásairól hirhedt Kövér László azt találta mondani:  "Kívánok tehát a következő 28 évben is sok ilyen "korrupt" kormányt, mint a jelenlegi, hogy miközben "mindent ellop", az ország mégis ilyen ütemben épüljön, és minden családnak több maradjon a pénztárcájában." Kedves…..
parti_giano 2018.05.09 22:37:42
@Orica Középföldi: nem is munkácsyéra. :))
parti_giano 2018.05.10 05:52:30
@jaegtoer: ja, a harkály az ő kardiológusok.
parti_giano 2018.05.10 13:53:30
@jaegtoer: komiszszart akartál írni, szerintem.
              A szöveg nagyjából száz oldal és teljes egészében letölthető.          Erről a könyvről írt az index.hu, emiatt őrjöngött Németh Szilárd. Ha valaki bele akar olvasni, egy kattintással megteheti. ..
parti_giano 2018.04.30 20:55:12
@fortin2: mert az eddigi tapasztalatai azt sugallják neki, hogy befolyásolhatja fidesz/orbánt. aham, ezért álltak bele oly tökösen a véleményükbe ezek a keresztény izék.
          Kiválasztottam egy teljesen random káslerséget és eltöltöttem vele tíz percet. íme az eredmény. Ez a pasi tényleg nem tud hibázni. "Az első hasüregi műtétet például 1780 körül végezték, valamelyik amerikai farmon. Egy nőnek nőni kezdett a hasa, azt hitték, hogy terhes, de csak nem…..
parti_giano 2018.04.27 10:35:20
@Jean Claude: mélységes egyetértésem.
parti_giano 2018.04.27 15:53:13
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kásler miklós, matolcsy györgy: a sebészet története a tízparancsolattól az ősmagyarokon át napjainkig. lek. németh szilárd. bp., pallas athéné domus animae alapítvány, 2018.
parti_giano 2018.04.29 15:07:41
@kisa: vagy stockholm szindróma , persze. :))
   "Aztán jött a matematika, a Gödel-szabály, amely annyit tesz, hogy nem lehet olyan matematikai képletet felírni, amit ne lehetne egy másik matematikai képlettel megcáfolni. "  (Kásler Miklós)  ..
parti_giano 2018.04.26 09:40:50
@Tehéntőgy: szabados még tapsol is, intézménye lesz.
       Nyugalom.... Mondom, nyugalom. Még el sem kezdtem a posztot.      A kérdés az, hogy konszolidálhatja-e úgy Orbán a hatalmát, hogy azzal már egy tisztességes ember teljes önfeladás nélkül együtt tudjon élni.       Macron és Merkel válaszút elé állíthatja Orbánt. Vagy elkezd többé-kevésbé…..
parti_giano 2018.04.24 15:49:39
@seol: igen, minden mást, egy rén bánta ezt a nagy gondolkodást svédországban.
   "    Ezért is mondtam el már sokszor és mondom el most is, hogy a közgáz a CEU-val versenyez Magyarországon. Ez egy ilyen helyzet és most hagyjuk a politikát! Mi velük versenyzünk itthon. (lánczi) "   A Corvinus jelenleg is aktív oktatói közül, tudomásom szerint közgazdaságtudományi…..
parti_giano 2018.04.14 20:46:04
@Wolff: mol. mindig a magyar országos levéltár jut szembe. persze, tudom, magyar nemzeti levéltár lett.
@Albrecht Neumerker: "minek elüldözni, ha le is lehet lőni?" - semjén zsolt
    I.  Jürgen Kloppert még Sztálingrád előtt vezényelték az orosz frontról az észak-franciaországi Combles-ba.  A szerencséjét annak köszönhette, hogy a Führer valósággal rajongott Klopper százados  Ház a domboldalon című regényéért. Hitler úgy gondolta, hogy a regény egyik karakterét , Rutmayer…..
hetes jég A nemzet és... 2018.03.25 19:09:41
Nagy Károly (768-814) terjeszkedési politikája következtében ellentétbe került a szomszédos népekkel, közöttük az avarokkal is. Az első hadjáratot ellenük maga Károly vezette 791-ben, amely az avarok “fölperzselt föld” taktikája következtében súlyos kudarcba fulladt. Sajnálatosképpen, az avar…..
parti_giano 2018.04.06 08:34:40
@jaegtoer: a vatikáni hittani kongregáció megállapítása szerint súlyos blasszfémia bayert és a keresztet egy mondatban emlegetni.
parti_giano 2018.04.06 13:51:12
@hacsaturján: ha meghívják, oszt egy lendülettel celebrálna egy misét a hajdanvolt ellentengernagy lovasszobráért.
               "Felejtsek mar el a szoros talpuak, hogy ok magyarok! Romaniaban elnek, ott rendezkedjenek!"       "Azért mer tud magyarul attól még nem magyar én is tudok németül mégsem vagyok német Erröl ennyit"       "Csak a DK fogja eltörölni a szavazati jogukat, és az ukrán…..
A Nemzetek Szövetsége („a” Népszövetség) az ENSZ elődje. A szövetséges hatalmak a párizsi békekonferencián 1919. január 25-én kezdeményezték a Népszövetség létrehozását. Létrehozását a párizsi békekonferencia írta elő, amelyben Woodról Wilson amerikai elnök javaslatára alkotta meg a Nemzetek…..
         Nem szeretnék egy igazán liberális Magyarországot.        Egy igazán liberális Magyarországon nagyon sokan éreznék magukat rosszul azok közül, akik lényegesen konzervatívabbak az európai átlagnál, tisztességes emberek, akikkel a legtöbb kérdésben szót lehet érteni, pár dologban meg nem.…..
parti_giano 2018.03.23 19:06:51
@jotunder: menj el szavazni, ezzel megteszed, amit kell.
parti_giano 2018.03.23 21:19:38
@heptakontanonaéder: a svábhegyi gyülekezet oszlopos tagja, de politikus. azért magyarország legnagyobb felekezete a kaotikus (sic!). mondják, hogy a lelki barátja a balog nevű református lelkész. a bibliai idézetek hibáit e kapcsolatban kéne keresni?
parti_giano 2018.03.23 21:25:18
@jotunder: nyilván elég pesszimista vagy mostanság.
   " Ideje annak, hogy tanuljunk a Bourbonok hibájából, és merjünk nekifogni az emberi kozmosz, a rendezett világ, a normalitás restaurációjának.   (Szilvay Gergely)     A Pázmányon hizlalt sutyerák nekifog az emberi kozmosz restaurációjának. Eközben halálos fenyegetések érik a Magyarországon…..
ép napot. Kellemes ünnepeket! és ne hagyjuk elvenni az ünnepeinket! Most hirtelen ennyire telik és ennyire futja. Már a Karácsonyba is beleszarik a nemzeti vezető. Nem kicsit, nem nagyon. Ahogy és amennyire egy hatalommal rendelkező elképesztően műveletlen, kirívóan bunkó, és minden példát…..
parti_giano 2018.02.05 13:12:31
@jaegtoer: @Orica Középföldi: na, most én a pénzosztáson kívül ilyen hangulatúnak tartom a kormányüléseket is. nemhiába állította le a miniducse még a jegyzőkönyvezést is. van egy ilyen mlm-es része:
"tapsoljuk meg sanyi bácsit, hogy túl van 200 milliárdos lenyúláson. brávó!"
és van egy ilyen rálicitálós része:
"mennyivel jobbak vagyunk mindenben mindenkinél. mindenkinél is!"
parti_giano 2018.02.05 17:29:47
@jaegtoer: padam. itt meg a bencsik haverja, a gajdics ment a pofonerdőbe.

hvg.hu/itthon/20180205_Schiffer_egyetlen_mondattal_semmisitette_meg_a_Magyar_Idoket
parti_giano 2018.02.06 06:41:02
@jaegtoer: a morzsák, amik hullanak a felcsúti disznótoros pajtakaszting asztaláról, gazdára találnak. karácsony meg mintha húsvétnek képzelné magát.
Mert egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a migránsoktól. (1 pont)Mert kaptam egy trafikot és nem szeretném visszaadni az előző tulajdonosának. (100 pont)Mert én is részesülök az intézményes korrupció áldásaiból. (100 pont)Mert csak ez a kormány támogatja a családokat. (1 pont)Mert…..
parti_giano 2018.02.03 17:06:29
@Kettes: mondják, nem lehet 2,5 millió hülye. pedig de.
parti_giano 2018.02.04 13:41:21
@kuszkusz1: a kék halál. de nem. narancssárga.
parti_giano 2018.02.04 18:01:30
@incze: de a járókötélen vezetett idióta a kárhoztatot sem érti. a feloldozást meg végképp. ezekkel megbízza/megbízta a nagytestvér.
          Kicsit megbolondult Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd közös lista (höhö) miniszterelnök-jelöltje. Ami nem baj, szavaztam én már kicsitbolondokra az életemben, semmi problémám nincs a kicsitbolond emberekkel, amíg nem kezdenek bökdösni az ujjukkal, és egyelőre nem látszik, hogy Karácsony…..
parti_giano 2018.01.31 20:24:43
@legeslegujabbkor: már az első lépésnél sikeresen tökön rúgták magukat.
parti_giano 2018.01.31 20:31:17
@jotunder: bojkot kellett volna, de már 2014-ben. a tényfeltárást nagyrészt úgyis az oknyomozó portálok végezték el, ebből csináltak interpellációkat az ellenzékiek. hadházy, ángyán kivételek. és lám, lmp-hez köthetők, ungár ide vagy oda. furcsa konstellációk vannak itt.
parti_giano 2018.01.31 20:35:11
@legeslegujabbkor: hol van közhangulat? még a zavecz, medián és a tárki sem méri ezt.