Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enpe

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fideszes Rogán Antal, Babák Mihály és Kapus Krisztián szombaton benyújtott egy módosító javaslatot a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényhez. A módosítás értelmében a harmadik országbeli (vagyis EU-n kívüli) emberek…..
enpe 2012.10.31 13:44:54
@Shyad-Khourongai: Elnézést, de azt hiszem, itt már leírták: a 70 milla nem egy direkt "fejpénz", hanem ekkora összegért államkötvényt kell venni az igénylőnek. Azaz "használatra" ideadná Magyarországnak. A tőkét visszakapja a futamidő (5 év) végén, a kamatot előre nem lehet tudni. Az illető hitelez Magyarországnak, az pedig az adósa lesz (pl. Changnek...). Biztos kell a pénz, úgy tűnik kelendő árut, értelmes szolgáltatást nem tudunk kínálni külföldnek...
enpe 2012.11.04 08:47:42
@Shyad-Khourongai: Itt: szabotazs.blog.hu/2012/10/31/a_legbefogadobb_legszabadabb_nemzet_a_hazat_arulja is olvasható egyfajta vélemény. Ő sem érti miért...
2010 óta tartó sunyi vagy teljesen nyílt államosítás egyik legszebb nyilatkozata látott napvilágot tegnap. Minden benne van, amitől legszívesebb falnak rohannak az ember, és ami miatt a Fidesz valóban az MSZMP, csak a XXI. században. "Az időjárás-előrejelzés monopólium, nagyon…..
Láttuk, már a Flórián Üzletközpont irodaház-szálló-pláza komplexummá alakítása is alaposan megváltoztatná a tér hangulatát, hát még milyen lenne egy csónakázótavas-szőlődombos átépítés? Még februárban kaptam meg ennek a jókora PDF-nek a linkjét, melyet bevallom csak…..
A Mikulás manóinak igyekezete nudli lehet ahhoz a sürgés-forgáshoz képest, amit ma reggel 8-ig produkálhattak az ország polgármesteri hivatalaiban. 30-án este jelent meg ugyanis a hír a kormany.hu-n, hogy Kövér László aláírásával ellátott "személyre szóló" Alaptörvénye…..
enpe 2011.09.01 23:08:37
@csizsikpizsik: Hány éves vagy királyfi, hogy még hiszel a mesében? (Azért mert van egy (pl. kamu) hirdetés, nem jelenti azt, hogy nincs lezsírozva a dolog....)
Egyszerűen imádnivalóak a sírvaröhögős politikusi nyilatkozatok, mikor a delikvensek a legképtelenebb dolgokat is képesek fapofával, kígyóbűvölő tekintettel, és a hülyegyerekeknek (esetleg külföldieknek) fenntartott lassú és tagolt mondatokkal, hóttkomolyan a szemünkbe…..
enpe 2011.08.31 11:24:35
@Virág et.: "Az állami vezetőknek igenis reprezentálni kell..." és akkor mennyivel megy jobban az országnak? És ha mondjuk emelnénk a reprezentáció szintjét teszem azt gyémántokkal kivert Lamborghinivel? (Persze csak szigorúan a közjogi méltóságoknak. KE, AB, OGy, LB, ME - csak 5 db!) Akkor még jobb lenne az ország helyzete? Nem az eszükkel kellene inkább villogni? "nem látszanánk Európa szegényemberének középkategóriás autókkal.." pedig azok vagyunk...innen csak a hasznot viszik ki a "befektetők".