Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stickerey

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég látott napvilágot a hír hogy a várva-várt Silent Hills játékot elkaszálták, sosem fog elkészülni. Ez több szempontból is szomorú, hiszen baromi nagy nevek övezték a projektet. Ott volt eleve Hideo Kojima (MGS-sorozat) és Guillermo Del Toro filmrendező, a főszerepet pedig a The Walking Dead…..
stickerey 2015.05.02 08:29:56
@norbert79: Már a PT-t is leszedték a PSN-ből :(
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
comment:com Megújultunk 2015.03.11 13:02:54
Úgy 11 éve, ezzel a poszttal indult el az index médiamegmondó blogja, amire azóta a szerkesztőség egykori és jelenlegei tagjai közül nagyon sokan írtak és írnak is még, született 21 881 poszt, 436 001 komment, az összes lapletöltés 168 717 930 volt, a legjobb nap 336 976…..
Mindenfajta kommentár nélkül itt a Metallica, a Red Hot Chili Peppers, Elton John, a Slipknot és a Stone Sour koncertje a múlt heti Rock In Rio fesztiválról:   ..
A Zöld Pardon az idei szezon sikeres és problémamentes rendezvényei, a további működése mellett kiálló több százezres tömeg, valamint a lakossági panaszok hiánya miatt közterület-használati szerződésének meghosszabbítását kérte a XI. kerületi önkormányzattól.…..
stickerey 2011.08.31 09:49:51
@ZBR: Te szerencsétlen hülyegyerek, nem vetted még észre, hogy ebben a teliszart országban senkinek sem kell fizetni a múltban elkövetettt bűneiért?

Persze, az olyan helyeket amelyik több tízezer fiatalt szolgál ki minőségi koncertekkel, az már túl jó egy olyan országban, amit próbálnak elpusztítani... de lehet egyszerűbb a magyarázat. Lehet a vén köcsög irigy a sok fiatalra, akik megpróbálnak élni... szerintem igen egyszerűen csak rohadjon meg az összes fasz
 ..
stickerey 2011.08.31 09:53:31
@HalivudEstevez: Állítólag többmillió embert ment tönkre a Fidesz miatt. Ja meg az MSZP miatt. Ja meg az összes faszfej miatt, akik a parlamentnek nevezett maffiaközpontnak tengenek-lengenek. Ezeket nem akarják bezárni? Mondjuk az október 30. nekik is jól hangzana.