Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bufesrac

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint írtam korábban a GS megfertőzött a túraenduro lázzal, majd megkaptam a Caponord 1200-t is egy kiadós teszthétvégére és persze a barátnőm is kipróbálta ezeket velem és az igazság az, hogy a Tuono-tól ezeken mind a kettőnknek sokkal élvezetesebb volt a motorozás. Neki nem egy…..
Szeretem a Ludum Dare pályamunkáit, mert a rendkvül rövid idő ellenére igen színvonalas művek szoktak születni. Az egyik ilyen a legutolsó versenyről a Steam Heart, ami egy steampunk környezetben zajló vegytiszta lövöldözés. A grafikától természetesen ne várjunk nagy csodát, de…..
Évköszöntés helyett ezúttal évbúcsúztatásként jön a Where is 2016?, természetesen Skutnikkal idén is utánajárhatunk, hová tűnt Damon Hill az új esztendő? Reméljük mindenkinek meglesz, így átléphet egy boldog, munkakerülésben gazdag új évbe. :)..
    Az RPG-k talán nem a legalkalmasabbak arra, hogy 5 percig jól szórakozzunk. Ezek rendjén hosszabb távú befektetések. A Sacred Treasure szerencsére nem egy Diablo mélységű szerepjáték, így tudom ajánlani mindenkinek, aki egy kicsit is fogékony a karakterfejlesztős játékok…..
Nem ismerek olyan gyereket amelyik ne rajongana a munkagépekért. Bevallom nem sok különbséget tudtam tenni a markoló és buldózer között. Egészen ideáig. Gondoltam kiszélesítem ismereteimet munkagépek terén és megtanítom a fiúknak hadd villogjanak az oviban. Homlokrakodó:…..
Főhősünk még mindig menekül a zombik elől ilyen-olyan járgányokkal, így az Earn to Die 2: Exodus se változott sokat az előző részeihez képest. Még mindig megyünk, öljük az élőholtakat, majd a kapott lóvéért fejlesztjük a járgányunkat, és így tovább. Egészen addig tart…..
Munkakerülő játékok 42 2015.03.25 08:00:00
A Juxtapose annyira elgondolkodtató, hogy nekem még mindig nem sikerült rájönnöm arra, végülis mi lesz a vége. Az biztos, hogy a pályán található négy gömb ügyes elhelyezésével bizonyos eseményeket tudunk kiváltani, és minden ilyen végén kapunk egy igét "jutalmul". Hogy mi…..
Minden tiszteletem Csabáé és gyermekeié, ugyanis azzal küldték be a Swindler 2-t, hogy nekik rettenetesen sok boldog percet okozott. Ugyanis ez a Nitrome műve (ordít róla), és mint ilyen, szemétparasztságban hű maradt a készítőkhöz és az elődhöz. Aki esetleg nem ismerné: egy…..
    A mai találat messze a legjobb játék az utóbbi pár hétben. Szépek a rajzok, ügyes a játékmenet, és nyomokban még kreativitás is előfordul benne. A Shape Shifter 2 tulajdonképpen egy platformjáték, melyben nem meglepő módon a főattrakció az alakváltás. Konkrétabban…..
  Nagyjából egy hete ajánlottuk nektek a Family Rush nevű csodát, amit sokan jeleztek, hogy kifüggtek. Sajnos nincs második rész, de egy nagyon hasonló játékmenettel megáldott unaloműzőt hoztunk mára. A Fire and Might-ban kedvünkre ölhetjük sárkányunkkal a városlakókat, és…..
Jó ritmusérzékkel is kihívás, anélkül egyenesen szemétparaszt a Swtich Bot. Pedig egyszerű: ugrálunk platformról platforma, közben pedig színeket váltogatunk attól függően, hogy átmenni akarunk rajta vagy ráugrani. Ez onnantól macerás, amikor ugrás közben kell ugyan azon…..
Zárjuk a hetet és egyben az évet egy kiadós disztrojjal. A Road of Fury 2 arról szól mint az első rész: megyünk, ölünk, fejlesztünk, megyünk, ölünk, fejlesztünk és így tovább. Kiadós darab, így valószínűleg az újév első napjaira is elég szórakozást nyújthat...
A hét közepét ünnepeljük egy kiadós zombiöléssel. Láttunk már sok a Zombo Buster Risinghoz hasonló játékot: adva vagyon egy bázis, amit szépen meg kell védenünk a ránk törő zombihadtól. Új egységek, fejelsztési lehtőségek, sokféle ellenfél, avagy mindent tartalmaz, amit…..
Búcsúzzunk a héttől (de jó ezt már szerdán leírni) egy laza szemétparasztsággal, nevezetesen a Just Type Thisszel. Csak gépelni kell ugyan - azt viszont eléggé gyorsan ha nem akarunk a különféle csapdák aldozatává válni. Ráadásul előzetesen nem tudhatjuk honnan fog jönni az…..
Ma ismét akciódúsabb játék jön a Rogue Soul 2 személyében. Eléggé hasonlít a péntekire, legalábbis az alapok ugyna azok: megyünk előre és öljük az ellenséget. Cserébe viszont jóval kifonomultabb, jóval több benne a fejelsztési lehetőség, egyszóval valamivel tartalmasabb…..
Sajnos hiába van péntek, a hétvége még egy napnyira van. Az emiatt felgyülemlett keserűség levezetésére kitűnően alkalmas az Uber Commando. Pofonmegyszerű a feladat: megyünk előre és lőjjük az ellent (illetve azt csinálja a gép amgától, mi csak célzunk és próbálunk nem…..
Átmegyek én is szűkszavúba. Előzmény linkekkel itt, Liquid Measure Crystal Water Pack itt. Még mindig villog, mint az előző, de nekem most kevésbé volt idegesítő. A kép elkészítéséhez vezető agyalásra kifejezetten büszke vagyok. Szép hétvégét mindenkinek...
Point'n'clickkel zártuk a múlt hetet, point'n'clikkel nyitjuk a mostanit. A 7 Days Without Rain se teljesen a hagyományos megyünk, kattintunk, történik valami metódust követi, hanem különféle minijátékok segítségével haladunk előre a történetben (ami szerint amúgy főhősünk…..
bufesrac 2014.10.07 15:39:52
@Pécsi bölcsész: lehet, h azért, mert én nem bölcsész vagyok (poén volt :)), de kb. 4. nekifutásra meglett a párkereső, már ha a gombás-hangyásra gondoltál. :)
bufesrac 2014.10.07 15:54:08
@zarao: jólvan, akkor nem vagyok egyedül azzal, h sok értelme nincs.
Danitól kaptuk egy levelet, aki a Red Dwarf Games nevében a saját játékukat ajánlotta. A The Old Tree-ben egy kis űrlényt kell sgítenünk a születése pillanatától az ismeretlen, de vágyott cél elérésében. Műfaját tekitnve kijutós/puzzle keverék, a játékidőt tekintve kb.…..
bufesrac 2014.10.06 17:04:29
@Csokáv: valóban elég sötét a játék és nem a szellemi képességeire értem. :) Egyébként nekem tetszett, vmiért ez a kishaver nekem úgy tűnt, mint egy négykarú fehér alma lenne. Tale of the White Apple Quadropus. :)
Ez a cím olyan lett mint valami gyerekkönyvvé, de mit lehet tenni, a Robo Trobo tényleg ilyesmiről szól. Egy robottal kell végigmennünk a pályákon, közben megjavítva ezt-azt. Talán még kisebb gyerekeknek is ideális, bár bevallom őszintén azt nem tudom, hogy a legutolsó pályák…..
Ezt a bejegyzést egy kellemesen jeges péntek délután írom, egy másfél órásra nyúlt fingreszelős meeting után. Az egész hét ilyen produktív volt, értetlen kollégáknak kellett elmagyarázni, mi is a munkájuk, miközben a sajátommal is haladni kellett volna. Ha ismered az érzést,…..
Szóval az úgy volt, hogy a dinoszauruszok mégsem haltak ki teljesen, csupán leköltöztek a föld alatti csatornákba, most pedig eljött a visszatérés ideje. A The Last Dinosaurs-ban egy kisebb csapattal kell fegyvert ragandunk a ránk törő ellenséggel szemben, jópár pályán keresztül,…..
Augusztus 11 - 17 Már 6-kor ébren voltunk hétfőn, hogy rendesen elköszönhessünk az iskolába indulóktól. Még gyorsan készítettünk pár közös képet, aztán André elvitte a srácokat a suliba. Anyuka külön autóval ment persze, hogy majd haza tudja őket vinni délután, a két…..
Remek körökre osztott akciójátékot kaptunk qpci fedőnevű munkakerülőnktől. A Renegades-ben egy egységet kell irányítanunk, ahol körönként megadott mozgáspontból gazdálkodva kell elvégezni a kitűzött feladatot. Ez lehet az ellenség eliminálása, egy adott hely elérése, vagy…..
bufesrac 2014.07.23 14:38:08
@Töki bácsi: jaja, először én is szaroztam vele egy sort.

Egyébként nem egészen értem, hogy érnek-e valamit a különböző páncélok. Megvettem a legdrágábbat, de ugyanúgy sebeznek a rendőrök, mint előtte az 1es páncéllal (pl. mesterlövész 2x -30 HP), pedig használom is (equip) és a karaktereknél azt mondja, h 60% fire protection.
Az oroszok előszeretettel szerelnek fedélzeti kamerát autóikba, motorjaikra. Ezeknek számos megdöbbentő és érdekes videót köszönhetünk: olykor hatalmas mentéseket, hajmeresztő manővereket, durva baleseteket, vagy akár verekedést is rögzítenek.Nem lehetett könnyű annak a…..