Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yettihun

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb üzletembere előszeretettel tünteti fel magát a PayPal és a Tesla alapítójaként, bár a két vállalat története árnyalja picit a képet...
  Két hete mindenki a 99 esztendős Henry Kissingerről beszél, miközben évek óta alig hallani róla. Most megszólalt Davosban, a Világgazdasági Fórumon, és nagyon úgy tűnik, hogy meglátásai a háború kapcsán erősen szembemennek a mainsteam gondolkodásmóddal.   Az egykori legendás külügyminiszter…..
Yettihun 2022.06.05 19:52:52
@arthurthedent: Nem ajánlott fel semmit, elmondta szerinte mindenki jobban járna. Egyébként szerintem is. Inkább az oroszok szavahihetősége miatt tartom problémásnak a dolgot. Persze szar érzés lehet lemondani bármiről is megértem, de azt sem érzem valami nagy győzelemnek, ha visszabombázzák az országot a középkorban, illetve teljesen kiürült, mert mindenki elmenekül onnan. A szakadár államokat meg hiába tekinti Ukrajna sajátjának, ha 4 év alatt sem sikerült visszaszerezni a akkor az nem az övé.
Yettihun 2022.06.05 21:07:15
@arthurthedent: Amerikai ex-diplomaták és közéleti személyiségek csak úgy elmondhatják a véleményüket, annak tartalmáról függetlenül, ahogy írtad.
Nem tudok róla, hogy Kissinger bármilyen pozíciót betöltenek az amerikai kormányzatban, hogy a véleménye más országokkal való diplomáciát befolyásolja.
Igen mehet úgy is, lásd Afganisztán igaz ott nem az oroszok jöttek, hanem a tálibok.
Húsz év alatt dolgozta fel magát az európai metalszíntér élmezőnyébe a svéd Sabaton: a zenekar tulajdonképpen Joakim Brodén énekes/billentyűs és Pär Sundström basszusgitáros szerelemgyereke, mára csak ők maradtak az alapító felállásból. Ahogy az lenni szokott, körülöttük kristályosodott ki a…..
Yettihun 2019.08.04 09:41:41
@tipeti: Lehet ez a sikerük titka. Folyamatosan hozzák azt, amiért az első lemezek alatt megszerették őket. Otthoni hallgatáshoz én is néha rakom be őket, hosszú távon valóban kissé monoton, de koncertre tökéletes számokat írnak. Fülbemászó, beindítja a lábakat és kiválóan énekelhetőek. Mondjuk engem megvetta Ryan közlegény megmentésére szerkesztett Primo Victoria videó, szóval a véleményem nem objektív.
Az utóbbi években nyaranta rendszeresen jönnek a hírek arról, hogy micsoda munkaerőhiány van a Balatonon, nincsen szakember, mert aki volt vagy lenne, az Nyugatra ment dolgozni. Ami persze sok szempontból igaz is, ám a helyzet ennél kicsit bonyolultabb, mint az Feketerigó (aki maga is…..
Yettihun 2018.08.03 20:38:10
@Mrs. Clayton: a 200 nettó egészen addig jól hangzik, amíg ki nem számolod, hogy napi 13-15 óra heti hét napban milyen órabérre jön ki.
Úgy örülök, mint Mike Milligan és a Kitchen-fivérek ("Micsoda zenekarnév!") a fenti képen, mert az FX berendelte a következő évadot a csodálatos Fargóból. Ha valaki nem nézné Noah Hawley sorozatát: az egész inkább egy kulturális remix a Coen testvérek világából, mint a…..
Valószínűleg most sorban pukkannak a pezsgők az AMC csatorna főhadiszállásán. A Deadline szerint a Walking Dead november 15-i epizódját 12,9 millióan nézték (ebből 8,2 millió a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztály), az Into The Badlands című, szintén posztapokaliptikus,…..
A Mad Max 4 alcímére (Fury Road) kísértetiesen emlékeztető címmel, The Chronicles of Riddick: Furia-ként fog nemsokára mozikba kerülni az újabb Riddick mozifilm, amit egy tévésorozat is követ majd, Merc City címmel - írja a Movieweb tévés szekciója. A híreket maga Riddick,…..
we the tentacles Fallout 4 [teszt] 2015.11.16 09:40:52
Megboldogult egyetemista korunkban a nagyelőadóba nem tudott úgy belépni egy bizonyos hölgy, hogy ne jutott volna mindenki eszébe: ő az évfolyam legjobb nője. Mi ellenben már akkor sem tudtunk szabadulni a gondolattól, miszerint ezen kétségbevonhatatlan ténnyel a hölgyemény is…..
Yettihun 2015.11.22 10:55:17
A Fallout 3 ill. New Vegas kérdés érdekes, de eddig minden Fallouttal játszó ismerősömnél, illetve az olvasott fórumokat figyelembe véve régi motorosknál a New Vegas erősen veri a 3-at, akik ennél kapcsolódtak be a 3-at tartják jobbat. ( meglátszik, hogy a New Vegasra visszatért pár ember az eredeti gárdából).
Régi motorosként a grafika nem zavar annyira, pont annyival szebb a két korábbi verziónál, hogy ne zavarjon, hiszen a világ hangulata vonz leginkább.
Ami nálam szomorú, hogy már két játékot kiadtak és nem tudták mit tartsanak meg belőle, mi az ami nem kell, vagy átalakításokkal. Szép és jó dolog az építkezés, modolás, mint újdonság. Az átalakított fejlődési rendszer, hát mondjuk azt, hogy más, mint korábban, hangulatos lett, illik a játékba, de kicsit lebutított dolognak tűnik, viszont nem ez a legnagyobb butítás. A companion rendszer egyértelműen bugyutább, mint a New Vegasban. Igaz talán részben a konzolbarát felépítés miatt, ami az irányításkor is néha idegesítő. A párbeszédek is egyértelműen le vannak butítva. A sztori meg szintén visszalépés a New Vegashoz képest. Az alapfelállás és a játékba való bevezetés( a felébredésig) egész jó, viszont a találd meg a hozzátartozódat közben véletlenül megmented a világot elég sablon. E mellett elég lineáris keretek közé vagy szorítva és a mellékküldetések, világban mászkálás alatti cselekedeteidnek nincs szinte semmi szerepe a végkimenetellel kapcsolatban. Helyette majd a 3-hoz hasonlóan minden azon dől el a végső küldinél mit mondasz. A New Vegas lehetőségeihez képest nevetségesen buta. A felszerelések javítását is meg lehetett volna tartani. A játék eleje így egyszerűbb, de elég hamar feleslegessé válik a fegyverek és ruhák 90%-ának felszedése.
Ami kicsit zavaró volt, pedig a bugok nem kergetnek ki a világból, legjobb fallout emlékem, hogy sikerült lelőni a híd őrét a 2ben, de az felhúzott, hogy nem tudtam az asztalokra pakolni, mert egy idő után beleestek a semmibe a felrakott tárgyak.
Viszont a pozitívumokról se felejtkezzek el:
A power armor újítás pöpec lett, akárcsak a deathclawok és a szétszakadó ghoulok. A gránát és akna kezelés végre kifejezetten használható illetve a fentebb említett építkezés és modolás.
A fallout világot ugyanolyan jól hozza, mint az elődök, így bár elég kompromisszumos játék engem még mindig képes berántani a világába.
A legszebb az egészben az, hogy saját maguk is elismerik, hogy direkt félrevezetik a népet, és értelmezhetetlen adatokat közölnek: a Facebookon kb 13:00-kor kirakott közleményben még az szerepel, hogy Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés  Az M4 Sport a…..
A Comedy Central Készhelyzet című műsorának lényege, hogy a meghívott vendégeket váratlan szituációkba helyezze, melyekben rögtönözniük kell, hiszen fogalmuk sincs arról, hogy milyen karaktert kell alakítaniuk a jelentben, és gőzük sincs, hogy az miről szól. A jövő hét…..
Yettihun 2015.10.17 01:16:54
@Terézágyú:
Mert nem szereti? Mert vezet? Mert miért ne?
A Észbontók egy olyan műsor, amiben két, nem túl okos, na jó, fődbuta szereplő általános műveltségi kérdésekre igyekszik válaszolni, miközben egy másik, dettó nem éppen Nobel-díj-várományosokból összeállított gárda igyekszik kitalálni, hogy vajon a profi ostobák,…..
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell Itt az ideje, hogy nagy lendülettel felrúgjam az idáig lefektetett szabályaimat: míg az eddigi összeállításokban kínosan ügyeltem arra, mi számít posztapokaliptikusnak és mi nem, ezúttal…..
Yettihun 2015.07.17 09:02:15
Azt mondják, hogy a napszemüveg öltöztet. És ez valóban így van, hiszen bár nagyon fontos a funkciója, főleg így tavasszal és nyáron, azért egyáltalán nem mindegy, milyet választ az ember. A jó napszemüveg ugyanis kultikus darabbá válhat, ahogyan az megtörtént számtalanszor a…..
A The Walking Dead ötödik évadának fináléjához simán kellene egy kritikagenerátort írni, amivel az olvasók kedvükre válogathatják a pozitív és negatív jelzőket, és akkor Scott M. Gimple egyszerre lehetne egy fasz és egy zseni is, bár őszintén szólva ha ezt az évadzárót…..
Yettihun 2015.04.01 10:38:47
@JohnnyBGood:
Arról, hogy miért lettek ilyenek a zombik, van-e ellenszer stb. kb 3 -4 rész szólt az öt évad alatt. A sorozat már kezdetben sem erről szólt, hanem arról, hogy van egy csapatnyi random arc Georgiából, aki szeretne életben maradni egy ilyen világban is.
Persze szólhatna arról is ami téged érdekel, de akkor kb. az összes mostani szereplőt dobhatod ki a kukába, mert őket az érdekli, hogy legyen mit enniük aznap, meg akár holnap és közben ne harapja meg pár kóbor járkáló, miközben a nagydolgukat végzik vagy alszanak.

Viszont, hogy az évadról is legyen pár szó. A zombik néha még mindig idegesítenek, a látványos halálmódok miatt olyan könnyen törnek, mint a porcelánbaba, közben a csontodat is átharapják szinte.
Azóta várok arra, hogy Abrahamnak normális szerepe legyen, mióta megjelent a sorozatban. Szerintem az ő karakteréből sokat ki lehetne hozni. Az Alexandriás részek bejöttek jól megoldották a súrlódásokat a lakosság és Rickék között, viszont a lezárása annyira nem volt odacsapós a kardos pisztolyos jelenettel, pedig addig kifejezetten bejött az évadzáró.
Viszont ami a következő évadra nem jön be, hogy Deanna kivételével az összes érdekes városi szereplőt kiherélték. Jó ott van még Jessie, de vele feltehetőleg csak valami szerelmi szár és indokolatlan drámázás lesz :S
Mindenesetre nézni fogom továbbra is, mert egyszerűen érdekel mi lesz a karakterek sorsa, még a sokszor bóvli szintű megvalósítás ellenére is.
Szegény Zs. júindulatúan azt hitte, hogy az első panaszosunk lesz Black Friday ügyben. Abban mondjuk valószínűleg nem téved, hogy nem az utolsó. Én leszek az első Black Friday reklamáló, gondolom, nem az utolsó. Gyermekem már régóta cincálja az anyam egy saját laptop miatt.…..
Szürreális beköltözőshow-val indította útjára az RTL II a Való Világ hetedik szériáját, ami nagyjából előrevetíti azt, hogy az új főszerkesztővel és kreatív stábbal mire számíthatunk: idősebb, tapasztaltabb, bevállalósabb, de első ránézésre egy hangyafasznyival…..
Ha valaki azt várta a negyedik évad záróepizódjától, hogy minden kérdésére választ adjon, akkor csalódott, de ő ezek szerint eddig sem nézte a sorozatot, sőt, tévét sem, mert akkor tudná, hogy soha nincs olyan, hogy megmagyaráznak mindent. Különösen nem egy olyan évad végén,…..