Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sufi

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Menj a francba! Szedd már össze magad teee, szerencsétlen! Mit képzelsz te magadról??  Normális vagy????!!! Normális az ilyen ember, takarodjál innen!” - Ezzel a pultos hozzávágja a korsó sört a vele szemben álló nőhöz.  Korsó darabokban, nagy csörömpölés,…..
-         –  Mi az a táskádban? -          – Hát, … izé, ez az elalvás nünükém. -          – Hogy mi?!?…..
-          Ez trükkös kérdés, mert nincs táskám! Utálom a táskákat, csomó dolog van bennük, ami semmire se jó! Azt szeretem a legjobban, amikor nem kell táska, mint például ma, mert nem volt meló. De azért elmondom, hogy mi van a…..
— Mondd, miért van úgy tele a táskád ezzel a sok értelmetlen kacattal? Szinte kifolynak belőle a cuccok, és ráadásul óriási, nem szakadsz meg? — Nézd, ezzel a táskával én bármikor, bárhol, bármeddig el tudok lenni. Teszem azt, ha valahol ott kéne aludnom a babával,…..
 — Zárkózott vagyok, na és? Nem mutatom meg magam, nem közeledek, mert félénk vagyok. Tartok attól, hogy esetleg nem kedvelsz majd, de miért baj ez neked? Nem mindegy? Én leszek magányos, én leszek szegényebb ingerekkel és élményekkel. Legyen ez így, én választottam, az…..