Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsi007

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Juniorok 5 év 2012.05.29 10:00:00
EDIT: Az élet nem állt meg! A magyar játékvideósok munkáinak összegyűjtése tovább folytatódik!http://intengerkalozai.blog.hu/ Május 29-től a ROSSZ PC JUNIOROK BLOG hivatalosan MEGSZŰNT! Részletek a bejegyzés további részében...   Hosszas megbeszélés és…..
 Ezúton szeretnék boldog karácsonyt és kellemes szilvesztert kívánni a kedves olvasóknak!Jövőre is látogassátok a blogot!Sziasztok!                                          …..
  Szintén hangtechnika órára készített project, amelyet hárman (Acsádi Gergő, Papp Dániel és Szekeres Zoltán) készítettünk. Témája egy fiktív rádióállomás (Radio Beat - Ami megbolondít!) fiktív reggeli műsorának első szakasza: hírek, időjárás, forgalmi info és a…..
rozsi007 2011.12.21 11:23:11
 Barátommal megismertettem ezt a figurát,és neki is nagyon tetszett.A youtube csatornájához katt ide. adam06king hozzászól:hát igazán mondhattál volna többet Simonról Az arc nélküli manusrólaki folyton maszkban örvendeztet meg minket.Itt lenne egy videó róla: (GYIK…..
 Sziasztok! Ismételten elnézést szeretnék kérni a kevés bejegyzés miatt.De tudjátok,rengeteg a tanulnivaló.adam06king is elég elfoglalt.Próbálunk posztokat írni,de nem túl egyszerű a tanulás,a sport és más egyéb elfoglaltságunk miatt.Vége,rozsi007…..
 Csá!Mivel elkezdődött a suli(egy kicsit későn írok,tudom),kevesebb időnk lesz foglalkozni a bloggal.Bejegyzések lesznek,de nem tudjuk,hogy milyen gyakran.Csak ennyit szerettem volna közölni.Sok szerencsét a tanuláshoz!Rozsi..
 Ezúton szeretnék megosztani veletek egy jó honlapot rengeteg viccel:http://www.viccesviccek.hu/.Jó röhögést!..
                                                  Sziasztok! Én Rozsi vagyok és társadmin.Néhány barátunkkal fogjuk működtetni ezt a blogot.Remélem jól fog…..