Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Mihók

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép színházat játszott ma a politika napirend előtt. Orbán Viktor – elsősorban, mint általában, a papírtól elszakítva, a viszontválasz idején – kiválóan szerepelt, bravúrosan irányította a figyelmet a számára kedvezőre és terelte el a kellemetlenről. De az…..
B.Mihók 2011.09.14 07:03:26
@bóra77:
A látványból jutottam erre a merész következtetésre a nagy kazal agyammal.
Az Orbán-kormány több mint egy éves ténykedésére visszanézve a jelentős gazdaságpolitikai döntéseknek egyetlen közös momentumát lehet felismerni: jelesül, hogy azok jók voltak személy szerint az Orbán-családnak, a Fidesz-frakció tagjainak, a Fideszt támogató kulturális,…..
 Én ezt az előembert komolyan nem értem. Azt érti, hogy nem tud teljesen felegyenesedni, ahhoz mondjuk kellene egy megfelelő szerkezetű gerinc, de nincs tisztában azzal, hogy ami a koponyájában van az csak desszert?! Mármint egy kardfogú tigrisnek. A Kuminopithecus…..
Hétfőtől Giró-Szász András az új kormányszóvivő. A pozíció önmagában nem indokolná a blog figyelmét, ám most több ok miatt is kivételt teszek. Egyrészt nekem mindig érdekes, ha egy kolléga lép be a politika világába, a korábbi átigazolásoknál is foglalkoztattak a…..
B.Mihók 2011.09.11 19:37:13
@knausz:
Elfelejtettem címezni, de ott van.
B.Mihók 2011.09.11 19:39:55
@knausz:
Komment. TG-ről.
B.Mihók 2011.09.11 19:56:03
@knausz:
Ha GSZA és Kumin porosodó üvegváza egy sufni stelázsiján, akkor TG kristályváza ezüsttalpon egy szalonban. Agyilag, morálisan és kulturáltságát tekintve is.
Varánusz Semjén vadászat 2011.09.11 05:34:05
"A kutyától félek, a vértől hányok,Mindig lenéztek engem a lányok.Nem vagyok senki, űzöm a vadat,Másoknak hajtok, mások hajtanak."A kormánycirkusz végighaknizta az országot a héten Lovasberénytől Hajdúszoboszlón keresztül Kötcséig, megörvendeztetett minket tőzsde…..
Eredetileg a svájci bicska és a nagy magyar benzinkútlánc kapcsolatáról szerettem volna egy pikáns történetet elmesélni, de a tegnapi rögzített árfolyamos végtörlesztős bejelentés után ebből csak Svájc marad, meg az ő jó öreg devizájuk. Majd talán visszatérek egyszer a…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hülyenépszavazás, ahol a zemberek egyértelmű akaratukként, Orbán Viktor szája ízének megfelelően kinyilvánították véleményüket: a tandíj pfújrossz, aki kitalálta az eretnek, úgyhogy kukába az egésszel. Más se kéne, mint fizetni…..
Csak az nem veszi észre, hogy mi zajlik éppen, aki nem akarja, vagy akinek hivatalból nem szabad – mondta a minap találóan egy ismerősöm. Hogy mire gondolt? Arra, hogy a közéleti csalódottságnak, kiábrándultságnak és közönynek a szintje kritikus pontra ért. A korábbi szobrok…..
B.Mihók 2011.09.08 23:43:16
@Letícia:
Erre a háttérnő szerepre bejelentkezett Hegedűs Zsuzsa.

Nem valószínű, hogy L. A. ezen bánkódik.
B.Mihók 2011.09.09 00:01:26
@Csolt nemzettségbeli:
Bár egy későn érkező, de jól beletalálta magát abba az eszement orbánbagázsba.
Nagyon olyan, ezért sikerült kivívnia a saját jogú tagságot.
Pedig ott nem nagyon szeretik az utólag gyütteket.
Örülünk, Vincent? Komoly játék 2011.09.03 14:43:00
Komoly játék A törésnek akkor hiszek, ha reccsen, A sietőnek ha belém rohan. A légtornász háló nélkül lebegjen. Csaló, aki nem játszik komolyan! Aki bukik, egész hosszában bukjon, hogyha fuldoklom, tetőzzön az ár, s mentőkötél a gyengébbeknek jusson nekem csak az…..
A parlagi viperát egészen az ötvenes évekig rákosi viperának hívták. Aztán jött a kis kopasz nagy hatalommal, és az akkori tudományos élet dörgölődző elitje megtette azt a szívességet, hogy egy gyors átnevezéssel megszüntette az áthallást. Hogy miről jutott ez eszembe? A…..
A Föncsi teljesen elvesztette a kapcsolatát a külvilággal, a jobbkeze komplett bolond, Tarlós olyan őrült, hogy most már bármikor, bárkin elvégezhet egy ambuláns vakbélműtétet a hivatali szobájában, a honvédség a Youtube-on dokumentálja az elmekórtörténetét, Kövér László…..
B.Mihók 2011.08.31 21:34:38
@IGAZ MAGYAR:
Nem tudom, hogy az alkotmány pontosan hogy fogalmaz za meg.
Ha arra vagy kíváncsi, hát nekem az van. De nincs számomra jelentősége, és hibának tartom, hogy az alaptörvényben szerepel.
B.Mihók 2011.09.01 17:06:42
@tollaszerge:
Mi lesz, ha Bayer Zsoltikát találják a szlovák rendszámú terepjárójában. Vagy már azt is lefoglalta a végrehajtó?