Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mardekar

6 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Hölgyem,Uram   Segítséget szeretnék kérni. 3hetet dolgoztam egy cégnél, szóbeli megállapodás volt. A bejelentére ha rákérdeztem mindíg húzták az időt. 3 hét után kiléptem. 2 hónapja várok a fizetésemre, ha hívom őket nem veszik fel a telefont, ha felveszik…..
Úgy tűnik, a közoktatási államtitkár nem tudja, miről beszél.Az EMMI által szervezett, Országos Szakmai Tanévnyitó című konferencián Hoffmann Rózsa és Balog Zoltán beszéltek a szeptemberben kezdődő tanév újdonságairól. Hoffmann Rózsa azt állította, lesz olyan…..
Régóta hiányolt funkciót sikerül pótolni az Internet Explorerben, ugyanis megjelent az Adblock Plus bővítmény. A konkurens böngészőkből már jól ismert kiegészítő segítségével a beépített követési listánál hatékonyabban irthatjuk ki a reklámokat a különféle…..
Varánusz Csaó, LMP! 2012.11.18 05:06:13
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle.  Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak.  - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó…..
mardekar 2012.11.18 16:38:38
Az LMP egyik fele rendesen félreértelmezi a saját helyét, erejét, szavazóbázisát. Komolyan úgy gondolják, hogy 2010-ben a zöld faszságokra meg a kormányzóképes szakértelmükre szavaztunk, és nem pedig arra, hogy ők nem Gyurcsány és nem is a felcsúti Napóleon. Azt gondolják,…..
Az állami támogatásból a civil egyesület politikai hirdetése, amivel a BKV jut reklámbevételhez Simicska Lajos cégének hirdetési felületén keresztül.Ezt szárnyald túl!Várom a kis füzetet is, amit minden háztartásnak elküldenek, remek lesz!(kép: vasarnapihirek.hu)…..
mardekar 2012.11.18 14:48:32
@esef: Ezt a kommentedet remélem vállalni fogod a tárgyalóteremben is... :)
mardekar 2012.11.18 14:55:37
@Kőmíves Kelemen: Hát... az biztos, hogy a képen szereplő két politikus 2014-től nem lesz a parlamentben :)))
Az legyen a legkisebb bajunk, ha nem sikerül pontosan megállapítani, hogy egy politikai demonstráción hányan vettek részt. Sőt, ha ez kinek-kinek kell a boldogságához, akkor teljesen felesleges kiábrándítani abból a hitből embereket, hogy ő és elvbarátai sokan voltak, ellenfeleik…..
Kedden délelőtt a 4K! bejelentette, hogy Bajnai Gordonnal nem kötnének politikai szövetséget, tehát nem állnak be az Együtt 2014 mozgalom kötelékébe. Ellenben az új választási rendszer miatt készek megállapodni az ellenzéki erőkkel. Istvánffy Andrással, a 4K! elnökével, és…..
mardekar 2012.11.14 20:11:41
mardekar 2012.11.14 20:13:13
@Csiken Disztroly: Elmondanád hogyan kell biciglizni? Mert én olyat még nem csináltam... :D
mardekar 2012.11.15 01:16:43
@Selmeczi a rusnya, büdös fideszes "szőke" nő!:

"Regisztrálj és készülj a kormány és valódi rendszerváltásra!"

Úgy érted az összeomlásra és a koldusbotra? :D
Sok mindent meg kell szokni az Angliába költözőknek, és ezek közül még nem is a fordított közlekedés a legdurvább. Mai posztolónk, Invisible Kid például a külön hideg és külön melegvizes csapon akadt ki. Ami persze csak félig vicc, a lényeg mégis csak az, hogy miként élik…..
mardekar 2012.11.11 11:46:56
@hagyma:
"rádöbbennünk, hogy nem tudunk rendesen kijönni"
"elméletileg nem okozhatott volna gondot nekünk egy albérletezés"
"De mivel otthonra is kell segíteni mindkettőnknek"
"kamatoztatni a pénzünket, amíg tudjuk! És hogy hol... hát nem Magyarországon."

Az utolsó idézet után meg jönnek a marhaságok. Jó hogy a hóvihar meg a cunami nem kapott helyet benne. Szinte minden "szegény magyar vagyok" klisét elsüt a cikkíró... szánalmas :D

Ha valakinek az idézetek után sem esne le, hogy a picsába akarsz segíteni a szüleidnek külföldről? :D Vicc. Még azt is hozzá írhattátok volna, hogy nem tudunk albérletezni, mert a Sandy károsultjainak küldtük el az összes pénzünket.
mardekar 2012.11.11 18:56:39
@monddazigazatmar: Ezt írtam én is délelőtt xD Ez egy kamu cikk, meg ezzel együtt szerintem az egész blog elvesztette a hitelét. Csak megy itt is a károgás meg a fantáziálás.
Szállodák, kaszinók, élményparkok, bevásárlóközpontok, Formula-1-es pálya, luxuslakások - Dubai és Las Vegas reszkethetnek, mert olyat, ami Dél-Koreában készül, még nem nagyon látott a világ. Nem akármilyen vállalkozásba fogtak Dél-Koreában, ahol egy hatalmas várost…..
mardekar 2012.11.11 16:05:18
ProgBlog A bátrak választása 2012.11.10 19:12:31
„Mut im Herzen, Geld im Beutel,Und ein Gläschen Wein, ja, Wein,Das soll uns die Zeit vertreibenLustge Musketier zu sein.” („Bátorság a szívben, pénz a zsebben,/és egy üveg bor, igen, bor,/Ez kell nekünk [hogy jól] töltsük az időt/[és hogy] vidám muskétások…..
Meddő vitanapot tartottak tegnap a Parlamentben, amelynek a témája az államadósság és annak okai voltak. Az államadósság körül forgó parlamenti vitanap nagyrészt értelmetlen sárdobálással telt. Matolcsy bankározott, Gyurcsány önvizsgálatot akar. Az unalmasabbnál unalmasabb…..
DopeManTV Regisztrálj BAZMEG! 2012.10.04 16:07:27
 A magyar emberek többsége csak bambán bámul a jövőbe és szomorúan vállat von ha a sorsának alakulása felől kérdezik. Egyik kutya, másik eb mondja és egykedvűen várja tovább a végzetét. A fiatalok külön kis mikrokozmoszaikba zárkóznak, szörfölnek az neten és bújják a…..
Tegnap az ELTE ÁJK-n tartották a Kósa-Karácsony vitát a választási rendszerről és regisztrációról. Sok vitán, kerekasztal-beszélgetésen részt vettünk már, de ilyet még nem láttunk. Karácsony Gergelynek gyakorlatilag nem kellett semmit tennie, hogy igaza legyen, Kósa Lajos…..
mardekar 2012.10.04 14:08:33
@főkolompos: Hmm, egy libsi így tiszteleg az igazság előtt? Miért nem mered megmondani, hogy érvekben is ő volt a jobb? :D
A morgás joga Mire számíthatunk? 2012.10.03 04:28:23
Mikor jön a feketeleves? Kérdezi sok gazdasági szakember, válasz egyelőre sehol. A kormány vetít - a költségvetési lyukakat betömő valódi megszorító intézkedéseknek még körvonala sem látszódik, helyette réteg-intézkedéseket hoz - például kedvezőbb lesz a 35 év alatti…..
Tovább szűkítené a még el se fogadott regisztráció lehetőségeit egy most benyújtott Fideszes módosító javaslat. Az alaptörvény második módosításához nevű törvényt azért nyújtották be a Parlament elé, hogy az alkotmányellenes regisztrációt beleírják az alaptörvénybe,…..
mardekar 2012.10.03 18:40:19
mardekar 2012.10.03 21:53:16
@vakapad: Ugyan már érvek :D Ballibsiknek? Fel sem fogják. Inkább mennyetek bazz szavazzatok gyurcsáááá raaa! Majd meghozza nektek a megváltást, aztán éhezhettek vele a Kossuth téren :D
Pézsma Tartózkodó kérelem 2012.10.02 16:33:02
Drága barátom, Viktor! Bár kevesen vagyunk mi, választási regisztráció pártiak, arra jutottam, hogy egy ilyen nehéz, szabadságharcos korszakban, vétkes mulasztás lenne kihasználatlanul hagyni az értékes ötleteket. Ezért felvetem, hogy a választási regisztrációra úgy kellene…..
Lázár János pénteken kijelölte az agrárágazat és az élelmiszeripar fejlesztési irányait. A jövő: irány vissza 1351-be! "Bankárok és bankok Magyarországon földet nem vehetnek, és nem szerezhetnek" - tette közzé pénteken a kormány álláspontját Lázár János…..
mardekar 2012.09.29 17:38:24
@homér: Hülye segg vagy. Az hogy egy bank, vagy bankár nem vásárolhat földet, az miért jelenti azt, hogy a föld tulajdonos nem vehet fel hitelt? :D Miért van ennyi hülye agyhalott az országban? Egy nyilatkozatot visszavezetni 1300-as évekre, meg Széchényire az több mint túlzás.
A KARD Védjük meg a választást! 2012.09.28 07:10:13
Kicsit fideszesre sikerült ez a cím, tudom, de hát ez olyan ügy. 78-17: Ennyi a választási regisztráció ellenzőinek és támogatóinak százalékos aránya a HVG által bemutatott szeptember közepi Medián-felmérés alapján. Amint tegnap írtuk, ez a klasszikus 80-20-as ügy, amikor a…..
mardekar 2012.09.28 12:39:49
@FPéter: Remek. Te is gyarapítod az idiótákat. Már nem is lepődök meg, hisz mégis csak egy blog komment részét olvasom :D Össze sem lehet hasonlítani egy magánszemély vagyonának elkobzását a választási regisztrációval. Ráadásul van egy kis igazi libsi íze a dolognak, ha nem értünk egyet valakivel, érvelés helyett inkább elvesszük pénzét. Tipikus MSZP-DK vonal :D
mardekar 2012.09.28 12:43:12
@Bogyó 2: Azért ezek a fanatikus fazonok nincsenek olyan sokan. Bár régebben tömegközlekedésen még sok Kádár rajongót halottam beszélgetni, de szerintem ők sem gondolják komolyan :D (remélem). Bár azt hozzá kell tennem, hogy egy rendszer nem attól lesz jó vagy rossz, hogy demokráciában vagy diktatúrában működik, hanem hogy mennyire van szinkronban a rendszer a polgárokkal, és persze hogy mennyit tesz a rendszer javításáért, alkalmazkodásáért, és azt milyen mélyen, milyen részletességgel teszi.
mardekar 2012.09.28 12:44:03
@J.László: rofl
Az előző bejegyzésben igyekeztem bemutatni, hogy az előzetes regisztráció bevezetésével egy jól működő regisztrációs rendszert rombolnánk le, és ezzel „felzárkóznánk” az Egyesült Államokat hosszú évtizedek óta feszítő, rosszul működő rendszerhez. Kérdés, hogy…..
mardekar 2012.09.21 22:55:23
@condorpasa: "Ha emberünknek döntenie kell, hogy 2 kanna vizet hoz az x km-re levő kútról, vagy feladja a válaszlevelet, akkor szerinted melyik mellett dönt?"

Csipkerózsika hol marad? :D Hülye álmodozó barmok, akinek ilyen megélhetési gondja van, az leszarja a politikát, azt se tudja ki a miniszterelnök.
Szingapúr mindig valami meghökkentőre törekszik. A természeti csodák jól megférnek a kaszinókkal, és a luxus mindenhol tetten érhető. A 2010 júniusában megnyílt ötcsillagos, 20 hektáron elterülő Marina Bay Sands Hotel erre a legjobb példa, az építési költségek 8 milliárd…..
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
mardekar 2012.09.16 23:41:22
@Mike36: Szokj le a dohányzásról xDDD De a többin is nyugodtan elgondolkodhatnál.
Elég rossz volt a kormány elmúlt kéthetes mérlege, a baltás gyilkos, Orbán IMF-listája és a Varga István-féle női szerepfelfogás borzolta a kedélyeket. Mindhárom ügy elviekben alkalmas volt arra, hogy a Fidesz korábbi támogatóit is elgondolkodtassa a hogyantovábbról. Mindegyik…..