Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jozsefka1

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig pár hónappal azután, hogy csúnyán megbukott a köztévén Rákay Philip egymilliárd forintba kerülő, csujogatós-erőspistás kuItúrmaratonja, az Itthon vagy – Magyarország szeretlek, új műsorral jelentkezik a zenetévés múltú MTV-intendánsból lett vezérigazgató-…..
jozsefka1 2014.01.06 18:48:02
@cellular: Elképzelhetetlen, mind2 oldalról.
A filip gyerek meg szereti a szőrös segget, és a kaka ízét. Gusztus dóga, de pár gurigáért (itt értsd milliárdért) lehet, hogy én is megfognám azt a kiskanalat. Nem t'om, még nem próbáltam (bár lehetőségem sem vót rá).

A múltkori "közös" tűzgyújtós akciója a vicc kategóriát sem érte el.

Kistelepülés: kapott kb 300K forintot, a művház udvarán rakott egy kis tüzet (persze pont esett az eső) 0 forintból, aznap úgyis volt előre lefoglalt és kifizetett kulturális rendezvény, számla elszámolva, tiszta haszon 300K forint.

"Magyarország szeretlek"
Hiába utazom el a világ végére és még azon is túl, valamiért e blog történelmének legnépszerűbb bejegyzései még mindig a helyiek elé görbe tükröt (?) tartó „Érdekes indonéz szokások” sorozat. Jöjjön hát még egy csokorra való, sajnos az utolsó betűig színigaz tény. Bemelgítésnek néhány általánosság…..
Kálmán László nyelvész, a baloldali értelmiségi ellenzék ismert tagja összerúgta a port a baloldali Klubrádióval. Nem politikai kérdésben, hanem a józan ész védelmében. A Sugár Ágnes által vezetett hétfői Rakott című műsorban ugyanis egy órán át propagálták a…..
Szuper egyszerű, mégis nagyon finom és szaftos. Vegetáriánusoknak is ajánlott. Hozzávalók 4 személy részére 200 g póréhagyma karikákra vágva1 evőkanál vaj1 evőkanál olívaolaj1 gerezd fokhagymaBorsSó180 g Arborio- rizs100 ml fehérbor550 ml csirkealaplé100 g reszelt…..
Tegnap este az ATV-n ismét médiatörténelmet láthattunk, a szokás szerint önmagát ezerrel égető MSZP 19-re megint lapot húzott és Török Zsoltot küldte be Kálmán Olgához. Zsoltit senki sem az eszéért szereti, úgy gondolta, hogy Olgához csak felkészülten lehet érkezni, így…..
Nyár óta tartó kutatómunkámnak szüretelem épp a gyümölcsét. Akkor határoztam el ugyanis, hogy a közelgő Szupercella kapcsán csinálok egy ilyen toplistát. Akkor még mindössze 10 filmben gondolkoztam, de egyre inkább beleástam magam a témába, szóval így lett előbb 30, aztán…..
jozsefka1 2013.10.23 14:31:26
@spinat: jogos, ezért kérdeztem, hogy csak a "tényleges" börtönös filmek játszanak, vagy az összes olyan, amiben valamilyen hivatalos (állami, katonai, rendőrségi stb) szerv korlátoz a szabad mozgásodban. Mert túl sok olyan film nemigen van, ami elejétől a végéig a sitten játszódik.
Ja, majd elfelejtettem:
KEGYENC FEGYENC! Nagyon tré film, viszont néha tényleg lehet röhögni rajta. Amikor Robert Malcolmot (Bob Sepp) kiüti Rob Schneider, az nem gyenge. Még ugorva sem érhetné el a fejét...
jozsefka1 2013.10.23 14:33:26
@lisztes: elég ritkán járok moziba, de általában a filmeket szoktam nézni:) Rossz aki rosszra gondol.
jozsefka1 2013.10.23 14:39:07
@spinat: Meg az összes Rambó, kivéve az elsőt, bár a fogda azért ott is játszik.
Bizarr egy téma jött velem szembe tumbleren tegnap: az egymillió forintos guminők weboldala. Bizony, a guminő már rég nem a sörszagú, izzadt és fingós poénokkal teli, amcsi jellegű legénybúcsúk vicces kelléke, hanem komoly iparág. Ennek a piacnak a csúcsán ül a Real Doll nevű…..
Annyira azért nem kell örülni, mikor a kormánypárt néhány embere beszól az OTP vezérnek, az meg vissza válaszol. Ezek a nyilvános üzengetések még nem azt jelentik, na most aztán kezdődik a belháború. Inkább olyan ezt, mint amikor éretlen tacskó próbálgatja meggondolatlanul az…..
jozsefka1 2013.10.17 09:07:43
@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz!: szerintem meg pontosan igaza van az írónak. Csányi egymagában meg tudná borítani a gazdaságot és ezt a kisköcsög stadiontulajdonos is tudja.
Útálom a csányit, de most neki szurkolok, bízom benne, hogy lesz még keményebb is.
jozsefka1 2013.10.17 09:38:05
@ob.szerver: ez a két f..sz van akkora hüjje, hogy a kismussolini engedélye nélkül is ugasson, főleg a dajcstomi.
Ezt most visszavonom, mert miépmáté sem gyenge a versenyben.
Ewa megmondja 6 kínos kérdés... 2013.10.14 08:52:40
... amit a nők hajlamosak feltenni a pasijuknak #1 Szeretsz?Bár az első szex után bármikor eldördülhet ez a kérdés egy nő részéről, esetleg az első vallomás után, TILOS habozni vagy kérdéssel válaszolni. Ha szereted, mondd, ha nem, akkor pedig ereszd bő lére a magyarázatát…..
jozsefka1 2013.10.16 07:34:56
Hegedűs Zsuzsa szociológus Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója 2010. júliusa óta, havi 1 millió forintért. Tanácsadói szerződése szerint társadalmi felzárkóztatással, a társadalmi konfliktusok kezelésével, illetve az ezek megoldására szolgáló stratégiák…..
..
jozsefka1 2013.10.07 10:14:45
Hihetetlen, milyen érzékeny a magyar ember, (legyen Magyar Ember, nehogy ebből is baj legyen) ha úgy gondolja, hogy az ő böcsületébe acélbetétes, szaros talpú bakanccsal gázoltak bele. Volt ugye sok tyúkper abból, hogy valaki…..
„Végre újra Nemzeti Színház lett a Nemzeti Színház!” – veti oda a taps végén pink mentét viselő partnernőjének egy szakállas úr. Vidnyánszky kétségtelenül beköltözött, és merőben más színházat csinál, mint elődje. Az első bemutató alapján úgy tűnik, nem…..
Phil Heath nyerte, avagy megvédte a világ legnívósabb testépítő címét, ezzel megszerezve a harmadik Mr. Olympia arany érmét, minden idők egyik legerősebb bodybuilding versenyén! A profi testépítés legnagyobb elismerése ez a cím, mellyel idén Phil csatlakozott azon hét ember…..
A TV2 szülinapos műsorvezetője Facebook-oldalán azt írta tegnap, hogy "valószínűleg ez az utolsó születésnapom újságíróként, riporterként, műsorvezetőként, nyilvánosság előtt élő emberként... Jövőre már minden csendes lesz". A comment:com megkérdezte a csatorna…..
Pinkfuga Kaleah 2024.01.14 00:00:00
12 kép | 12 pics..
jozsefka1 2013.09.18 09:14:09
@commando: Ja, de lehet, hogy nem sikerült jól a szőrtelenítés, legalábbis a képek alapján mintha lennének begyulladt szőrtüszők.
19 kép | 19 pics..
jozsefka1 2013.09.17 13:01:10
Vasárnap halászok Rizhaoban, Shandong tartományban, kifogtak egy brutális 10 méteres cetcápát. Rengeteg képet tettek fel az Internetre barátságos emlékeztetőül, hogy az óceán bizony félelmetes hely, tele van mindenféle szörnyekkel. Az óriás hal súlya mintegy 10.000 kilogramm…..
jozsefka1 2013.09.11 11:11:06
@anton volkov: bocsika, de a plankton nem növény. Az bizony "hús", csak nem bélszín.
jozsefka1 2013.09.11 11:57:21
@Kham: Igazad lehet, sajnos még az 1-2-őt sem láttam, de eccer pótolni fogom, "ígérem". Viszont láttam a Cápa 1. 2. x.-et, meg a Krokodil? akárhánydik részét és tényleg, abban a nagy hal és a hüllő kifejezetten fogyasztotta a technikai eszközöket. És minden jó nőt, kivéve a legjobbat. Meg persze a gonosz vadászokat (halászokat, horgászokat, ízlés szerint)
Hajrá Kína!